Gratis oefenen

Oefen gratis een theorie-examen van 65 vragen, inclusief gevaarherkenning!

Gratis theorie-examen oefenen


Theorie-examen oefenen gratis auto

Vergelijkbaar

Dit gratis examen is vergelijkbaar met het CBR theorie-examen.

Gratis theorie-examen

Met dit auto theorie-examen kun je gratis onze oefenexamens uitproberen
en zelf ervaren waarom veel klanten ons aanbevelen.
Auto
Auto
Auto

Theorie-examen oefenen gratis: auto, motor en bromfiets

Oefen geheel gratis een theorie-examen.

Een gratis theorie-examen oefenen

Op onze website kun je gratis een compleet theorie-examen oefenen. Door dit gratis examen te oefenen, weet je of je klaar bent voor het CBR theorie-examen.

Wat zit er in het gratis theorie-examen?

De gratis oefen theorie-examens zijn vergelijkbaar met het echte CBR theorie-examen. Onze theorie-examens bevatten namelijk dezelfde soort vragen en de online software ziet er hetzelfde uit als het auto theorie-examen.

Net als op het CBR auto theorie-examen krijg je 65 vragen, verdeeld over 25 gevaarherkenningsvragen, 12 vragen over verkeersregels (kennis) en 28 vragen over verkeersinzicht (inzicht). In totaal heb je 30 minuten voor het gehele examen.

Voor de gevaarherkenningsvragen heb je per vraag 8 seconden de tijd om deze te beantwoorden en hierbij dien je minimaal 13 van de 25 vragen goed te hebben. Van de 12 vragen over de verkeersregels (kennis) dien je minimaal 10 vragen correct te beantwoorden. Van de in totaal 28 verkeersinzicht vragen (inzicht) dien je er 25 correct te beantwoorden. Zoals je ziet is het CBR theorie-examen niet makkelijk, oefen daarom goed.

Nadat je het gratis theorie-examen hebt gemaakt, krijg je de uitslag te zien. Zo kun je zien of je geslaagd of gezakt zou zijn voor het echte auto theorie-examen. Daarnaast zie je welke vragen je goed of fout beantwoord hebt, want je wilt natuurlijk wel weten wat je nog precies moet oefenen.

Meer theorie-examens oefenen?


» Meer auto theorie-examens oefenen

Bereid je goed voor en slaag de eerste keer!

Het auto theorie-examen is niet makkelijk. Van de kandidaten die deelnemen aan het auto theorie-examen slaagt minder dan de helft (36% van de kandidaten slaagt, bron: CBR, 2024). Zorg dat jij wel in één keer slaagt. Oefen daarom niet alleen dit gratis auto theorie-examen.

Dit examen is weliswaar gratis, maar het blijft verstandiger om 10 of 20 auto theorie-examens te bestellen.

Meer oefenen?

Had je veel vragen fout beantwoord in het gratis examen? Of wil je meer theorie-examens oefenen? Om verder te oefenen, bieden we meer oefen theorie-examens aan in pakketten van 10 of 20 auto theorie-examens. Helaas zijn deze niet gratis. Wel geldt: hoe meer theorie-examens je bestelt, hoe goedkoper ze per examen zijn. Na het bestellen heb je direct toegang. Ga verder met theorie-examens oefenen.

Meer leren?

Alleen dit gratis auto theorie-examen oefenen is niet genoeg om te slagen! Als voorbereiding op je auto theorie-examen is het van belang dat je de auto theorie leert. Via het online auto theorieboek en de online theorie-examen training bereid je je optimaal voor op het auto theorie-examen. Je leert eerst uit het online auto theorieboek, daarna oefen je de theorie met de online theorie-examen training. Je hoeft dus helemaal niet meer uit die saaie auto theorieboeken te leren. Leer de theorie online!


TIP: Het grootste gedeelte van de kandidaten zakt voor het auto theorie-examen. Zorg dat jij
wel slaagt. Bereid je daarom goed voor door dit gratis examen te oefenen.

Wil je meer auto theorie-examens oefenen?
Maak dan 10 of 20 theorie-examens

Oefen gratis via je desktop, laptop, tablet of telefoon

Online oefenen en leren voor je auto theorie kan via je desktop, laptop, tablet of telefoon. Het maakt zelfs niet uit of je Windows ,
Linux of Mac gebruikt. Met onze online leeromgeving leer je via elke browser en met elk apparaat.
Oefen en leer op je desktop/laptop Laptop
Oefen en leer op je tablet Tablet
Oefen en leer op je telefoon Telefoon
Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: