Ervaringen van anderen

Jij als klant bent koning. Ook is er geen betere klant als een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij. 100% van onze klanten raad ons aan bij zijn of haar vrienden. We delen dan ook graag wat anderen over ons zeggen.


Een selectie van beoordelingen van klanten

TheorieExamenOefenen.nl

Totaal:

Gebaseerd op 3310 reviews in de afgelopen 12 maanden

100%

van de klanten beveelt ons aan

Vandaag

is de laatste beoordeling


Klantbeoordelingen

Totaal: , waarvan 500 laatste:


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb meerdere theorie oefen examens gedaan, maar via TheorieExamenOefenen.nl heb ik pas echt goed kunnen leren via deze site heb ik mijn theorie examen behaald! Duidelijk en ben daar vragen tegen gekomen die ik nergens anders heb kunnen leren, het mooiste is dat ik juist 3 van die vragen heb gekregen bij het examen.. Ben super blij. en mensen als je wilt slagen raad ik iedereen deze site aan. TOP!! :)

Senna uit Etten leur


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad waardoor ik het antwoord gelijk wist.

Kevin penris uit Eindhoven


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Klantenvriendelijk, duidelijk uitgelegd wat allemaal moet gebeuren via de website , modern systeem en ik heb mijn eigen plek om rustig te zitten dat is heel fijn om goed te concentreren tijdens Theorie Examen.

Maria uit Krimpen aan de Ijssel


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Supperr goeie site echt ik ben er 100% zekker van dat ik mijn examen ga halen supper goeie site echt een aanrader

Djoray uit Zwijndrecht
2016-01-25 11:12:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en snel te bestellen online

Jeroen uit Krimpen aan den IJssel
2016-01-24 17:32:51


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles wat je hier leert krijg je ook terug bij je echte examen. En alles is mooi uitgelegd en dat is erg prettig. Zeker de moeite waard

Juriaan uit Maastricht


Een selectie van ervaringen


Ik wou even testen of ik er klaar voor was. Maar goed dat ik een aantal oefen theorie-examens heb geoefend, want toen zag ik pas dat ik toch nog even bepaalde hoofdstukken moest gaan leren. Ik dacht dat ik er klaar voor was, maar dat was ik nog niet.
Op gegeven moment had ik met oefenen zo weinig fouten dat ik opging, en ik slaagde de eerste keer. Vooral het oefenen van de vragen via jullie website door de theorie-examens te oefenen was zeer waardevol. Bedankt!

Isa, Nijmegen
Isa oefende 20 auto theorie-examens. Ze slaagde de eerste keer.

Het herhalen van de stof door ze te oefenen via jullie theorie-examens heeft me misschien wel doen slagen de eerste keer. Na mijn bestelling had ik direct toegang dus kon ik direct aan de slag.

Bart, Heel
Bart oefende 10 motor theorie-examens. Ook hij slaagde de eerste keer voor het echte theorie-examen.

Zelf dacht ik dat ik er klaar voor was, totdat ik toch nog even een aantal bromfiets theorie-examens ging oefenen. Ik wou me goed voor bereiden en dacht ook dat ik dat had gedaan. Blijkt toch echt een pittig examen te zijn, de foute vragen heb ik nog goed geleerd en uiteindelijk ben ook ik geslaagd.

Babette, Middelburg
Babbette oefende 20 bromfiets theorie-examens.

Oefenen uit een boek met daarin oefen theorie-examens wou ik niet, ik dacht dit kan makkelijker en ging dus zoeken op het internet. Daar kwam ik jullie website tegen en kan het oefenen van de theorie-examens aanbevelen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor 20 theorie-examens en deze hebben me geholpen om te slagen. De opzet van jullie theorie-examens is inderdaad gelijk aan die van het CBR theorie-examen, al zijn de vragen natuurlijk net wat anders.

Floor, Boxtel
Floor oefende 20 auto theorie-examens.

Om me voor te bereiden op het CBR theorie-examen heb ik gebruik gemaakt van www.theorieexamenoefenen.nl. Ik was de eerste keer gezakt omdat ik eigenlijk niet geleerd had. De 2e keer wilde ik toch echt slagen, daarom heb ik gekozen voor het online theorieboek en de 20 uur examentraining. Leren ging echt boven verwachting makkelijk, vooral door de vele animaties en filmpjes die het leren toch een stuk leuker en makkelijker maken. Toen ik opging voor mijn 2e theorie-examen ben ik dan ook met slechts 1 fout geslaagd, bedankt! Jullie hebben me super geholpen.

Kay, Rotterdam

Kay leerde voor zijn auto theorie-examen. Hij was de eerste keer gezakt omdat hij überhaupt niet geleerd had, maar door het leren van het theorie-examen uit ons online theorieboek en met de online examentraining is hij de tweede keer geslaagd met slechts 1 fout. Proficiat!

Via jullie website heb ik me binnen 1 week weten voor te bereiden op mijn motor CBR theorie-examen. Leren gaat inderdaad sneller via de 3D-animaties en video's. Je krijgt veel meer dan een theorieboek, omdat het dynamisch is opgebouwd! Ook vond ik de databank met moeilijke vragen en persoonlijke foutanalyse erg handig.

Jan-Willem, Rotterdam
Jan-Willem leerde via het online theorieboek + 20 uur examentraining theorie-examens. Hij slaagde de eerste keer met 3 fouten.

Toen ik voor de eerste keer op ging voor mijn CBR theorie-examen had ik geleerd uit een theorieboek. Ik zakte de eerste keer voor mijn CBR theorie-examen. Hierna ben ik gaan leren uit het online theorieboek en heb het idee dat ik de stof nu een stuk beter onder de knie heb. Vooral de 3D-animaties hebben me geholpen om de moeilijke verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uit te leggen.

Dex, Apeldoorn
Dex leerde voor zijn CBR auto theorie-examen. Dex wist ook de eerste keer te slagen voor zijn auto theorie-examen.

Ervaringen over onze service en producten zijn altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Verstuur je ervaring dan ook zeker naar onze klantenservice. Elke ervaring wordt uiteraard bekeken en gedeeld binnen ons bedrijf. Van tijd tot tijd belonen we zelfs ervaringen! Deel je ervaring met onze klantenservice.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: