Ervaringen van anderen

Jij als klant bent koning. Ook is er geen betere klant als een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij. 98% van onze klanten raad ons aan bij zijn of haar vrienden. We delen dan ook graag wat anderen over ons zeggen.


Een selectie van beoordelingen van klanten

TheorieExamenOefenen.nl

Totaal:

8.7

Gebaseerd op 280 reviews in de afgelopen 12 maanden

98%

van de klanten beveelt ons aan

Vandaag

is de laatste beoordeling


Klantbeoordelingen

Totaal: 2332, waarvan 500 laatste:


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb meerdere theorie oefen examens gedaan, maar via TheorieExamenOefenen.nl heb ik pas echt goed kunnen leren via deze site heb ik mijn theorie examen behaald! Duidelijk en ben daar vragen tegen gekomen die ik nergens anders heb kunnen leren, het mooiste is dat ik juist 3 van die vragen heb gekregen bij het examen.. Ben super blij. en mensen als je wilt slagen raad ik iedereen deze site aan. TOP!! :)

Senna uit Etten leur


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad waardoor ik het antwoord gelijk wist.

Kevin penris uit Eindhoven


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Klantenvriendelijk, duidelijk uitgelegd wat allemaal moet gebeuren via de website , modern systeem en ik heb mijn eigen plek om rustig te zitten dat is heel fijn om goed te concentreren tijdens Theorie Examen.

Maria uit Krimpen aan de Ijssel


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Supperr goeie site echt ik ben er 100% zekker van dat ik mijn examen ga halen supper goeie site echt een aanrader

Djoray uit Zwijndrecht
2016-01-25 11:12:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en snel te bestellen online

Jeroen uit Krimpen aan den IJssel
2016-01-24 17:32:51


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles wat je hier leert krijg je ook terug bij je echte examen. En alles is mooi uitgelegd en dat is erg prettig. Zeker de moeite waard

Juriaan uit Maastricht


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Edwin Veld uit Amstelveen
2019-07-09 20:57:01


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel fijn dat je bij elke fouten vraag uitleg krijgt over waarom het fout is, zodat je het de volgende keer goed kan doen. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn theorieexamen, nadat ik zelf had geleerd en ongeveer 10 examens had geoefend.

Anoniem uit Anoniem
2019-07-09 18:17:53


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-07-09 17:58:05


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gaat super goed over alle stof heen dat je nodig bent voor je examen.

Anoniem uit Anoniem
2019-07-07 08:54:21


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oefenvragen komen overeen met de examenvragen.

GS uit Vlaardingen
2019-07-04 16:41:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede dienstverlening

Anoniem uit Anoniem
2019-07-03 16:58:07


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel vragen die dan wel op een andere manier in mijn theorie-examen voor kwamen, dus zeker up-to-date. Het heeft mij heel erg geholpen tijdens mijn examen omdat ik over de meeste vragen wel zeker was dat ze goed waren.

Claudia uit Anoniem
2019-06-28 17:29:17


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-27 17:18:03


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-25 20:37:17


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede leerstof

Aleyna uit Anoniem
2019-06-25 19:23:32


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefenexamens vond ik moeilijker dan het echte examen. Veel variatie in vragen, duidelijke uitleg, genoeg examens om te oefenen en ik zou het zo een ander aanbevelen. Bedankt!

NDT uit Barendrecht
2019-06-21 16:34:37


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-20 12:15:55


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-18 17:15:18


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-17 10:28:03


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-16 17:56:28


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-16 17:55:45


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jelmer uit Winschoten
2019-06-15 10:57:11


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-13 21:38:42


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Relevante en realistische vragen die ook op het examen kunnen komen.

Jeanet uit Noordhorn
2019-06-13 17:50:22


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-13 14:09:33


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefenexamens komen zeer goed overeen met het echte examen.

Wesley uit Anoniem
2019-06-12 17:23:44


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-07 18:48:50


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed uitleg over alles wat daadwerkelijk in je theorie examen voorkomt, geen onnodige onzin.

Laura uit Zwolle
2019-06-07 17:45:20


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-07 16:42:10


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer goede voorbereiding op het theorie examen en het belangrijkste natuurlijk.. in 1 keer gehaald!

Anoniem uit Anoniem
2019-06-06 21:49:30


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-06-06 12:10:29


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles werkt zoals het hoort en goede klantenservice!

Tom Verheij uit Anoniem
2019-06-05 21:31:03


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Door deze oefen examens heb ik mijn brommer theorie wel gehaald het is echt een aanrader

Marlene uit Harskamp
2019-06-05 19:10:02


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en makkelijk

Wessel uit Anoniem
2019-06-05 16:55:13


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Thank you!
《《《《《《Geslaagd》》》》》》》

Deborah uit Zoetermeer
2019-06-05 09:26:25


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel geleverd, goede uitleg bij fout beantwoorden van vragen.

Bradley Ankone uit Enschede
2019-06-03 13:32:25


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke uitleg over de pakketten, vervolgens kan je er meteen mee aan de slag. Alles duidelijk, goed theorieboek en fijne oefenexamens. Goed voorbereid naar het examen.

Dian uit Barneveld
2019-06-02 19:26:26


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-31 19:07:59


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-29 23:34:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leerzaam

Claudia uit Rotterdam
2019-05-29 18:08:06


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb er heel veel aan gehad.
Ben gister in 1x geslaagd!
Top!

Rianne uit Wateringen
2019-05-29 16:44:46


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefeningen komt goed overeen met het examen. Goeie vraagstelling!

Ivo uit Groesbeek
2019-05-28 18:45:19


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Helemaal tevreden.

Shereen uit Rotterdam
2019-05-28 17:38:53


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik ben in een keer geslaagd! Het zijn actuele CBR vragen en ik heb de theorie echt goed geleerd hierdoor. Ik kon inloggen wanneer ik wilde en oefenen zoveel ik wilde.

Anoniem uit Anoniem
2019-05-28 16:37:14


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jan uit Rotterdam
2019-06-09 09:15:01


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
10 motor- examens gekocht.
Er zit genoeg variatie in de vragen. Enkele vragen kwamen ook op mijn echte examen terug.

Joep uit Boxtel
2019-05-23 23:43:48


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel,duidelijk, goede prijs/kwaliteit

Leerling uit Anoniem
2019-05-22 16:56:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

J.G. uit BALKBRUG
2019-05-22 16:55:35


Beoordeling: 10

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede en representatieve oefenopgaven.

Anoniem uit Anoniem
2019-05-21 16:49:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kan snel aan de slag. Veel examens beschikbaar en makkelijke manier van het aanbieden van de examens. Het spreekt voor zich hoe het werkt. Veel geleerd door de vragen en manier van vraagstelling.

Claudia uit Ede
2019-05-21 16:09:37


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed programma waar je snel kan leren

Robin uit Winschoten
2019-05-21 00:08:40


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marvin uit Anoniem
2019-05-19 17:19:25


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-19 15:57:09


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Echt vergelijkbaar met cbr vragen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-17 18:50:04


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel handig als je te laat bent begonnen met leren voor je theorie-examen! Je hebt meteen toegang tot het pakket. De examens zijn precies hetzelfde als het echte examen bij het cbr!

Anoniem uit Anoniem
2019-05-16 19:07:20


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Topp !!

Sanne uit Nieuw-vennep
2019-05-15 22:00:41


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Actuele vragen welke letterlijk terugkomen in het examen.

Barry uit Zaandam
2019-05-15 17:24:31


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en goed leren

Roy uit Warnsveld
2019-05-13 07:59:21


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mounir uit Vleuten
2019-05-10 16:41:26


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Klantenservice reageert snel en is klantvriendelijk.
goede opzet van de te leren stof.
makkelijke manier om deze stof eigen te maken.

Rinske uit Haarlem
2019-05-10 16:40:03


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed les materiaal, vooral de oefen examens hebben mij helpen slagen.

Thomas uit Tilburg
2019-05-10 07:42:30


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik had het pakket met online theorieboek en 20 oefenexamens en oefenvragen, heb het boek doorgelezen en daarna de aanbevolen oefenvragen gemaakt en een paar examens. Was genoeg om het te halen, goede en snelle voorbereiding op het echte theorie examen

Marjet uit Amsterdam
2019-05-09 16:38:40


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leesmotivatie was ik blij mee

Francisco uit Groningen
2019-05-08 12:11:48


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel handig!

Hanneke uit Kampen
2019-05-07 18:44:15


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De website ziet er goed uit, de examens zijn overzichtelijk.
Er wonen in Nederland veel mensen die een ander moedertaal
hebben, bijvoorbeeld Hmong. Zij hebben steeds heel veel moeite om de vragen snel te lezen. Terwijl men de vragen wel kan beantwoorden.

May Li uit Gendt
2019-05-07 18:33:16


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-07 18:23:23


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering

Anoniem uit Anoniem
2019-05-07 16:53:07


Beoordeling: 8

Prijs: 4 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-19 20:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is heel overzichtelijk

Tom uit Rotterdam
2019-05-05 14:16:45


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Teun uit Anoniem
2019-05-04 12:20:12


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Meest overeenkomend met examen van CBR. Veel verschillen per examen wat goed is om te oefenen!

Marieke uit Groningen
2019-05-03 20:58:28


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen bereiden je goed voor op het examen.

Cyriel uit Middelburg
2019-05-03 17:10:45


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-05-01 11:47:55


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en makkelijk theorie examens oefenen en goede voorbereiding, in 1 keer geslaagd en veel vragen kwamen bekend voor!

Roel uit Haarlem
2019-04-30 21:36:44


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-04-30 18:02:39


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Voor het in aanraking gekomen met het bedrijf omdat ik op zoek was naar oefenexamens voor de motor theorie. Ik las veel positieve beoordelingen dus besloten om een pakket van 20 oefenexamens aan te schaffen. Ik ben erg tevreden! Na betaling had ik direct toegang tot de oefenexamens. Dankzij de oefenexamens ben ik in één keer geslaagd voor het theorie-examens voor de motor. Dit terwijl ik alleen geleerd heb middels de oefenexamens. Helemaal TOP!

Mathilda uit Hoeven
2019-04-29 20:27:15


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jan uit Eindhoven
2019-04-28 16:06:46


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed pakket! Ik ben geslaagd!

Anoniem uit Anoniem
2019-05-12 10:15:01


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik ben geslaagd voor mijn theorie examen. Dus ik ben super tevreden over deze methoden.

Lars uit Kagerweg 6a beverwijk
2019-04-27 11:54:28


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top heel snel ontvangen werkt prima .

Yassin uit Rotterdam
2019-04-26 16:30:53


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het lesmateriaal is identiek aan het examen bij het CBR. De manier waarop de proef-examens zijn opgemaakt eveneens. Ik ben in 1 keer geslaagd, dus ik raad ze zeker aan.

Frank uit 's-Gravenhage
2019-04-26 16:20:00


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie toetsen goed uitleg.. en niet duur

Amanda uit Amsterdam
2019-04-25 00:34:55


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Soest
2019-04-21 20:07:48


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In 1 keer geslaagd! Heel fijn om zo te kunnen voorbereiden!

Jolanda uit Almere
2019-04-19 19:41:24


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na aanschaf direct online kunnen beginnen met oefenvragen en examens voor de motor. De inhoud van de examens komt overeen met mijn examen bij het CBR.

Sander uit Amersfoort
2019-04-18 17:00:15


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het zorgt ervoor dat je slaagt. Ik ben hierdoor in 1 keer geslaagd omdat de vragen zo worden gesteld zoals op het theorie examen. Zeker een aanrader!

Emma uit Den Haag
2019-04-16 20:17:27


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-04-16 16:42:30


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik ben zeeeer tevreden. Heb veel geleerd van deze oefen examens. Ze zoveel op dat van CBR. Ik raad iedereen aan hier te oefenen

D de boer uit Amsterdam
2019-04-16 16:37:31


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Linda uit Anoniem
2019-04-16 16:33:29


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super snel en persoonlijk gezegd zeker niet duur

Gerben uit Groningen
2019-04-15 18:56:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik ben heel blij, had eerst een ander pakket, maar in mijn examen kwamen er veel meer vragen die ik, doordat ik dit pakket had, goed kon beantwoorden, ik ben in 1x geslaagd!

Anoniem uit Anoniem
2019-04-13 22:46:28


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het proefexamen had dezelfde manier van vragen als het echte examen en het was een makkelijke manier van oefenen. Het bekijken waarom iets fout was hielp ook heel erg.

Sammie uit Zwolle
2019-04-12 16:50:35


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Pakket ontvangen zoals verwacht bij bestelling. Prijs vergelijkbaar met andere.

Niels uit Anoniem
2019-04-11 19:07:38


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sargis uit Boxtel
2019-04-10 19:20:22


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles ging zeer soepel en alles was goed geregeld

Johan uit Schoonhoven
2019-04-10 17:10:03


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Dankzij deze oefenexamen geslaagd! Precies de vragen die in het examen komen!

Eline uit Enschede
2019-04-09 22:55:32


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk examends oefenen. Hoe het er in het "echt" ook aan toe gaat.

Renske uit Anoniem
2019-04-09 20:30:13


Beoordeling: 8

Prijs: 4 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De brommer (am) oefentheorie examens waren een stuk moeilijker dan het echte examen waardoor ik er erg goed op voorbereid was.

Babet uit Wassenaar
2019-04-23 18:15:01


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Betrouwbare site. Voor een goede prijs krijg je ook voldoende examenstof binnen.

Anoniem uit Anoniem
2019-04-09 16:42:43


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik ben er tevreden mee. Het lijkt wel op een echte examen. Super top deze website.

Gina uit Anoniem
2019-04-08 21:52:46


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het lijkt op een echt examen. goede voorbereiding voor je Theorie examen!

Marijn uit Apeldoorn
2019-04-08 13:58:42


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sander uit Almere
2019-04-06 23:14:10


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel vragen oefenen , hele examens maar ook onderwerpen apart en dan ook nog de theorie erbij als je het even niet meer weet. Eindeloos oefenen

Saskia uit Anoniem
2019-04-05 17:07:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel, klein probleempje binnen twee uur opgelost! top!

Olivier uit Amstelveen
2019-04-05 16:43:39


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel oefenexamens

Anoniem uit Anoniem
2019-04-04 16:50:47


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Joost uit Anoniem
2019-04-04 16:37:05


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Via mail goed bereikbaar. Snel een code ontvangen en gelijk aan de slag kunnen gaan.

Wilma uit Rotterdam
2019-04-03 16:55:30


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-04-03 16:49:26


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marinka uit 's-Gravenhage
2019-04-02 19:06:12


Beoordeling: 9

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Examens komen overeen met wat CBR biedt, er is tevens de mogelijkheid om de fouten antwoorden te bekijken met een uitleg/motivatie. Ik heb 1 dag voor mijn motor examen (auto al 5 in bezit) 15 examens gemaakt en toch nog wat geleerd. Ik heb mijn motor theorie examen in een keer gehaald, ik had 3 fout.

T uit Apeldoorn
2019-04-02 18:05:08


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Supergoede stof! Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij de goede voorbereiding. Direct aanbevolen aan een vriend!

Samantha uit Anoniem
2019-04-02 17:14:50


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eerste keer geslaagd , goede en duidelijke uitleg en oefenmateriaal zoals op het examen.
Als je gestrest bent , dit is het bedrijf om je theorie examen te leren.

Patrick uit Dongen
2019-04-01 14:03:05


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ruben uit Rotterdam
2019-03-31 22:49:01


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Loren uit Den Haag
2019-03-30 10:00:27


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Voor mijn examen in de middag heb ik 10 oefenexamens gemaakt en sommige vragen kwamen ook terug in het examen. Goeie oefen examens dus en ik ben ook geslaagd.

Jessica uit Veenendaal
2019-03-29 16:30:59


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-29 07:57:23


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefening was het zelfde als het CBR examen.

Anoniem uit Anoniem
2019-03-28 21:45:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk overzicht heeft ons goed geholpen

Tanja uit Eijsden
2019-03-27 17:29:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handig om je theorie te oefenen. Er worden ook wat moeilijkere vragen gesteld waardoor je goed voorbereid aan het examen begint.

Anoniem uit Anoniem
2019-03-27 17:08:57


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Als je de examens maakt die gekocht zijn leer je er veel van. Je hoeft niet keer op keer uit een boek te lezen.

Anoniem uit Anoniem
2019-03-27 17:04:44


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg duidelijke en goede vragen!
Examen in 1x gehaald!

Anoniem uit Anoniem
2019-03-27 00:28:43


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer enthousiaste en bevlogen begeleiders.

Emilie uit Amsterdam
2019-03-26 16:34:17


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk product, relevante vragen voor het examen. Tijdens de theorie had ik veel "aha" momenten. (herkenning)

Brigit uit Almere
2019-03-23 03:51:28


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

A uit Anoniem
2019-03-22 17:01:30


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sem uit Maasdijk
2019-03-22 16:46:46


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie examens zitten dicht bij het echte examen en het oefent lekker fijn.
Ook is het niet bepaald duur.

Heino uit Zuidbroek
2019-03-20 20:20:52


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en goede stof om mee te oefenen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-19 16:43:13


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-16 12:34:33


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Gelijk online geleverd
- Goede prijs
- Goed product (oefenexamens)

Niels uit Anoniem
2019-03-15 17:09:11


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Motortheorie in 1x gehaald dankzij dit platform. Oefening is zeer vergelijkbaar met de realiteit bij het CBR. Dikke aanrader

David uit Utrecht
2019-03-13 19:08:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke uitleg en snelle levering

Chris uit Zundert
2019-03-13 13:47:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en duidelijk!

Patricia van Vliet uit Poortugaal
2019-03-12 20:44:39


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele snelle levertijd. Letterlijk binnen een minuut kun je aan de gang met oefenen. De vragen zijn een goede representatie van de vragen die je kunt verwachten bij je theorie examen. Mocht je veel fouten maken, er is bij iedere fout beantwoorde vraag een motivatie aanwezig om daadwerkelijk te begrijpen waarom je de fout hebt gemaakt.

Nick uit Utrecht
2019-03-12 16:37:09


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel goed kunnen oefenen met de oefenvragen en oefenexamens. Dacht eerste dat t niet nodig zou zijn, maar blijkt echt wel noodzakelijk. Vragen zijn heel vergelijkbaar met de echte vragen op het CBR-theorie-examen. Ik heb er veel aan gehad, vond het steeds leuker om de proefexamens te maken omdat ik steeds betere resultaten kreeg en vind het bijna jammer dat dat niet meer hoeft, omdat ik gisteren in éen keer geslaagd ben (yeah...toch heel blij of course! :)

Mac uit Anoniem
2019-03-09 11:56:05


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-08 16:37:01


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-07 23:29:15


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede examens kwamen een paar vragen zelfs exact overeen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-07 22:30:35


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Up to date en snel toegang tot de examens

Lynn Niessink uit Oss
2019-03-07 16:35:12


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-21 17:15:02


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Met zelf leren de eerste keer mijn bromfietsexamen niet gehaald, had i.v.m. school ook weinig tijd hiervoor.
De volgende dag na oefenen met de examens van TheorieExamenOefenen.nl wel geslaagd!!!

Manolis uit Oosterhout
2019-03-06 12:48:04


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Josée uit Assen
2019-03-06 11:14:50


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geeft een goed beeld hoe het examen zal gaan. Je kunt goed oefenen. Heeft zeker enorm geholpen om in 1 keer te slagen voor mijn examen.

Anoniem uit Anoniem
2019-03-05 17:40:23


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-03-04 17:07:16


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Pakket is makkelijk te kopen en te gebruiken

Yasmina uit Anoniem
2019-03-01 17:59:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super handig als je moet oefenen. Het is veel beter dan al die gratis oefentoetsen die je op het internet zult vinden.

Thomas uit Gouda
2019-03-01 16:38:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oefenen gaat net als het cbr examen

Claudia Merceij uit Ridderkerk
2019-03-01 12:04:12


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marielle uit Anoniem
2019-03-01 11:17:03


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-02-28 16:37:21


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede mogelijkheid om te oefenen

John uit Leeuwarden
2019-02-27 21:23:08


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefenexamens zijn haast identiek met de cbr examen. Ik ben vandaag geslaagd met slechts 4 fouten alleen op gevaarherkenning. De rest is foutloos gegaan door de sterke feedback bij de oefenexamens. Dus letterijk geleerd van mijn fouten. Echt een aanrader.

Angelo uit Leeuwarden
2019-02-26 19:58:34


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen lijken op de vragen van het echte theorie examen. Doordat ik een dag van te voren 10 oefenexamens heb aangeschaft, ben ik geslaagd. Er kwam een vraag 1 op 1 overeen in het echte examen die ik in het oefenexamen fout had. Gevaarherkenning is wel moeilijker dan bij het echte examen, maar hierdoor bereid je je goed voor. Ik ben tevreden!

Jeroen uit Anoniem
2019-02-26 17:43:10


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen en motivatie per vraag

Jan uit Breda
2019-02-26 16:35:07


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle server
Vernieuwde cbr vragen

Nikita uit Zaandam
2019-02-26 16:02:43


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lotje uit Anoniem
2019-02-25 17:11:46


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefening, examens die lijken op cbr examens

Anoniem uit Anoniem
2019-02-23 21:51:18


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-02-23 16:39:58


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-02-21 21:46:17


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het heeft me echt geholpen om te leren en om te begrijpen hoe de examen eruit zouden zien. Eerste keer geslaagd dankzij jullie!

Lourens du Plessis uit Sneek
2019-02-19 16:47:41


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen die ook terugkomen op het echte examen. Fijne hoofdstukken met apart examen per hoofdstuk.

Anoniem uit Anoniem
2019-02-16 18:46:58


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede toetsen erg vergelijkbaar met de toetsen van het CBR

Anoniem uit Anoniem
2019-02-13 17:13:14


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg fijn, goede voorbereiding!

Anoniem uit IJsselstein
2019-02-12 20:41:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen die ik op het examen kreeg, leken erg veel op de oefenexamens. Één dag voor mijn examen begonnen met leren en meteen gehaald.

Abdel uit Schiedam
2019-02-12 20:16:35


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oefenexamens zijn fijn om te maken en duidelijke uitleg bij de antwoorden van de vragen

Anoniem uit Anoniem
2019-02-12 17:33:52


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede snelle levering, met oefentoetsen die een vrij goed beeld geven van het daadwerkelijke examen

Anoniem uit Anoniem
2019-02-12 17:31:50


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen uit Oudemirdum
2019-02-12 16:48:47


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mike uit Diemen
2019-02-12 16:39:41


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In 1 keer mijn theorie gehaald! De examens komen goed overeen met die van het CBR. Zonder deze oefenexamens had ik het niet gehaald! Vooral handig dat examens na het maken nog inzichtelijk waren zodat je goed de al eerder gemaakt fouten kon blijven herhalen.

Anoniem uit Anoniem
2019-02-08 20:07:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Examens kunnen na betalen meteen geoefend worden. Alles is heel duidelijk uitgelegd. Na leren theorie uit een boek (of evt. online) kun je de examens maken. Wij hadden er 10 en dat is ruim voldoende om je goed voor te bereiden.

Björn uit Breskens
2019-02-08 06:02:59


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel goed van online training.

Jiratchaya uit Den Haag
2019-02-08 00:08:03


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geweldig systeem, snel overzichtelijk én precies zoals het CBR. Na 15 oefenexamens in 1 x geslaagd!

Dennis uit Haarlem
2019-02-07 17:05:16


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede motivatie bij gemaakte fouten en fijn dat je deze nog steeds terug kunt kijken

Lisa uit Sliedrecht
2019-02-06 20:29:46


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg overzichtelijk oefenen. Dankzij het oefenen van de examens heb ik het gehaald! Super!

Hilde uit Anoniem
2019-02-05 20:06:51


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Website met prima oefeningen die een perfect beeld geven van het daadwerkelijke theorie examen. Het heeft mij geholpen om mijn theorie examen in 1 keer te halen. Top !

Gina Verwijmeren uit Breda
2019-02-05 17:17:52


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het online examen vond ik heel fijn en ook leerzaam.

Alexandra uit Gouda
2019-02-18 09:15:01


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Als je in 1x wil slagen is het zeker een aanrader om oefenexamens te bestellen bij theorieExamenoefenen.nl . Ik had een pakket van 10 oefenexamens gekocht bij jullie en heeft mij erg veel geholpen !

Anoniem uit Anoniem
2019-02-01 16:40:09


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles is duidelijk uitgelegd en je kan op elke vraag op deze website vinden!!

Mirsada uit Barendrecht
2019-02-01 15:13:11


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle service, goed gehandeld.

Bram luteyn uit Uithuizermeeden
2019-01-31 19:12:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Miroslaw uit Breda
2019-01-30 16:42:10


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-01-29 17:20:50


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kunt snel beginnen en een realistische oefening voor het examen

Anoniem uit Anoniem
2019-01-29 16:36:01


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Robert uit Amsterdam
2019-01-26 15:08:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fantastisch echt heel fijn het helpt echt!

Sharon uit Anoniem
2019-01-24 22:21:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Aline uit Anoniem
2019-01-24 20:18:22


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heeft me super goed geholpen met het slagen

Maxime uit Gasselternijveen
2019-01-24 19:23:24


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super mee kunnen leren en heb zo me motor theorie kunnen halen super bedankt!

Bram uit Nieuwegein
2019-01-23 18:19:21


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Onmiddelijk toegang, snelle betaling etc., goede content met fijne uitleg, je kan alle opgaven terugkijken wat heel fijn is.

Maurik uit Sint Joost
2019-01-23 16:56:25


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel nuttig om met tijdsdruk de gevaarherkenning te oefenen. Ook heel nuttig dat daarbij een achteruitkijkspiegel in de opgaven aanwezig was. Examens sluiten goed bij het VekaBest leerboek aan.

Freek uit Amsterdam
2019-01-22 20:25:18


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik kon meteen aan de slag!
met mijn oefen examens.
de examens zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen heb er al veel van geleerd. tot nu toe nog geen enkele tegenvaller van het bedrijf.

Colin Kreukniet uit Zierikzee
2019-01-19 11:52:28


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Bedum
2019-01-17 19:57:10


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Huis ter heide
2019-01-15 20:36:02


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een leerzame bedrijf

Anoniem uit Anoniem
2019-01-15 19:20:47


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer duidelijke digitale scholing. Sluit heel goed aan bij het CBR examen! Na het doornemen van de theorie en het maken van proefexamens ben ik ruim voldoende geslaagd. (1 fout).
Zeer aan te bevelen om jezelf hier voor te bereiden voor het theorie examen.

Floris uit ALBLASSERDAM
2019-01-15 17:36:49


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen zijn behoorlijk lastig. Wat mij betreft een prima weergave van het officiële examen. Met 10 oefen examens bij de tweede poging geslaagd. Daarvoor gebruikte ik een ander boek met andere examens die waren waardeloos.

Annelieke uit Utrecht
2019-01-15 16:44:22


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-01-09 20:28:39


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-01-09 17:08:21


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ahmad uit Hulst
2019-01-08 20:55:32


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede overeenkomst met het actuele cbr-examen

Bas uit Dordrecht
2019-01-08 17:07:32


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is een goeie site loopt nooit vast. En handig dat je na de tijd kunt zien wat je fout hebt gedaan. En de motivatie vind ik ook echt top dat je die er bij hebt.

Welmoed uit Arum
2019-01-06 12:49:18


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2019-01-04 07:40:51


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ilona uit Anoniem
2019-01-03 18:22:16


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen die ook terug komen op het examen.
Ik had problemen met mijn account omdat ik zelf iets fout had gedaan, dit werd snel opgelost.

Jeffrey uit Zoetermeer
2019-01-03 16:36:25


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eigenlijk niks te klagen gehad!

Hoefsmederij Van Hoef uit Ell
2018-12-29 20:17:57


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eerst een andere online theorie gedaan, gezakt helaas. Jullie theorie is veel gevarieerder waardoor je veel meer kent en leert en ze is daardoor geslaagd.

Miranda uit Oldenzaal
2018-12-15 18:55:17


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Levertijd super snel en feedback is goed van de vragen die fout zijn beantwoord

Joris soek uit Groningen
2018-12-15 13:52:17


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Direct na aankoop te gebruiken door inlog gegevens. Zeer specifieke vragen, soms zelfs specifieker als het echte examen. Zeer tevreden.

Naomi uit Goes
2018-12-14 16:35:44


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel toetsen om te oefenen

Benjamin uit Uithoorn
2018-12-13 08:41:52


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handig om de theorie via internet te leren! Makkelijk in te loggen. Veel en goede oefentoetsen. Vergelijkbaar met echte CBR examen en heel veel aan gehad! Oefenen werd zelfs leuk!

Marijn uit Anoniem
2018-12-10 10:41:10


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk, prima prijs en goede kwaliteit.
het was overzichtelijk en fijn om achteraf makkelijk je foute antwoorden te vinden

Amber uit Almere
2018-12-08 22:09:28


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bryan uit Delft
2018-11-28 19:32:12


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede prijs en vragen waren aardig goed vergeleken met Theorie-examen

Joost uit Anoniem
2018-11-28 16:45:50


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-11-28 16:34:09


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt vragen die je helpen en voorbereiden voor je ,"echte" theorie examen. Waarbij je meer leert dan de standaart examens die er worden aangeboden.

Anoniem uit Anoniem
2018-11-27 21:33:40


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lisette uit Anoniem
2018-11-27 16:42:08


Beoordeling: 7

Prijs: 7 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke uitleg en vergelijkbaar met het echte CBR examen. In één keer geslaagd en daarom ook tevreden.

Koen van den Brink uit Anoniem
2018-11-22 16:54:45


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Echt super, kwam vrij goed overeen met wat het CBR vroeg op het examen. Echt een topproduct om snel te slagen.

Petri uit Anoniem
2018-11-21 17:09:25


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-11-21 10:41:53


Beoordeling: 10

Prijs: 5 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Christina super uit Musselkanaal
2018-12-04 18:15:01


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-11-18 08:54:07


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-11-17 19:05:54


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bart Hilberink uit Mander
2018-11-16 17:25:13


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prettige e-learning en kon direct aan de slag. De volgende avond geslaagd.

Tim uit Amsterdam
2018-11-15 16:33:13


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima opzet

Britt uit Bodegraven
2018-11-14 18:20:24


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Cornelis vd broek uit De meern
2018-11-14 16:42:22


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super service !!! had per abuis voor de auto cursus betaald maar dat moest voor de brommer zijn, gelijk gemaild en binnen 1 minuut was het al voor me omgezet ! heel blij mee ! het is een verjaardags kado voor mijn dochter morgen

Bianca uit Anoniem
2018-11-13 18:37:02


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen die erg op het echte examen lijken, goede uitleg bij vragen.

Anoniem uit Anoniem
2018-11-10 18:48:57


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-

L.filart uit Apeldoorn
2018-11-10 17:06:14


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel geleverd. Vragen over regels waren relevant.

Anoniem uit Anoniem
2018-11-08 16:36:04


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen

Bobby uit Anoniem
2018-11-04 15:48:35


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fantastische site om te oefenen voor je theorie examen. In mijn geval is dit last minute geweest omdat ik op een andere theorie-examen website al alle examens kende en hier een veel groter aanbod is qua vragen en mogelijkheden om te oefenen. Vijf dagen voor mijn examen aangeschaft en met vlag en wimpel geslaagd, hierdoor!

Bram uit Weert
2018-11-01 16:39:12


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk vermeld wat je krijgt als je een pakket aanschaft, dit is ook terug te zien als je het pakket eenmaal hebt. Oefentoetsen zijn vergelijkbaar met cbr theorie examen.

Anoniem uit Anoniem
2018-10-30 19:37:01


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het was erg goede kwaliteit wat een positieve invloed heeft en er is genoeg

Sam uit Aalsmeer
2018-10-28 14:15:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een heel fijne site met genoeg oefeningen en vragen die je echt tegenkomt op het examen ik ben hiermee in 1x geslaagd met maar 1 fout

Ewoud uit Eindhoven
2018-10-24 23:25:03


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Strak en goed geregeld

Mike uit Schagen
2018-10-24 17:08:55


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-10-24 16:49:52


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer goed. Zo iedereen aanraden om het aan te schaffen het help echt. Ik ben in één keer geslaagd.

Marjorie uit Amsterdam
2018-10-22 23:15:21


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handig om snel examens te oefenen

Puck uit Panningen
2018-10-20 00:59:38


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lieke uit Berkel-enschot
2018-10-19 08:10:42


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijke site waar je veel op kunt vinden.

Lisa uit Beuningen
2018-10-18 18:23:54


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed en betrouwbaar theorie documenten heeft me echt geholpen om te slagen

Anoniem uit Delft
2018-10-16 18:45:20


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-10-15 11:56:36


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk en snel.

Dorien uit Anoniem
2018-10-15 07:58:02


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle service en prima bereikbaarheid op de website, prijs vond ik meevallen voor 20 oefen examens

Samantha uit Haarlem
2018-10-12 17:09:48


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Oudai uit Heteren
2018-10-11 13:13:00


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mijn theorie in één keer gehaald, door deze oefenexamens (en een theorieboek van mijn rijschool). Door te oefenen ontdekte ik wat ik niet wist, en de vragen en opzet lijken echt op het cbr-examen.

Doordat de vragen veel herhaald werden onthield ik de situaties.

Alinde uit Anoniem
2018-10-09 17:00:55


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt gelijk je inlog codes en kan beginnen met examens maken

Julie uit Rotterdam
2018-10-06 16:52:57


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima om goed te kunnen oefenen

Marcel Witteveen uit Emmen
2018-10-04 18:13:53


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Is een top zaak, nu al 2x voor me brommer en motor hier mijn examens gehaald en het werkt perfect!
Geen dure prijzen of addertjes onder het gras, gewoon betalen en oefenen met een relevant en goed systeem dus een echte aanrader om te gebruiken!

Jeroen uit Purmerend
2018-10-02 19:55:59


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en snel geregeld.

Andrea uit Rotterdam
2018-10-02 19:28:18


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-09-26 20:10:50


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

R. uit Barneveld
2018-09-25 17:52:41


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en heel fijn om te leren

Anoniem uit Anoniem
2018-09-24 13:46:23


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle tijd, dus je kan gelijk beginnen met oefenen. En het lijkt op Het CBR examen

Bart uit Gieten
2018-09-22 23:27:25


Beoordeling: 10

Prijs: 5 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gewoon top!

Xavior uit Amsterdam
2018-10-06 20:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gulnar uit Anoniem
2018-09-22 16:54:17


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yam uit Rotterdam
2018-09-21 17:36:05


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ineke uit Ermelo
2018-09-21 16:39:59


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vind het super dat je kan oefenen voor je examen het helpt voor mijn gevoel super alleen jammer dat het redelijk prijzig is

Rik uit Akersloot
2018-09-19 17:08:21


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Hidde uit Odijk
2018-09-19 17:01:36


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kan snel gebruik maken van je bestelling!

Stephan uit Dronten
2018-09-17 09:21:17


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een heel erg tevreden klant hier! Twee dagen alle uitleg doorgenomen en oefentoetsen gemaakt en hiermee voldoende oefening gehad om mijn theorie examen te behalen!

N. uit Eindhoven
2018-09-12 08:29:23


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens

Jelle uit Terneuzen
2018-09-11 17:13:43


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-09-07 17:49:49


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De prijs is top, ik heb 12,95 betaald voor 10 oefenexamens waar ik heel veel aan heb gehad. Alleen het bleek dat de examens erg overeenkwamen met de examen die ik op een theorie dvd maakte, maar dat gaf me wel een goed gevoel dat wat ik aan het leren was wel terug kwam. Ik ben geslaagd met 3 foutjes dus deze examens hebben goed geholpen

Kyra uit Elst
2018-09-06 23:37:18


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heldere examens. Goed vergelijkbaar met het echte theorieexamen.

Mathew uit Anoniem
2018-09-06 21:48:26


Beoordeling: 8

Prijs: 7 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het werkt goed alleen het lezen is soms wel een beetje veel

Laurens uit Nieuwe tonge
2018-09-05 18:56:04


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke examen en foutenanalyse

Anoniem uit Anoniem
2018-09-05 16:33:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Uitstekend! Geslaagd! Eerste keer raak!

Had me eerst opgegeven op de site van ANWB maar dat was 3 keer niks. Duur, niet up-to-date, onsamenhangend, en de toetsen sluiten niet aan op het lesmateriaal, en achteraf gezien sluit het ook totaal niet aan op het echte examen.

Toen ben ik in de laatste dagen voor het examen op zoek gegaan naar een andere bronnen en dankzij het lesmateriaal op kenjetheorie.nl en de oefenexamens op TheorieExamenOefenen.nl ben ik geslaagd.
De oefenexamens op TheorieExamenOefenen.nl kwamen erg dichtbij de echte examen.

Als ik alleen de site van de ANWB had gebruikt was ik ongetwijfeld gezakt. Eigenlijk schandalig dat een bedrijf als ANWB je zo slecht voorbereidt, en ook geen wonder dat ze een '1 maand extra' pakket hebben. De meeste mensen zullen via ANWB zakken en het opnieuw moeten proberen.

Anoniem uit Den Haag
2018-08-31 10:17:38


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele fijne uitleg, als je iets niet snapte legde hij het extra uit

Britt uit Anoniem
2018-08-31 10:08:24


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg fijn dat je na de betaling gelijk kan beginnen met examens maken, site is duidelijk en overzichtelijk.

Sophie uit De lier
2018-08-27 17:31:36


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-08-23 17:12:32


Beoordeling: 9

Prijs: 6 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yolanda Jansen uit Purmerend
2018-08-23 16:56:41


Beoordeling: 7

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijke ingang, ziet er mooi uit. En leuk om mee te oefenen

Patrick uit Amsterdam
2018-08-23 11:31:56


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens waaronder ook moeilijke vragen die mij erg geholpen hebben tijdens het officiële examen

Max uit Wassenaar
2018-08-18 14:29:32


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed gemaakt, duidelijke uitleg en prima levertijd

Anoniem uit Rijswijk
2018-08-15 18:27:53


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mariska van Veghel uit Schijndel
2018-08-09 18:21:57


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-08-09 17:29:46


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prettige site, 10 examens gekocht en veel aan gehad, mogen van mij alleen iets minder dezelfde vragen in zitten.

Maaike uit Ede
2018-08-09 16:53:41


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levertijd, goede vragen, mooie prijs/kwaliteit.

Whitne uit Sittard
2018-08-08 20:24:13


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In een keer geslaagd door alle oefentoetsen en examens voor mijn motor theorie. Super tevreden!!

Nick waare uit Kootwijk
2018-08-08 16:52:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Perfect

Anoniem uit Anoniem
2018-08-04 07:44:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-08-03 02:39:01


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is fijn om te met vragen hoe het je het op het examen krijgt. en ik vind het fijn dat ik kon zien wat ik fout had gedaan en daar uitleg bij

Tessa uit Haarlem
2018-07-26 17:07:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Direct te gebruiken na aanschaf.
Duidelijke uitleg en waar nodig een video toegevoegd ter verduidelijking of als samenvatting.

Allard uit Anoniem
2018-07-22 22:17:31


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eetje uit Valkenswaard
2018-07-20 12:16:20


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-20 08:18:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie uitleg na Der tijd

Anoniem uit Anoniem
2018-07-18 17:18:31


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Dylano uit Hoogeveen
2018-07-18 16:50:58


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie theorie exames en uitleg. Heb alles ook kunnen onthouden omdat bepaalde vragen weer terug kwamen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-13 21:05:10


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 3

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-26 18:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel geleverd en theorie in 1x gehaald goede aanvulling op de theorie!

Anoniem uit Enschede
2018-07-11 10:36:15


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en handige examens!

Dominique uit Anoniem
2018-07-07 10:51:44


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle service, goede diensten. Een goede manier om je voor te bereiden op het theorie examen!

Lotte uit Den Haag
2018-07-04 20:21:04


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-03 18:49:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Duko uit Monster
2018-07-02 22:13:04


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In 1× geslaagd dankzij de oefeningen

Wausie uit Rotterdam
2018-07-02 17:05:21


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel overeenkomsten met echt examen, handig dat je gelijk na het leren opdrachten kan oefenen!

Anoniem uit Anoniem
2018-06-28 16:46:51


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en gemakkelijk

Amal uit Utrecht
2018-06-26 18:40:31


Beoordeling: 10

Prijs: 5 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg fijne leermethode

Daniëlle uit Groningen
2018-07-06 17:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het oefenen examen en de manier van vragen beantwoorden komt erg overeen met het echte examen! Heel fijn. Alleen bij het onderdeel gevaar herkenning is het klokje een rondje, dat kijkt wel wat anders maar dat ik maar een klein dingetje :). Ben in een keer geslaagd met maar één fout k denk dat de oefen examens daar heel erg bij hebben geholpen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-21 21:39:12


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Romy uit Anoniem
2018-06-21 17:40:34


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yara uit Maastricht
2018-06-19 16:33:08


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-17 14:36:06


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Inhoudelijk goede stof. Heel duidelijk alles uitgelegd met zelfs filmpjes ter verduidelijking. De toetsen heb ik het meeste aan gehad, vooral omdat er nog een uitleg komt waarom je een vraag goed of fout had.

Kevin uit Eindhoven
2018-06-13 17:29:53


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na maandenlang te leren koos ik er toch voor om de online cursus te nemen, hierdoor ben ik geslaagd; er waren een aantal vragen die ik niet in de theorie hebt gehad maar wel op de cursus oefen vragen.

Mikey uit Anoniem
2018-06-12 18:24:03


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-07 16:59:33


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-07 15:14:02


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alex uit Groningen
2018-06-07 07:46:59


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed product

Tom uit Houten
2018-05-30 13:42:51


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De situatie die op de afbeeldingen worden gegeven zijn echte foto's en geeft daardoor ook een goede werkelijkheid van de situatie weer.

Anoniem uit Anoniem
2018-05-30 08:43:06


Beoordeling: 8

Prijs: 5 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Charlotte uit Puttershoek
2018-06-11 23:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima om examens te oefenen heb m’n theorie motor in 1 keer gehaald

Samanta uit Barendrecht
2018-05-26 19:37:39


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Aantal oefen examens afgenomen, in eerste instantie minder tevreden omdat een aantal vragen terug bleef komen in de oefen toetsen en ik dacht voor unieke toetsten betaald te hebben. niets is echter minder waar, juist deze vragen waar zo op gehamerd werd en die zich telkens maar herhaalde waren de kern van de officiële theorie toets! natuurlijk allemaal correct in weten te vullen en meteen geslaagd. super.

S uit Tilburg
2018-05-23 21:15:23


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goud voor je geld, werkt super en opzet van vragen was herkenbaar in theorie-examen!

Peter uit Kessel
2018-05-22 16:44:00


Beoordeling: 8

Prijs: 4 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Betreft een goed AM examen oefenpakket.
Mede dankzij deze oefenexamens had ik er maar 3 fout.

Youri uit Wageningen
2018-05-30 11:15:02


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Direct aan de slag op je smartphone met de toegestuurde inlogcodes. Oefenexamens zijn vergelijkbaar met het daadwerkelijke CBR theorie-examen. Ik had spijt van mijn aankoop theorielespakket van de ANWB. Ik heb hier veel meer aan gehad. Ik raad je aan het oefenexamenpakket erbij te nemen. Dankzij de aankoop van dit pakket ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen.

Valentino uit Leiden
2018-05-12 23:35:15


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt je bestelling gelijk op je computer! Super fijn

G uit Tilburg
2018-05-09 17:26:56


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kon meteen beginnen met oefenen.
Duidelijke vragen.

Carmen uit Weert
2018-05-08 17:25:24


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een goede site met examens, die je eindeloos kan gebruiken namelijk 3 maanden. Echt super!
En de dag voor je theorie krijg je een mailtje waarin ze je succes wensen, vond/vind dat zeer attent.

Met vriendelijke groet,
Rina van Es.

Rina van Es uit Rotterdam
2018-05-08 11:45:26


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed om gevaren herkenning te oefenen
Ik ben geslaagd dus t zal wel goed zitten

Julia uit Ursem
2018-05-02 23:10:22


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kwaliteit van examens zijn goed.

Mariska uit Oploo
2018-04-26 08:04:34


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles supersnel geregeld. Zelfs mogelijkheid om met Paypal te betalen wat erg fijn is. Veel aan gehad. Goede wisseling van oefenvragen en fijn systeem om je vragen terug te zien om te leren van je fouten.

Lichelle uit Maastricht
2018-04-23 18:29:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding op het theorie-examen zonder dat je je hoeft te verdiepen in minder belangrijke dingen.

Maurice Franzen uit Heerlen
2018-04-23 14:56:21


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-04-23 09:50:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben helaas met 2 punten gezakt maar het helpt je wel erg goed!! Je leert er veel van en er kwamen ook allemaal vragen waar ik hier had geleerd !top en volgende keer hoop ik zeker dat ik slaag

Anoniem uit Anoniem
2018-04-21 17:03:17


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lionel uit Terborg
2018-04-20 16:36:40


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat je de toetsen zo vaak kan maken al je wil.

Marieke uit Helmond
2018-04-19 23:52:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne examens

Nina uit Klijndijk
2018-04-18 10:00:47


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben tevreden over de kwaliteit van de examens

Jaouad uit Lelystad
2018-04-13 01:38:10


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Very transparent and practical.

Alex uit Groningen
2018-04-12 16:38:00


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Larissa uit Anoniem
2018-04-12 16:33:24


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Meteen kunnen beginnen met oefenen, overzichtelijke antwoorden als de vraag fout was. Daarom dan ook geslaagd met 0 fouten!

Romy uit Limbricht
2018-04-10 17:27:10


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-04-05 17:45:08


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-04-05 00:15:12


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

D uit Emmen
2018-04-03 23:47:06


Beoordeling: 10

Prijs: 3 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- relevante oefenvragen
- genoeg oefentoetsen
- met toetsen uit het theorieboek en deze digitale toetsen is het CBR theorie-examen prima te doen! Aanrader.

Anouk uit Arnhem
2018-04-12 17:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Abdulkadir uit Maassluis
2018-03-29 16:45:18


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het theorieboek van de ANWB doorgelezen en vier examens geoefend via deze site en geslaagd voor het echte examen! Deze examens lijken qua stijl en volgorde erg op het officiële examen, dat is dus fijn tijdens het examen.

Abby uit Anoniem
2018-03-28 21:28:39


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Geeft duidelijke situaties als voorbeelden
- Heeft de juiste oefenstoffen om je te kunnen voorbereiden op het examen
- Prijskeuze voor een oefenpakket is betaalbaar

Anoniem uit Anoniem
2018-03-27 20:50:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed erg snel zeker 10 waar ik heb zelf diclectie maar ook met dit is het erg goed te doen

Anoniem uit Borculo
2018-03-27 10:08:26


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top product, heb er in 1 keer mee weten te slagen en ze lijken erg veel op het CBR theorie-examen.

Lotte uit Veldhoven
2018-03-20 15:55:47


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb gelijk mijn oefenexamens ontvangen en ben gelijk aan de slag gegaan met het oefenen met mijn oefenexamens.

Veel van de vragen van TheorieExamenOefenen.nl komen terug in het CBR theorie examen.

Keanu uit Rotterdam
2018-02-25 12:14:34


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geslaagd in 1 keer

Shan uit Bergen op Zoom
2018-02-21 18:10:21


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb er veel van geleert. Waar door ik nu geslaagd ben.

Anoniem uit Zwolle
2018-02-20 16:49:22


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je leert snel en goed examengericht te werken.

Jonah uit Hellevoetsluis
2018-02-18 17:46:00


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gevaarherkening is exactly the same in real examen.

Anoniem uit Anoniem
2018-03-03 02:15:02


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Toetsen zijn representatief aan het echte theorie-examen.

Femke uit Hoonhorst
2018-02-13 16:39:40


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
8

Esad uit Heerhugowaard
2018-02-13 06:39:51


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Lijkt op het echte cbr examen.
-fijn dat bij elke vraag een korte duidelijke uitleg staat.

Sarah uit Berg en Dal
2018-02-12 16:57:33


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leek echt super erg op het CBR examen, zonder deze site had ik mijn examen nooit gehaald!

Anoniem uit Anoniem
2018-02-10 16:34:49


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk in wat zij bieden en wat het kost. Prijs is gemiddeld:

MIJN ADVIES: Gebruik de geboden middelen om je slagingskans te vergroten

Bart uit Amsterdam
2018-02-08 09:05:23


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tineke uit Franeker
2018-02-02 20:02:42


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heeft me geholpen mijn theorie examen met minimaal aantal fouten te behalen

Olco la cocke uit Apeldoorn
2018-02-01 16:34:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super vragen slaag bij alle examens

Wendy ijzerman uit Wijk en aalburg
2018-02-01 16:33:45


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik kon direct aan de slag met mijn theorie examen. De vragen sloten aan op de echte vragen die bij het CBR afgenomen worden. Ik heb doormiddel van dit bedrijf ook mijn theorie gehaald.

Anoniem uit Ede
2018-01-31 08:04:19


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is overzichtelijk bij de resultaten ook de uitleg erbij is duidelijk

Helene van der Venne uit Grave
2018-01-30 16:35:16


Beoordeling: 7

Prijs: 4 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Abdulrahman uit Coevorden
2018-02-12 14:15:01


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ivet uit Breda
2018-01-29 12:25:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Floris Timmer uit Anoniem
2018-01-29 09:50:14


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-01-27 07:42:15


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles is erg snel geleverd en de vragen hebben me erg goed geholpen om mijn theorie-examen te halen! De prijs is ook goed, want dat hangt ook van de kwaliteit en levertijd af. Dus het maakt niet uit of je meer hoeft te betalen, want je slaagt gewoon eerder door bij jullie te oefenen.

Gijs uit Beinsdorp
2018-01-19 22:07:38


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De examens waren heel goed afwisselend! Vooral het onderdeel kennis en inzicht

Anna uit Olst
2018-01-18 20:53:33


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Door middel van deze website theorie-examen gehaald

N uit Deventer
2018-01-17 20:13:23


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens voor lage prijs. In het kennis en inzicht gedeelte worden er veel uiteenlopende vragen gesteld, dus goed voor een allround kennistest. Duidelijke opzet, lijkt qua stelling van de vragen veel op CBR-toets.

Francesca uit ROTTERDAM
2018-01-17 14:59:41


Beoordeling: 10

Prijs: 5 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geslaagd!

Anoniem uit Rotterdam
2018-01-30 18:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Perfecte manier om je voor te bereiden op je examen, veel beter kennis op doen dan door een boekje heen worstelen

Jan-Willem uit Nijverdal
2018-01-13 17:30:16


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De procedure is volledig uitgedacht en daardoor heel soepel. Ook zijn mede werkers heel begripvol en behulpzaam.

Marloes uit Amsterdam
2018-01-12 17:16:13


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Voor een goede prijs veel examens kunnen maken om te oefenen en het ziet er overzichtelijk uit.

Anoniem uit Anoniem
2018-01-12 16:48:08


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Duidelijk te zien wat je fout en waarom dat zo is.
- Lijkt bijna exact op het echte theorie examen.

Daan uit Montfoort
2018-01-10 23:14:38


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed kunnen leren en snel gehaald

Bigspender uit Ijsselstein
2018-01-10 16:52:24


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 3

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, goede oefenmethode

Anoniem uit Anoniem
2018-01-24 17:15:01


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel goed service.
Leerzam

Ashebir uit Purmerend
2018-01-24 12:15:01


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding op theorie examen

Anoniem uit Anoniem
2018-01-09 00:44:54


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Perfect!!!!

Anoniem uit Anoniem
2018-01-05 16:40:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
HET HEEFT ME PERFEKT GEHOLPEN OM TE SLAGEN

BRADLEY uit URMOND
2018-01-04 14:05:00


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ze vroegen het op een manier waarop het ook op de theorie kwam.

Leander uit Burgum
2018-01-03 17:39:51


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is erg duidelijk en en werkt makkelijk het is voor niemand onduidelijk

Sem uit Alkmaar
2017-12-30 11:13:45


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-26 23:48:13


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mariska uit Helmond
2017-12-22 09:41:26


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jan uit Anoniem
2017-12-22 09:32:39


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tineke uit Franeker
2017-12-21 09:39:43


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-20 18:59:53


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

M. Glas uit Anoniem
2017-12-20 17:50:00


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne mogelijkheid om 20 examens te maken, zeker gelijkwaardig aan het theorie examen. Alle facetten komen aan bod. Heb het examen ook in 1 keer door behaald. Top!

Jessica uit Arnhem
2017-12-19 18:31:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-17 22:08:27


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-14 20:07:24


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Het bereidt je goed voor op het echte examen.
-Werkt precies hetzelfde als bij het CBR
-Duidelijke uitleg waarom het goed of fout is
-Zonder dit had ik het waarschijnlijk niet in één keer gehaald!
-Ook vragen die niet in mijn theorieboek staan

Frits uit Utrecht
2017-12-14 12:21:30


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-14 07:13:00


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sean uit Zoetermeer
2017-12-12 20:19:48


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-10 21:28:38


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie examens

Floris uit Beuningen
2017-12-09 22:18:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefen examens zijn echt goed vergelijkbaar van het cbr echt een aanrader

Jessy uit Anoniem
2017-12-07 19:37:24


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelheid

Taha uit Linne
2017-12-05 18:41:59


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eindelooos kunnen oefenen. Veel vragen en foto's terug kunnen herkennen op de examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-12-02 10:21:05


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen komen overeen met vragen van het echte examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-12-01 22:12:42


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Actualiteit, ik herkende veel terug in het werkelijke examen

Ellis uit Kwintsheul
2017-11-30 16:45:31


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Laurens uit Amsterdam
2017-11-30 14:07:22


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-27 13:11:16


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Karlygash uit Amsterdam
2017-11-27 11:31:31


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede theorievragen
Goed opgebouwd
Goede feedback

Anoniem uit Anoniem
2017-11-23 16:58:35


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-19 14:12:46


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Jazeker aan te bevelen scoort gemiddeld met de vragen van cbr, scoort goed gelijksoortig zelfde vragen als cbr heb gekregen

Ruud uit Haarlem
2017-12-03 09:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer zeker aan te bevelen voor anderen

Jolanda uit Loosdrecht
2017-11-18 16:34:13


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

M uit Heerhugowaard
2017-11-17 16:38:08


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vooral doordat vragen zijn voorzien van feedback ben ik ruimschoots geslaagd voor het eerste theorie-examen. Verder is het fijn dat er geen tijdslimiet zit op het oefenen, maar dat je per x-aantal examens betaalt.

Jan Willem uit Amsterdam
2017-11-16 20:46:58


Beoordeling: 10

Prijs: 6 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt genoeg toetsen en de toetsen komen sterk overeen met het echte theorie examen.

Stan de Groote uit Zutphen
2017-11-16 16:17:18


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Komt goed overeen met het CBR examen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-15 18:50:09


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-15 13:57:22


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel correct

Jeroen uit Amsterdam
2017-11-13 18:27:51


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De uitleg bij de fout beantwoorde vragen.

Joni uit Haaksbergen
2017-11-12 18:55:46


Beoordeling: 8

Prijs: 6 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het zijn echt dezelfde soort vragen die je ook op je echte examen krijgt! Echt een aanrader.

Noa uit Rotterdam
2017-11-10 10:29:05


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer goed bedrijf.

Anoniem uit Anoniem
2017-11-09 18:47:20


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top, in een keer geslaagd!

Anoniem uit Anoniem
2017-11-09 17:07:25


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefenvragen

E. uit Haaften
2017-11-09 16:33:32


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top

Shereen uit Rotterdam
2017-11-09 11:29:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het leek behoorlijk op het echte examen! Fijn was de herhaling van de vragen en vragen die er dan op een gegeven moment bij kwamen zodat je stapsgewijs weer verder komt. Blij mee! Ik ben geslaagd dus mijn dag kon niet meer stuk haha

Tim uit Almere
2017-11-07 16:37:48


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Via deze site heb ik me teorie een 1x gehaald het is een top site

Karel uit Goes
2017-11-05 20:54:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top, goede vragen. Goede voorbereiding op het theorie examen

Anika uit Winschoten
2017-11-04 20:20:51


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een hele goede site! Werkt goed mee. Heb er verder helemaal geen problemen mee.

Anoniem uit Anoniem
2017-11-02 19:23:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heb hier mogen oefenen met de proef examens, en namens deze oefen examens ben ik nu geslaagd.

Bert Veldhuizen uit Barneveld
2017-11-02 08:23:20


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bas uit Beesd
2017-11-01 21:10:17


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-01 12:48:18


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle reactie, direct inloggegevens

Anoniem uit Heinenoord
2017-10-31 18:51:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima kwaliteit en snelle levering

Anoniem uit Enschede
2017-10-30 06:29:36


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

BW uit Veldhoven
2017-10-29 10:27:12


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alex uit Nijmegen
2017-10-25 17:42:18


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-10-24 20:17:18


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt goede en duidelijke feedback op alle vragen

Maxime uit Nederhemert
2017-10-23 22:49:46


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tamara uit Maarn
2017-10-22 19:34:46


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Heba uit Rijswijk nb
2017-10-21 19:54:26


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede examens ook veel verschillende.

Anouk uit De Kwakel
2017-10-21 19:35:44


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Theo van Dortmondt uit Amersfoort
2017-10-21 17:09:47


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Vera uit Nijmegen
2017-10-20 11:58:16


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bianca uit Ijsselmuiden
2017-10-17 20:49:25


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel, realistisch

Jolanda uit Nieuwegein
2017-10-17 16:36:32


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens voor weinig geld

Marel Smit uit Anoniem
2017-10-14 20:23:11


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk keuzevakken voor ieder wat wils.

Pascal uit Overveen
2017-10-14 07:42:14


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering en goede uitleg en voorbereiding op het theorie examen!

Anoniem uit Anoniem
2017-10-13 20:30:08


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima toetsen

Marieke uit Hardinxveld
2017-10-12 16:35:33


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Luuk uit Zeeland
2017-10-09 18:43:14


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie dienstverlening en vergelijkbaar met de theorie examens van CBR.
Had in het begin moeite maar door jullie examens en uitgebreide analyse heb ik wat mijn theorie examen gehaald.
Goeie uitbreiding van de theorie en analyse van wat je fout deed.

Ayinde uit Merwedestraat 148
2017-10-06 16:42:00


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en duidelijk

Roy uit Zierikzee
2017-10-06 08:55:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ze hebben me geholpen met slagen, dus ja.

Anoniem uit Anoniem
2017-10-01 23:20:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelheid, overzicht

Femke Walhout uit Middelburg
2017-09-30 07:30:20


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vragen die er worden gesteld en snel een account aan kunnen maken

Eefje Waque uit Capelle aan den IJssel
2017-09-27 22:07:32


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vraagstelling, komt overeen met vragen bij het CBR

Jolanda uit Den Haag
2017-09-27 17:00:17


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik vind dat het een goed oefensysteem is, de oefeningen sluiten goed aan op de vragen van het officiële theorie examen.

Celine uit Kerkrade
2017-09-26 18:03:51


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kort en precis uitleggen, gnoeg oefenings vragen en uptodate material.

Addis Bizuye uit Buitenpost
2017-09-25 08:10:10


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele goede oefenopgaves. Zonder deze oefenopgaves was ik zeker niet geslaagd.

Isa uit Rockanje
2017-09-23 17:42:43


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en duidelijk!

Sandra van Driest uit Waal
2017-09-23 09:02:54


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gijs voetd uit Zuidlanf
2017-09-22 23:09:00


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele fijne oefenexamens!

Ryan uit Ospel
2017-09-22 17:07:12


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke uitleg wanneer je een vraag fout had.

Elike Stoelinga uit Rotterdam
2017-09-22 16:47:51


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-inzicht en theorie is perfect

Cyanne uit Anoniem
2017-09-20 16:33:20


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
The content is great and i do understand what you say on the hazard . It helped me improve quite a lot

Aditya uit Leiden
2017-09-20 09:14:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het oefenen hier heeft mij heel erg geholpen tijdens het examen. Er waren veel vragen die bijna hetzelfde waren. Ik ben dus vandaag geslaagd!

Cassie uit Zaandam
2017-09-19 21:16:55


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg tevreden hierover! De eerste keer was ik gezakt, daarna hiermee geoefend en gelukkig de 2e keer geslaagd met 2foutjes. De examens lijken heel erg op het echte examen, e bij elk examen kun je de resultaten analyseren. Top!

Joelle uit Anoniem
2017-09-19 11:05:35


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk oefenen op elk apparaat.

Anoniem uit Anoniem
2017-09-18 18:52:51


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-17 16:58:23


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Amsterdam
2017-09-17 16:27:02


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is een handige manier om de theoriestof te leren. Het werkt prima. Tip: pas de manier van aangeven wie er voorrang heeft aan op de manier hoe ze dat ook bij het echte examen doen met cijfertjes.

Patrick uit Beusichem
2017-09-17 09:56:24


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en goedkoop!

Jan-Peter uit Eindhoven
2017-09-12 20:20:06


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ida uit Rotterdam
2017-09-12 16:39:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geweldige manier om je theorie gemakkelijk te oefenen. Ik had de standaard oefen examens geoefend ut het ANWB boek, ik had steeds gemiddeld 10 fout. Op internet gezocht naar oefenexamens, overal best duur. Maar 12.95 voor 10 examens waren top! de avond voor mijn examen de 10 oefenexamens besteld en afgerekend, en gemaakt en het ging steeds beter. De volgende dag had ik mijn echte examen en ik ben geslaagd! Met maar 3 fout! Wat een geweldig handige site!! zonder deze oefening had ik het zeker weten niet gehaald.. Snel, goedkoop, goede oefeningen en zeer goed afgebeelde verkeerssituaties!

Bo uit Anoniem
2017-09-10 18:39:36


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-09 22:36:29


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Betrouwbaar, goeie kwaliteit en heel erg duidelijke betekenis van wat je fout doet.

Niels uit Noordwijk
2017-09-07 16:51:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer snel geregeld
niet duur

Nathan uit Goirle
2017-09-07 15:04:34


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top

Anoniem uit Anoniem
2017-09-06 21:18:00


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Website werkt makkelijk en goed

Anoniem uit Anoniem
2017-09-03 21:55:40


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De toetsen waren erg realistisch en dit zorgde ervoor dat je al wist hoe het ging op het echte examen

Anoniem uit Bussum
2017-09-03 16:00:03


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-02 09:29:12


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-01 23:32:46


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Roan uit Den Haag
2017-08-31 22:03:36


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen zijn erg goed en zijn een goede voorbereiding op het echte examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-31 08:21:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
*makkelijk
*betaalbaar
*handig

T uit Amsterdam
2017-08-30 09:31:21


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De uitleg erbij was er fijn! Ook kwamen er veel theorievragen voor in mijn examen die ik hier had geoefend waardoor ik het antwoord wist.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-30 08:01:38


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-29 22:02:14


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijke site, goed realistisch ten opzichte van het echte examen.

Jessy uit Oude Wetering
2017-08-29 09:23:47


Beoordeling: 9

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer effectief geregeld

Celine uit Halsteren
2017-08-28 20:33:41


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
/

Mitch uit Nootdorp
2017-08-27 13:25:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-26 23:44:33


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Vladek uit Woerden
2017-08-26 22:36:17


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen op examenniveau.
Fouten terugkijken om er van te leren.

Ynte uit Maasdriel
2017-08-26 20:24:15


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-25 23:28:22


Beoordeling: 7

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geeft een goed beeld van het echte theorie examen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-25 18:05:51


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Door deze oefenexamens ben ik geslaagd voor mijn theorie!

Anna uit Assen
2017-08-25 17:04:46


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bianca uit Groningen
2017-08-24 20:47:05


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk in gebruik.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-24 18:53:46


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De examens zijn stuk voor stuk goed te oefenen en dat voor een redelijke prijs! Deze site heeft me voor al geholpen met de training in gevaarherkenning.

Tessa uit Ede
2017-08-23 18:29:53


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Your website is clear and easy to use, with useful email reminders of all appointments! The instructions are clear and the practice tests are so useful for the exam! Customer service is equally helpful and reply very quickly to any inquiries!

Kelly uit Amstelveen
2017-08-23 09:03:43


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en leerzaam. Veel moeilijker dan het echte examen. Als je dit kent, dan gaat de echte examen je makkelijk af. Super goed!

Juninho uit Heerenveen
2017-08-22 16:57:42


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk te bestellen, goede leerstof, gebruiksvriendelijk.

Sijtsma uit Dronrijp
2017-08-19 19:15:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-19 09:42:32


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kan gelijk beginnen met leren.
Duidelijke uitleg en heel fijn dat je na het lezen een samenvatting krijgt!
Ik ben geslaagd na het oefenen via jullie dus ben ik zeker tevreden!

Evelien uit Sluiskil
2017-08-18 17:25:54


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede testen, waarbij je ook kan zien wat je fout heb gedaan. Erg fijn!!

Laura uit Anoniem
2017-08-18 16:32:53


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het oefenen van de proef examen is is goed omdat het verhoog je kans om beter de thoery te leren.

Seedy uit Minhof
2017-08-17 11:14:38


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb erg veel baat gehad bij de examens

Hafsa uit Amsterdam
2017-08-16 22:42:56


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed up to date
Duidelijk

Anoniem uit Flevoland
2017-08-15 16:41:17


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-15 16:35:08


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Leslie uit Rotterdam
2017-08-13 21:59:47


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat ik er gelijk mee kon oefenen en de theorie vragen hielpen om de stof beter te onthouden.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-11 21:58:24


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-11 17:41:39


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Piet uit Anoniem
2017-08-10 21:11:29


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel veel aan gehad

Carola uit Heemskerk
2017-08-09 19:58:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede website
Vele oefenexamens
Duidelijke uitleg

Marcel uit Schoonebeek
2017-08-09 16:49:05


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-08 21:39:13


Een selectie van ervaringen


Ik wou even testen of ik er klaar voor was. Maar goed dat ik een aantal oefen theorie-examens heb geoefend, want toen zag ik pas dat ik toch nog even bepaalde hoofdstukken moest gaan leren. Ik dacht dat ik er klaar voor was, maar dat was ik nog niet.
Op gegeven moment had ik met oefenen zo weinig fouten dat ik opging, en ik slaagde de eerste keer. Vooral het oefenen van de vragen via jullie website door de theorie-examens te oefenen was zeer waardevol. Bedankt!

Isa, Nijmegen
Isa oefende 20 auto theorie-examens. Ze slaagde de eerste keer.

Het herhalen van de stof door ze te oefenen via jullie theorie-examens heeft me misschien wel doen slagen de eerste keer. Na mijn bestelling had ik direct toegang dus kon ik direct aan de slag.

Bart, Heel
Bart oefende 10 motor theorie-examens. Ook hij slaagde de eerste keer voor het echte theorie-examen.

Zelf dacht ik dat ik er klaar voor was, totdat ik toch nog even een aantal bromfiets theorie-examens ging oefenen. Ik wou me goed voor bereiden en dacht ook dat ik dat had gedaan. Blijkt toch echt een pittig examen te zijn, de foute vragen heb ik nog goed geleerd en uiteindelijk ben ook ik geslaagd.

Babette, Middelburg
Babbette oefende 20 bromfiets theorie-examens.

Oefenen uit een boek met daarin oefen theorie-examens wou ik niet, ik dacht dit kan makkelijker en ging dus zoeken op het internet. Daar kwam ik jullie website tegen en kan het oefenen van de theorie-examens aanbevelen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor 20 theorie-examens en deze hebben me geholpen om te slagen. De opzet van jullie theorie-examens is inderdaad gelijk aan die van het CBR theorie-examen, al zijn de vragen natuurlijk net wat anders.

Floor, Boxtel
Floor oefende 20 auto theorie-examens.

Om me voor te bereiden op het CBR theorie-examen heb ik gebruik gemaakt van www.theorieexamenoefenen.nl. Ik was de eerste keer gezakt omdat ik eigenlijk niet geleerd had. De 2e keer wilde ik toch echt slagen, daarom heb ik gekozen voor het online theorieboek en de 20 uur examentraining. Leren ging echt boven verwachting makkelijk, vooral door de vele animaties en filmpjes die het leren toch een stuk leuker en makkelijker maken. Toen ik opging voor mijn 2e theorie-examen ben ik dan ook met slechts 1 fout geslaagd, bedankt! Jullie hebben me super geholpen.

Kay, Rotterdam

Kay leerde voor zijn auto theorie-examen. Hij was de eerste keer gezakt omdat hij überhaupt niet geleerd had, maar door het leren van het theorie-examen uit ons online theorieboek en met de online examentraining is hij de tweede keer geslaagd met slechts 1 fout. Proficiat!

Via jullie website heb ik me binnen 1 week weten voor te bereiden op mijn motor CBR theorie-examen. Leren gaat inderdaad sneller via de 3D-animaties en video's. Je krijgt veel meer als een theorieboek, omdat het dynamisch is opgebouwd! Ook vond ik de databank met moeilijke vragen en persoonlijke foutanalyse erg handig.

Jan-Willem, Rotterdam
Jan-Willem leerde via het online theorieboek + 20 uur examentraining theorie-examens. Hij slaagde de eerste keer met 3 fouten.

Toen ik voor de eerste keer op ging voor mijn CBR theorie-examen had ik geleerd uit een theorieboek. Ik zakte de eerste keer voor mijn CBR theorie-examen. Hierna ben ik gaan leren uit het online theorieboek en heb het idee dat ik de stof nu een stuk beter onder de knie heb. Vooral de 3D-animaties hebben me geholpen om de moeilijke verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uit te leggen.

Dex, Apeldoorn
Dex leerde voor zijn CBR auto theorie-examen. Dex wist ook de eerste keer te slagen voor zijn auto theorie-examen.

Ervaringen over onze service en producten zijn altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Verstuur je ervaring dan ook zeker naar onze klantenservice. Elke ervaring wordt uiteraard bekeken en gedeeld binnen ons bedrijf. Van tijd tot tijd belonen we zelfs ervaringen! Deel je ervaring met onze klantenservice.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: