Ervaringen van anderen

Jij als klant bent koning. Ook is er geen betere klant als een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij. 83% van onze klanten raad ons aan bij zijn of haar vrienden. We delen dan ook graag wat anderen over ons zeggen.


Een selectie van beoordelingen van klanten

TheorieExamenOefenen.nl

Totaal:

7.8

Gebaseerd op 282 reviews in de afgelopen 12 maanden

83%

van de klanten beveelt ons aan

Vandaag

is de laatste beoordeling


Klantbeoordelingen

Totaal: 2047, waarvan 500 laatste:


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb meerdere theorie oefen examens gedaan, maar via TheorieExamenOefenen.nl heb ik pas echt goed kunnen leren via deze site heb ik mijn theorie examen behaald! Duidelijk en ben daar vragen tegen gekomen die ik nergens anders heb kunnen leren, het mooiste is dat ik juist 3 van die vragen heb gekregen bij het examen.. Ben super blij. en mensen als je wilt slagen raad ik iedereen deze site aan. TOP!! :)

Senna uit Etten leur


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad waardoor ik het antwoord gelijk wist.

Kevin penris uit Eindhoven


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Klantenvriendelijk, duidelijk uitgelegd wat allemaal moet gebeuren via de website , modern systeem en ik heb mijn eigen plek om rustig te zitten dat is heel fijn om goed te concentreren tijdens Theorie Examen.

Maria uit Krimpen aan de Ijssel


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Supperr goeie site echt ik ben er 100% zekker van dat ik mijn examen ga halen supper goeie site echt een aanrader

Djoray uit Zwijndrecht
2016-01-25 11:12:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en snel te bestellen online

Jeroen uit Krimpen aan den IJssel
2016-01-24 17:32:51


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles wat je hier leert krijg je ook terug bij je echte examen. En alles is mooi uitgelegd en dat is erg prettig. Zeker de moeite waard

Juriaan uit Maastricht


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed gemaakt, duidelijke uitleg en prima levertijd

Anoniem uit Rijswijk
2018-08-15 18:27:53


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mariska van Veghel uit Schijndel
2018-08-09 18:21:57


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-08-09 17:29:46


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prettige site, 10 examens gekocht en veel aan gehad, mogen van mij alleen iets minder dezelfde vragen in zitten.

Maaike uit Ede
2018-08-09 16:53:41


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levertijd, goede vragen, mooie prijs/kwaliteit.

Whitne uit Sittard
2018-08-08 20:24:13


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In een keer geslaagd door alle oefentoetsen en examens voor mijn motor theorie. Super tevreden!!

Nick waare uit Kootwijk
2018-08-08 16:52:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Perfect

Anoniem uit Anoniem
2018-08-04 07:44:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-08-03 02:39:01


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is fijn om te met vragen hoe het je het op het examen krijgt. en ik vind het fijn dat ik kon zien wat ik fout had gedaan en daar uitleg bij

Tessa uit Haarlem
2018-07-26 17:07:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Direct te gebruiken na aanschaf.
Duidelijke uitleg en waar nodig een video toegevoegd ter verduidelijking of als samenvatting.

Allard uit Anoniem
2018-07-22 22:17:31


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eetje uit Valkenswaard
2018-07-20 12:16:20


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-20 08:18:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie uitleg na Der tijd

Anoniem uit Anoniem
2018-07-18 17:18:31


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Dylano uit Hoogeveen
2018-07-18 16:50:58


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie theorie exames en uitleg. Heb alles ook kunnen onthouden omdat bepaalde vragen weer terug kwamen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-13 21:05:10


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 3

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-26 18:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel geleverd en theorie in 1x gehaald goede aanvulling op de theorie!

Anoniem uit Enschede
2018-07-11 10:36:15


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en handige examens!

Dominique uit Anoniem
2018-07-07 10:51:44


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle service, goede diensten. Een goede manier om je voor te bereiden op het theorie examen!

Lotte uit Den Haag
2018-07-04 20:21:04


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-07-03 18:49:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Duko uit Monster
2018-07-02 22:13:04


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In 1× geslaagd dankzij de oefeningen

Wausie uit Rotterdam
2018-07-02 17:05:21


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel overeenkomsten met echt examen, handig dat je gelijk na het leren opdrachten kan oefenen!

Anoniem uit Anoniem
2018-06-28 16:46:51


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en gemakkelijk

Amal uit Utrecht
2018-06-26 18:40:31


Beoordeling: 10

Prijs: 5 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg fijne leermethode

Daniëlle uit Groningen
2018-07-06 17:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het oefenen examen en de manier van vragen beantwoorden komt erg overeen met het echte examen! Heel fijn. Alleen bij het onderdeel gevaar herkenning is het klokje een rondje, dat kijkt wel wat anders maar dat ik maar een klein dingetje :). Ben in een keer geslaagd met maar één fout k denk dat de oefen examens daar heel erg bij hebben geholpen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-21 21:39:12


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Romy uit Anoniem
2018-06-21 17:40:34


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yara uit Maastricht
2018-06-19 16:33:08


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-17 14:36:06


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Inhoudelijk goede stof. Heel duidelijk alles uitgelegd met zelfs filmpjes ter verduidelijking. De toetsen heb ik het meeste aan gehad, vooral omdat er nog een uitleg komt waarom je een vraag goed of fout had.

Kevin uit Eindhoven
2018-06-13 17:29:53


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na maandenlang te leren koos ik er toch voor om de online cursus te nemen, hierdoor ben ik geslaagd; er waren een aantal vragen die ik niet in de theorie hebt gehad maar wel op de cursus oefen vragen.

Mikey uit Anoniem
2018-06-12 18:24:03


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-07 16:59:33


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-06-07 15:14:02


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alex uit Groningen
2018-06-07 07:46:59


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed product

Tom uit Houten
2018-05-30 13:42:51


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De situatie die op de afbeeldingen worden gegeven zijn echte foto's en geeft daardoor ook een goede werkelijkheid van de situatie weer.

Anoniem uit Anoniem
2018-05-30 08:43:06


Beoordeling: 8

Prijs: 5 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Charlotte uit Puttershoek
2018-06-11 23:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima om examens te oefenen heb m’n theorie motor in 1 keer gehaald

Samanta uit Barendrecht
2018-05-26 19:37:39


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Aantal oefen examens afgenomen, in eerste instantie minder tevreden omdat een aantal vragen terug bleef komen in de oefen toetsen en ik dacht voor unieke toetsten betaald te hebben. niets is echter minder waar, juist deze vragen waar zo op gehamerd werd en die zich telkens maar herhaalde waren de kern van de officiële theorie toets! natuurlijk allemaal correct in weten te vullen en meteen geslaagd. super.

S uit Tilburg
2018-05-23 21:15:23


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goud voor je geld, werkt super en opzet van vragen was herkenbaar in theorie-examen!

Peter uit Kessel
2018-05-22 16:44:00


Beoordeling: 8

Prijs: 4 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Betreft een goed AM examen oefenpakket.
Mede dankzij deze oefenexamens had ik er maar 3 fout.

Youri uit Wageningen
2018-05-30 11:15:02


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Direct aan de slag op je smartphone met de toegestuurde inlogcodes. Oefenexamens zijn vergelijkbaar met het daadwerkelijke CBR theorie-examen. Ik had spijt van mijn aankoop theorielespakket van de ANWB. Ik heb hier veel meer aan gehad. Ik raad je aan het oefenexamenpakket erbij te nemen. Dankzij de aankoop van dit pakket ben ik geslaagd voor mijn theorie-examen.

Valentino uit Leiden
2018-05-12 23:35:15


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt je bestelling gelijk op je computer! Super fijn

G uit Tilburg
2018-05-09 17:26:56


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kon meteen beginnen met oefenen.
Duidelijke vragen.

Carmen uit Weert
2018-05-08 17:25:24


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een goede site met examens, die je eindeloos kan gebruiken namelijk 3 maanden. Echt super!
En de dag voor je theorie krijg je een mailtje waarin ze je succes wensen, vond/vind dat zeer attent.

Met vriendelijke groet,
Rina van Es.

Rina van Es uit Rotterdam
2018-05-08 11:45:26


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed om gevaren herkenning te oefenen
Ik ben geslaagd dus t zal wel goed zitten

Julia uit Ursem
2018-05-02 23:10:22


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kwaliteit van examens zijn goed.

Mariska uit Oploo
2018-04-26 08:04:34


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles supersnel geregeld. Zelfs mogelijkheid om met Paypal te betalen wat erg fijn is. Veel aan gehad. Goede wisseling van oefenvragen en fijn systeem om je vragen terug te zien om te leren van je fouten.

Lichelle uit Maastricht
2018-04-23 18:29:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding op het theorie-examen zonder dat je je hoeft te verdiepen in minder belangrijke dingen.

Maurice Franzen uit Heerlen
2018-04-23 14:56:21


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-04-23 09:50:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben helaas met 2 punten gezakt maar het helpt je wel erg goed!! Je leert er veel van en er kwamen ook allemaal vragen waar ik hier had geleerd !top en volgende keer hoop ik zeker dat ik slaag

Anoniem uit Anoniem
2018-04-21 17:03:17


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lionel uit Terborg
2018-04-20 16:36:40


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat je de toetsen zo vaak kan maken al je wil.

Marieke uit Helmond
2018-04-19 23:52:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne examens

Nina uit Klijndijk
2018-04-18 10:00:47


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben tevreden over de kwaliteit van de examens

Jaouad uit Lelystad
2018-04-13 01:38:10


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Very transparent and practical.

Alex uit Groningen
2018-04-12 16:38:00


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Larissa uit Anoniem
2018-04-12 16:33:24


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Meteen kunnen beginnen met oefenen, overzichtelijke antwoorden als de vraag fout was. Daarom dan ook geslaagd met 0 fouten!

Romy uit Limbricht
2018-04-10 17:27:10


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-04-05 17:45:08


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-04-05 00:15:12


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

D uit Emmen
2018-04-03 23:47:06


Beoordeling: 10

Prijs: 3 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- relevante oefenvragen
- genoeg oefentoetsen
- met toetsen uit het theorieboek en deze digitale toetsen is het CBR theorie-examen prima te doen! Aanrader.

Anouk uit Arnhem
2018-04-12 17:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Abdulkadir uit Maassluis
2018-03-29 16:45:18


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het theorieboek van de ANWB doorgelezen en vier examens geoefend via deze site en geslaagd voor het echte examen! Deze examens lijken qua stijl en volgorde erg op het officiële examen, dat is dus fijn tijdens het examen.

Abby uit Anoniem
2018-03-28 21:28:39


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Geeft duidelijke situaties als voorbeelden
- Heeft de juiste oefenstoffen om je te kunnen voorbereiden op het examen
- Prijskeuze voor een oefenpakket is betaalbaar

Anoniem uit Anoniem
2018-03-27 20:50:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed erg snel zeker 10 waar ik heb zelf diclectie maar ook met dit is het erg goed te doen

Anoniem uit Borculo
2018-03-27 10:08:26


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top product, heb er in 1 keer mee weten te slagen en ze lijken erg veel op het CBR theorie-examen.

Lotte uit Veldhoven
2018-03-20 15:55:47


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb gelijk mijn oefenexamens ontvangen en ben gelijk aan de slag gegaan met het oefenen met mijn oefenexamens.

Veel van de vragen van TheorieExamenOefenen.nl komen terug in het CBR theorie examen.

Keanu uit Rotterdam
2018-02-25 12:14:34


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geslaagd in 1 keer

Shan uit Bergen op Zoom
2018-02-21 18:10:21


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb er veel van geleert. Waar door ik nu geslaagd ben.

Anoniem uit Zwolle
2018-02-20 16:49:22


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je leert snel en goed examengericht te werken.

Jonah uit Hellevoetsluis
2018-02-18 17:46:00


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gevaarherkening is exactly the same in real examen.

Anoniem uit Anoniem
2018-03-03 02:15:02


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Toetsen zijn representatief aan het echte theorie-examen.

Femke uit Hoonhorst
2018-02-13 16:39:40


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
8

Esad uit Heerhugowaard
2018-02-13 06:39:51


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Lijkt op het echte cbr examen.
-fijn dat bij elke vraag een korte duidelijke uitleg staat.

Sarah uit Berg en Dal
2018-02-12 16:57:33


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leek echt super erg op het CBR examen, zonder deze site had ik mijn examen nooit gehaald!

Anoniem uit Anoniem
2018-02-10 16:34:49


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk in wat zij bieden en wat het kost. Prijs is gemiddeld:

MIJN ADVIES: Gebruik de geboden middelen om je slagingskans te vergroten

Bart uit Amsterdam
2018-02-08 09:05:23


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tineke uit Franeker
2018-02-02 20:02:42


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heeft me geholpen mijn theorie examen met minimaal aantal fouten te behalen

Olco la cocke uit Apeldoorn
2018-02-01 16:34:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super vragen slaag bij alle examens

Wendy ijzerman uit Wijk en aalburg
2018-02-01 16:33:45


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik kon direct aan de slag met mijn theorie examen. De vragen sloten aan op de echte vragen die bij het CBR afgenomen worden. Ik heb doormiddel van dit bedrijf ook mijn theorie gehaald.

Anoniem uit Ede
2018-01-31 08:04:19


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is overzichtelijk bij de resultaten ook de uitleg erbij is duidelijk

Helene van der Venne uit Grave
2018-01-30 16:35:16


Beoordeling: 7

Prijs: 4 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Abdulrahman uit Coevorden
2018-02-12 14:15:01


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ivet uit Breda
2018-01-29 12:25:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Floris Timmer uit Anoniem
2018-01-29 09:50:14


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2018-01-27 07:42:15


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles is erg snel geleverd en de vragen hebben me erg goed geholpen om mijn theorie-examen te halen! De prijs is ook goed, want dat hangt ook van de kwaliteit en levertijd af. Dus het maakt niet uit of je meer hoeft te betalen, want je slaagt gewoon eerder door bij jullie te oefenen.

Gijs uit Beinsdorp
2018-01-19 22:07:38


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De examens waren heel goed afwisselend! Vooral het onderdeel kennis en inzicht

Anna uit Olst
2018-01-18 20:53:33


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Door middel van deze website theorie-examen gehaald

N uit Deventer
2018-01-17 20:13:23


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens voor lage prijs. In het kennis en inzicht gedeelte worden er veel uiteenlopende vragen gesteld, dus goed voor een allround kennistest. Duidelijke opzet, lijkt qua stelling van de vragen veel op CBR-toets.

Francesca uit ROTTERDAM
2018-01-17 14:59:41


Beoordeling: 10

Prijs: 5 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geslaagd!

Anoniem uit Rotterdam
2018-01-30 18:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Perfecte manier om je voor te bereiden op je examen, veel beter kennis op doen dan door een boekje heen worstelen

Jan-Willem uit Nijverdal
2018-01-13 17:30:16


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De procedure is volledig uitgedacht en daardoor heel soepel. Ook zijn mede werkers heel begripvol en behulpzaam.

Marloes uit Amsterdam
2018-01-12 17:16:13


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Voor een goede prijs veel examens kunnen maken om te oefenen en het ziet er overzichtelijk uit.

Anoniem uit Anoniem
2018-01-12 16:48:08


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Duidelijk te zien wat je fout en waarom dat zo is.
- Lijkt bijna exact op het echte theorie examen.

Daan uit Montfoort
2018-01-10 23:14:38


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed kunnen leren en snel gehaald

Bigspender uit Ijsselstein
2018-01-10 16:52:24


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 3

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, goede oefenmethode

Anoniem uit Anoniem
2018-01-24 17:15:01


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel goed service.
Leerzam

Ashebir uit Purmerend
2018-01-24 12:15:01


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding op theorie examen

Anoniem uit Anoniem
2018-01-09 00:44:54


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Perfect!!!!

Anoniem uit Anoniem
2018-01-05 16:40:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
HET HEEFT ME PERFEKT GEHOLPEN OM TE SLAGEN

BRADLEY uit URMOND
2018-01-04 14:05:00


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ze vroegen het op een manier waarop het ook op de theorie kwam.

Leander uit Burgum
2018-01-03 17:39:51


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is erg duidelijk en en werkt makkelijk het is voor niemand onduidelijk

Sem uit Alkmaar
2017-12-30 11:13:45


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-26 23:48:13


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mariska uit Helmond
2017-12-22 09:41:26


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jan uit Anoniem
2017-12-22 09:32:39


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tineke uit Franeker
2017-12-21 09:39:43


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-20 18:59:53


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

M. Glas uit Anoniem
2017-12-20 17:50:00


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne mogelijkheid om 20 examens te maken, zeker gelijkwaardig aan het theorie examen. Alle facetten komen aan bod. Heb het examen ook in 1 keer door behaald. Top!

Jessica uit Arnhem
2017-12-19 18:31:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-17 22:08:27


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-14 20:07:24


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Het bereidt je goed voor op het echte examen.
-Werkt precies hetzelfde als bij het CBR
-Duidelijke uitleg waarom het goed of fout is
-Zonder dit had ik het waarschijnlijk niet in één keer gehaald!
-Ook vragen die niet in mijn theorieboek staan

Frits uit Utrecht
2017-12-14 12:21:30


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-14 07:13:00


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sean uit Zoetermeer
2017-12-12 20:19:48


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-12-10 21:28:38


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie examens

Floris uit Beuningen
2017-12-09 22:18:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefen examens zijn echt goed vergelijkbaar van het cbr echt een aanrader

Jessy uit Anoniem
2017-12-07 19:37:24


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelheid

Taha uit Linne
2017-12-05 18:41:59


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eindelooos kunnen oefenen. Veel vragen en foto's terug kunnen herkennen op de examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-12-02 10:21:05


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen komen overeen met vragen van het echte examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-12-01 22:12:42


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Actualiteit, ik herkende veel terug in het werkelijke examen

Ellis uit Kwintsheul
2017-11-30 16:45:31


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Laurens uit Amsterdam
2017-11-30 14:07:22


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-27 13:11:16


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Karlygash uit Amsterdam
2017-11-27 11:31:31


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede theorievragen
Goed opgebouwd
Goede feedback

Anoniem uit Anoniem
2017-11-23 16:58:35


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-19 14:12:46


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Jazeker aan te bevelen scoort gemiddeld met de vragen van cbr, scoort goed gelijksoortig zelfde vragen als cbr heb gekregen

Ruud uit Haarlem
2017-12-03 09:15:01


Beoordeling: 10

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer zeker aan te bevelen voor anderen

Jolanda uit Loosdrecht
2017-11-18 16:34:13


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

M uit Heerhugowaard
2017-11-17 16:38:08


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vooral doordat vragen zijn voorzien van feedback ben ik ruimschoots geslaagd voor het eerste theorie-examen. Verder is het fijn dat er geen tijdslimiet zit op het oefenen, maar dat je per x-aantal examens betaalt.

Jan Willem uit Amsterdam
2017-11-16 20:46:58


Beoordeling: 10

Prijs: 6 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt genoeg toetsen en de toetsen komen sterk overeen met het echte theorie examen.

Stan de Groote uit Zutphen
2017-11-16 16:17:18


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Komt goed overeen met het CBR examen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-15 18:50:09


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-15 13:57:22


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel correct

Jeroen uit Amsterdam
2017-11-13 18:27:51


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De uitleg bij de fout beantwoorde vragen.

Joni uit Haaksbergen
2017-11-12 18:55:46


Beoordeling: 8

Prijs: 6 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het zijn echt dezelfde soort vragen die je ook op je echte examen krijgt! Echt een aanrader.

Noa uit Rotterdam
2017-11-10 10:29:05


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer goed bedrijf.

Anoniem uit Anoniem
2017-11-09 18:47:20


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top, in een keer geslaagd!

Anoniem uit Anoniem
2017-11-09 17:07:25


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefenvragen

E. uit Haaften
2017-11-09 16:33:32


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top

Shereen uit Rotterdam
2017-11-09 11:29:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het leek behoorlijk op het echte examen! Fijn was de herhaling van de vragen en vragen die er dan op een gegeven moment bij kwamen zodat je stapsgewijs weer verder komt. Blij mee! Ik ben geslaagd dus mijn dag kon niet meer stuk haha

Tim uit Almere
2017-11-07 16:37:48


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Via deze site heb ik me teorie een 1x gehaald het is een top site

Karel uit Goes
2017-11-05 20:54:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top, goede vragen. Goede voorbereiding op het theorie examen

Anika uit Winschoten
2017-11-04 20:20:51


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een hele goede site! Werkt goed mee. Heb er verder helemaal geen problemen mee.

Anoniem uit Anoniem
2017-11-02 19:23:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heb hier mogen oefenen met de proef examens, en namens deze oefen examens ben ik nu geslaagd.

Bert Veldhuizen uit Barneveld
2017-11-02 08:23:20


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bas uit Beesd
2017-11-01 21:10:17


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-11-01 12:48:18


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle reactie, direct inloggegevens

Anoniem uit Heinenoord
2017-10-31 18:51:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima kwaliteit en snelle levering

Anoniem uit Enschede
2017-10-30 06:29:36


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

BW uit Veldhoven
2017-10-29 10:27:12


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alex uit Nijmegen
2017-10-25 17:42:18


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-10-24 20:17:18


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt goede en duidelijke feedback op alle vragen

Maxime uit Nederhemert
2017-10-23 22:49:46


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tamara uit Maarn
2017-10-22 19:34:46


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Heba uit Rijswijk nb
2017-10-21 19:54:26


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede examens ook veel verschillende.

Anouk uit De Kwakel
2017-10-21 19:35:44


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Theo van Dortmondt uit Amersfoort
2017-10-21 17:09:47


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Vera uit Nijmegen
2017-10-20 11:58:16


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bianca uit Ijsselmuiden
2017-10-17 20:49:25


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel, realistisch

Jolanda uit Nieuwegein
2017-10-17 16:36:32


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens voor weinig geld

Marel Smit uit Anoniem
2017-10-14 20:23:11


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk keuzevakken voor ieder wat wils.

Pascal uit Overveen
2017-10-14 07:42:14


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering en goede uitleg en voorbereiding op het theorie examen!

Anoniem uit Anoniem
2017-10-13 20:30:08


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima toetsen

Marieke uit Hardinxveld
2017-10-12 16:35:33


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Luuk uit Zeeland
2017-10-09 18:43:14


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie dienstverlening en vergelijkbaar met de theorie examens van CBR.
Had in het begin moeite maar door jullie examens en uitgebreide analyse heb ik wat mijn theorie examen gehaald.
Goeie uitbreiding van de theorie en analyse van wat je fout deed.

Ayinde uit Merwedestraat 148
2017-10-06 16:42:00


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en duidelijk

Roy uit Zierikzee
2017-10-06 08:55:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ze hebben me geholpen met slagen, dus ja.

Anoniem uit Anoniem
2017-10-01 23:20:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelheid, overzicht

Femke Walhout uit Middelburg
2017-09-30 07:30:20


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vragen die er worden gesteld en snel een account aan kunnen maken

Eefje Waque uit Capelle aan den IJssel
2017-09-27 22:07:32


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vraagstelling, komt overeen met vragen bij het CBR

Jolanda uit Den Haag
2017-09-27 17:00:17


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik vind dat het een goed oefensysteem is, de oefeningen sluiten goed aan op de vragen van het officiële theorie examen.

Celine uit Kerkrade
2017-09-26 18:03:51


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kort en precis uitleggen, gnoeg oefenings vragen en uptodate material.

Addis Bizuye uit Buitenpost
2017-09-25 08:10:10


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele goede oefenopgaves. Zonder deze oefenopgaves was ik zeker niet geslaagd.

Isa uit Rockanje
2017-09-23 17:42:43


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en duidelijk!

Sandra van Driest uit Waal
2017-09-23 09:02:54


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gijs voetd uit Zuidlanf
2017-09-22 23:09:00


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele fijne oefenexamens!

Ryan uit Ospel
2017-09-22 17:07:12


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke uitleg wanneer je een vraag fout had.

Elike Stoelinga uit Rotterdam
2017-09-22 16:47:51


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-inzicht en theorie is perfect

Cyanne uit Anoniem
2017-09-20 16:33:20


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
The content is great and i do understand what you say on the hazard . It helped me improve quite a lot

Aditya uit Leiden
2017-09-20 09:14:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het oefenen hier heeft mij heel erg geholpen tijdens het examen. Er waren veel vragen die bijna hetzelfde waren. Ik ben dus vandaag geslaagd!

Cassie uit Zaandam
2017-09-19 21:16:55


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg tevreden hierover! De eerste keer was ik gezakt, daarna hiermee geoefend en gelukkig de 2e keer geslaagd met 2foutjes. De examens lijken heel erg op het echte examen, e bij elk examen kun je de resultaten analyseren. Top!

Joelle uit Anoniem
2017-09-19 11:05:35


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk oefenen op elk apparaat.

Anoniem uit Anoniem
2017-09-18 18:52:51


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-17 16:58:23


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Amsterdam
2017-09-17 16:27:02


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is een handige manier om de theoriestof te leren. Het werkt prima. Tip: pas de manier van aangeven wie er voorrang heeft aan op de manier hoe ze dat ook bij het echte examen doen met cijfertjes.

Patrick uit Beusichem
2017-09-17 09:56:24


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en goedkoop!

Jan-Peter uit Eindhoven
2017-09-12 20:20:06


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ida uit Rotterdam
2017-09-12 16:39:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geweldige manier om je theorie gemakkelijk te oefenen. Ik had de standaard oefen examens geoefend ut het ANWB boek, ik had steeds gemiddeld 10 fout. Op internet gezocht naar oefenexamens, overal best duur. Maar 12.95 voor 10 examens waren top! de avond voor mijn examen de 10 oefenexamens besteld en afgerekend, en gemaakt en het ging steeds beter. De volgende dag had ik mijn echte examen en ik ben geslaagd! Met maar 3 fout! Wat een geweldig handige site!! zonder deze oefening had ik het zeker weten niet gehaald.. Snel, goedkoop, goede oefeningen en zeer goed afgebeelde verkeerssituaties!

Bo uit Anoniem
2017-09-10 18:39:36


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-09 22:36:29


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Betrouwbaar, goeie kwaliteit en heel erg duidelijke betekenis van wat je fout doet.

Niels uit Noordwijk
2017-09-07 16:51:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer snel geregeld
niet duur

Nathan uit Goirle
2017-09-07 15:04:34


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top

Anoniem uit Anoniem
2017-09-06 21:18:00


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Website werkt makkelijk en goed

Anoniem uit Anoniem
2017-09-03 21:55:40


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De toetsen waren erg realistisch en dit zorgde ervoor dat je al wist hoe het ging op het echte examen

Anoniem uit Bussum
2017-09-03 16:00:03


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-02 09:29:12


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-09-01 23:32:46


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Roan uit Den Haag
2017-08-31 22:03:36


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen zijn erg goed en zijn een goede voorbereiding op het echte examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-31 08:21:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
*makkelijk
*betaalbaar
*handig

T uit Amsterdam
2017-08-30 09:31:21


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De uitleg erbij was er fijn! Ook kwamen er veel theorievragen voor in mijn examen die ik hier had geoefend waardoor ik het antwoord wist.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-30 08:01:38


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-29 22:02:14


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijke site, goed realistisch ten opzichte van het echte examen.

Jessy uit Oude Wetering
2017-08-29 09:23:47


Beoordeling: 9

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer effectief geregeld

Celine uit Halsteren
2017-08-28 20:33:41


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
/

Mitch uit Nootdorp
2017-08-27 13:25:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-26 23:44:33


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Vladek uit Woerden
2017-08-26 22:36:17


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen op examenniveau.
Fouten terugkijken om er van te leren.

Ynte uit Maasdriel
2017-08-26 20:24:15


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-25 23:28:22


Beoordeling: 7

Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geeft een goed beeld van het echte theorie examen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-25 18:05:51


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Door deze oefenexamens ben ik geslaagd voor mijn theorie!

Anna uit Assen
2017-08-25 17:04:46


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bianca uit Groningen
2017-08-24 20:47:05


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk in gebruik.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-24 18:53:46


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De examens zijn stuk voor stuk goed te oefenen en dat voor een redelijke prijs! Deze site heeft me voor al geholpen met de training in gevaarherkenning.

Tessa uit Ede
2017-08-23 18:29:53


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Your website is clear and easy to use, with useful email reminders of all appointments! The instructions are clear and the practice tests are so useful for the exam! Customer service is equally helpful and reply very quickly to any inquiries!

Kelly uit Amstelveen
2017-08-23 09:03:43


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en leerzaam. Veel moeilijker dan het echte examen. Als je dit kent, dan gaat de echte examen je makkelijk af. Super goed!

Juninho uit Heerenveen
2017-08-22 16:57:42


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk te bestellen, goede leerstof, gebruiksvriendelijk.

Sijtsma uit Dronrijp
2017-08-19 19:15:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-19 09:42:32


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kan gelijk beginnen met leren.
Duidelijke uitleg en heel fijn dat je na het lezen een samenvatting krijgt!
Ik ben geslaagd na het oefenen via jullie dus ben ik zeker tevreden!

Evelien uit Sluiskil
2017-08-18 17:25:54


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede testen, waarbij je ook kan zien wat je fout heb gedaan. Erg fijn!!

Laura uit Anoniem
2017-08-18 16:32:53


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het oefenen van de proef examen is is goed omdat het verhoog je kans om beter de thoery te leren.

Seedy uit Minhof
2017-08-17 11:14:38


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb erg veel baat gehad bij de examens

Hafsa uit Amsterdam
2017-08-16 22:42:56


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed up to date
Duidelijk

Anoniem uit Flevoland
2017-08-15 16:41:17


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-15 16:35:08


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Leslie uit Rotterdam
2017-08-13 21:59:47


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat ik er gelijk mee kon oefenen en de theorie vragen hielpen om de stof beter te onthouden.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-11 21:58:24


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-11 17:41:39


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Piet uit Anoniem
2017-08-10 21:11:29


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel veel aan gehad

Carola uit Heemskerk
2017-08-09 19:58:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede website
Vele oefenexamens
Duidelijke uitleg

Marcel uit Schoonebeek
2017-08-09 16:49:05


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-08-08 21:39:13


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide uitleg per antwoord.

Anoniem uit Anoniem
2017-08-07 17:44:04


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ibrahim uit Zeewolde
2017-08-07 11:56:42


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kees uit Tolbert
2017-08-06 20:59:17


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Huub uit Apeldoorn
2017-08-06 20:39:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Wouter uit Amsterdam
2017-08-06 15:46:31


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, veel verschillende vragen bij het theoriegedeelte, duidelijke uitleg. Na het bestuderen van het theorieboek en het maken van 20 oefenexamens in één keer geslaagd.

Amber uit Zaltbommel
2017-08-05 23:38:23


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het aanschaffen van product is makkelijk en snel. goede interface

Tim uit Den Haag
2017-08-05 10:49:26


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na betaling had ik meteen mijn code. Overzichtelijk en goed examentraining

Charissa uit Amsterdam
2017-08-04 16:59:01


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super overzichtelijk qua hoofdstukken, toetsen netjes apart aangegeven.

Anoniem uit Helmond
2017-08-03 17:24:40


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gelijk binnen, snel te gebruiken
1x Gezakt en daarna examens aangevraagd en de 2 keer geslaagd
Een 'succes mail' de dag voordat je je examen hebt

Robin uit Capelle aan den IJssel
2017-08-03 17:03:26


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Woot , in 1x geslaagd voor mijn motor theorie examen, dank jullie

Ton uit Breda
2017-08-02 19:02:49


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alle elementen en bekangrijke vragen worden behandelt waardoor ik het heb gehaald

Wouter uit Alkmaar
2017-08-02 16:35:21


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Er staat vrijwel alles in wat nodig is om het examen te kunnen halen

Nienke uit Weert
2017-08-02 00:11:32


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel mijn pakket ontvangen

Mina uit Zaandam
2017-08-01 21:49:49


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Door deze oefen examens heb ik eindelijk mijn theorie examen gehaald!

Max uit Naarden
2017-08-01 20:19:17


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het was erg fijn om op deze manier voor mijn theorie examen te oefenen!

Anoniem uit Anoniem
2017-08-01 19:10:41


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vragen,snel goede antwoord kun zien,mogelijkheid met veel bankpassen betalen,overzichtelijk.

Galina uit Zwolle
2017-07-31 06:35:47


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De examens werden direct gestuurd na betaling. Dat was fijn, want zo kon mijn dochter er direct mee aan de slag. Ze had maar 1 week om te leren dus wat extra oefenstof kon geen kwaad. Ze is in één keer geslaagd voor haar theorie examen. Deze sloten dus goed aan op het examen van het CBR.

Annemarie uit IJmuiden
2017-07-30 19:33:53


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede en leerzame toetsen die recent zijn met de toetsen van het cbr.

Chantal uit Merkelbeek
2017-07-28 06:34:19


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-27 17:00:58


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Actuele vragen en een goede voorbereiding op het examen

Pepijn uit Ermelo
2017-07-27 09:57:32


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

MATTHEW SAVAGE uit Dordrecht
2017-07-26 18:17:25


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel te bestellen

Kristel uit Breda
2017-07-26 16:42:38


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-26 16:39:50


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel verschillende soorten vragen
Af en toe goede feedback/uitleg
Goede oefening voor theorie examen met name de vraagstelling

Anoniem uit Anoniem
2017-07-25 19:25:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goedkoop goed en overzichtelijk dank zij de site in 1keer geslaagd

Ingrid uit Maasdijk
2017-07-25 16:35:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eergisteren 10 theorie examens aangeschaft en vandaag in 1x geslaagd! De oefenexamens zijn precies hetzelfde als hoe het wordt afgenomen bij het CBR. Zeker een aanrader!

Anoniem uit Anoniem
2017-07-25 11:18:11


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt wat ze beloven. Goede oefenstof in examenvorm met tekst en uitleg, die lijkt op het examen van het cbr.
Mede door deze oefenexamens geslaagd zonder fouten op het onderdeel kennis en inzicht. Top!

Sander uit Den Haag
2017-07-24 18:14:59


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kunt ff lekker oefenen

Wendy uit Windraak
2017-07-24 02:26:22


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk en betrouwbaar. Ook heel overzichtelijk.

Myrthe uit Anoniem
2017-07-22 23:01:42


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goedkoop,
Moeilijke vragen maar wel handig voor het cbr examen te voorbereiden.
Na drie dagen oefenen ben ik geslaagd.

Chantal uit Velserbroek
2017-07-19 23:13:27


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-19 21:49:26


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-19 17:02:16


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De proefexamens zijn een goede weerspiegeling van het èchte CBR examen.

Matteo uit Noordwijkerhout
2017-07-18 22:43:29


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima examens en duidelijke fotos over het algemeen. Ook de getekende plaatjes over voorrang zijn duidelijk en komen overeen met het CBR. Daar zie je de situatie ook van boven. Als je deze examens haalt, dan haal je het echte examen ook. Na 10 examens geoefend te hebben, vond ik het CBR examen meevallen.

Roos uit Amsterdam
2017-07-18 17:15:10


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sara van Streun uit Anoniem
2017-07-18 13:50:20


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fleur Veldhuis uit Anoniem
2017-07-18 11:50:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Naomi De Wit uit Anoniem
2017-07-18 11:06:32


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Meteen aan de slag, lijkt op het theorie examen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-17 21:29:56


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jafar uit Sevenum
2017-07-17 12:55:50


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel geleverd/beschikbaar

Jurjen van akker uit Drachten
2017-07-16 18:56:30


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goedkoop

Anoniem uit Anoniem
2017-07-16 16:34:33


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het werkt goed en je krijgt meteen je inlogcodes.

Sanne uit Hilversum
2017-07-14 19:13:18


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-14 16:31:57


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Direct aan de slag met de theorie, goede opdrachten en voorbeelden in de tekst verwerkt
- Tussentijdse toetsen

Daan uit Delft
2017-07-13 16:38:42


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ilona uit Middelburg
2017-07-13 15:17:40


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke uitleg van de vragen die je fout gemakt heb.Snelle levering.Aleen maar plus punten.

Anoniem uit Anoniem
2017-07-13 00:19:09


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-11 19:44:34


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heb heel veel aan de oefen examens gehad. De vragen die ik fout had werden goed uitgelegd wat de reden was.

Anne uit Mijdrecht
2017-07-11 17:14:37


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en gemakkelijke module, Onjuiste antwoorden worden grondig in kaart gebracht.

Anoniem uit Rotterdam
2017-07-10 19:56:21


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Superhandig theoriepakket. Op woensdag aangevraagd en digitaal gelijk geleverd. Zaterdag had ik me theorie examen en hebt het met vlag en wimpel behaalt.

Nick van den Berg uit Rotterdam
2017-07-08 15:20:11


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-07-07 19:04:06


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gewoon goed betrouwbaar

Anoniem uit Anoniem
2017-07-07 17:29:25


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Paulien uit Hei- en Boeicop
2017-07-06 18:41:56


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eigenlijk was het helemaal wat ik verlangde

Laura uit Amsterdam
2017-07-06 10:45:43


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed

Anoniem uit Anoniem
2017-07-05 21:36:37


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer goede uitleg het lijkt net of je de test in het cbr maakt zeer goed om te oefenen.

Anoniem uit Haulerwijk
2017-07-05 17:21:29


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een goede manier om het theorie-examen te oefenen en gewend te raken met de soms onmogelijke vraagstellingen van het CBR. De vragen waren een goede afspiegeling van het CBR-examen. Er waren 2 a 3 vragen zelfs letterlijk hetzelfde als in het CBR-examen. De situaties in gevaarherkenning waren vergelijkbaar.

L Mulder uit Amsterdam
2017-07-05 08:23:18


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super handig om snel aan de slag te kunnen en goede prijs/kwaliteitverhouding

Demi uit Kerkrade
2017-07-04 16:51:22


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefenexamens. Vrijwel gelijk aan de vragen van het CBR, maar dan anders geformuleerd en met andere foto's/plaatjes

Nadia uit Rotterdam
2017-07-02 21:30:36


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marjolein uit BREDA
2017-06-30 17:34:41


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel fijn . Werkt prima!

Doriet uit Nistelrode
2017-06-29 23:29:20


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Er word goed uitgelegd wat je fout hebt gedaan

Jordan uit Anoniem
2017-06-28 18:29:05


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ziet er goed uit.

Nina uit Anoniem
2017-06-28 10:27:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eline Kroes uit Anoniem
2017-06-28 09:06:50


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Remco uit Odijk
2017-06-27 22:20:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ronald Bink uit Anoniem
2017-06-27 09:07:26


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles is netjes en snel, en een frisse webside.

Mariet uit Den bosch
2017-06-27 00:03:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Stijn Wolthuis uit Anoniem
2017-06-26 15:48:55


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fatima Ikan uit Anoniem
2017-06-26 15:06:15


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lisanne uit Hoevelaken
2017-06-23 19:02:05


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jolanta uit Den Haag
2017-06-22 05:47:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

SANDRA uit DE LIER
2017-06-21 22:47:55


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De uitleg is duidelijk en begrijpelijk

Anoniem uit Anoniem
2017-06-21 21:52:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eenvoudig te navigeren site en doordat het online is, kan je direct aan de slag!

Aäron uit Amsterdam
2017-06-21 16:51:40


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-21 09:35:35


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-20 23:30:03


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Wat een leuk bedrijf is dit, zeg. Ik heb er heel veel aan gehad.

Johannes uit Rotterdam
2017-06-20 17:28:16


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Veldhoven
2017-06-20 16:42:01


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kort voor mijn examen hier 20 examens besteld , ik heb hiermee goed kunnen oefenen , in eerste instantie komen er veel vragen steeds weer het zelfde terug en dacht dat niet goed zou zijn , maar eigenlijk heb ik hierdoor veel geleerd. Prettig dat je de examens na gemaakt te hebben toch nog opnieuw kunt nakijken, want daar leer je van. Van alle theorie examens van verschillende bedrijven vond ik deze het praktische en het meest leerzame.

B van Scherpenzeel uit Amsterdam
2017-06-18 18:56:04


Beoordeling: 8

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oefenexamens kwamen vrij goed overeen met het echte theorie examen

Christian uit Delft
2017-06-18 18:48:13


Beoordeling: 7

Prijs: 7 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne manier van oefenen.

Malenka uit Arnhem
2017-06-17 22:01:58


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-16 00:17:30


Beoordeling: 7

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super fijn om te oefenen voor examen. je hebt al snel een beeld van wat je kunt verwachten

Desiree uit Grijpskerk
2017-06-15 17:52:17


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mooie en duidelijke oefenexamens. Goed opgezet.

Anoniem uit Groningen
2017-06-15 17:00:29


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Nvt

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-29 09:15:01


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk.
Goede uitleg/verklaring.

Anoniem uit Anoniem
2017-06-13 01:22:33


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-11 22:14:23


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Nvt

Pluspunten
De prijs is vergelijkbaar met andere websites voor het oefenen van theorie-examens.
De website werkt goed en de feedback op vragen is duidelijk.
Je hebt voor lange tijd toegang tot de examens.

Wim uit Enschede
2017-06-11 19:05:23


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima oefenmateriaal!

Bianca uit Haarlem
2017-06-09 19:44:49


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 5

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is fijn dat je meteen na de betaling kan oefenen. Ik ben in 1 keer geslaagd, mede door deze oefenvragen.

Joyce uit Dordrecht
2017-06-23 17:15:01


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-09 17:00:44


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mooie examens die representatief zijn!

Linus uit Eindhoven
2017-06-08 17:35:14


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen zijn zoals het examen,
Geeft een vertrouwd gevoel

Jaimy uit Leiden
2017-06-08 17:07:32


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vragen met tijd.

Kristy uit Haule
2017-06-07 21:40:53


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Muryelle uit Schiedam
2017-06-07 17:02:21


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Hope uit Tilburg
2017-06-06 22:45:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top! Het heeft me super goed geholpen, ik ben in 1 keer geslaagd! Zonder deze oefentoetsen was ik waarschijnlijk gezakt.

Nikki uit Zoetermeer
2017-06-06 19:19:43


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-20 19:15:02


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Allemaal aspecten komen ook terug in het werkelijke theorie examen.

Kay uit Anoniem
2017-06-06 17:43:48


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragem voor het examen

Romy uit Ijmuiden
2017-06-05 18:08:34


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Cees van Middendorp uit Anoniem
2017-06-04 13:50:11


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Max Van Den Berg uit Anoniem
2017-06-04 09:06:20


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Emilia de Wild uit Anoniem
2017-06-03 15:50:14


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gerite uit Anoniem
2017-06-03 11:06:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Joey van Rijn uit Anoniem
2017-06-03 09:49:54


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De software heeft mij inzicht gegeven in mijn kennen en kunnen van mijn auto theorie.

Rick uit Groningen
2017-06-02 16:42:36


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

X zhou uit Anoniem
2017-06-02 11:06:00


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg handig en eenvoudig om examens te oefenen. Alles is duidelijk vermeld

Anoniem uit Anoniem
2017-05-31 22:58:16


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt met minder dan een minuut vertraging je inlog gegevens.

Mylan uit Hilversum
2017-05-31 18:55:38


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle inlogcode, overzichtelijke examens.
Kortom: top!!

Mijn zoon is gisteren in 1 x geslaagd!!

Hanneke uit Anoniem
2017-05-31 16:47:06


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel herhaalt en net zo lang uitgelegd tot iedereen het snapte

Anoniem uit Anoniem
2017-05-30 17:21:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Thiadmar uit Leeuwarden
2017-05-29 19:40:43


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Erik uit Voorburg
2017-05-29 17:54:58


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super makkelijk en overzichtelijk om van te leren en daarom ben ik gelukkig geslaagd super erg bedankt !

Pepijn uit Berkel enschof
2017-05-27 17:25:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zonder de oefenexamens zou het niet zijn gelukt.
Na het maken van de 50 oefenexamens heb ik nu mijn theorie bromfiets certificaat op zak!

Mathijs uit Baarle nassau
2017-05-25 16:12:35


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel variatie en een goede voorbereiding voor het theorie examen!

Anoniem uit Anoniem
2017-05-25 14:43:49


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Wanneer je betaald kun je direct aan de slag. De toetsen kun je ook lang genoeg gebruiken. De toetsen hebben zeker goed geholpen om mij in 1x te laten slagen. Je kan ook goed zien welk antwoord goed is en waarom. En ziet ook direct na afloop of je geslaagd bent of niet voor je oefen examen.

Mark uit Zwolle
2017-05-24 22:18:00


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ahmed kabouh rijless uit Amsterdam
2017-05-23 15:50:34


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben in één keer geslaagd voor mijn theorie! Dus het heeft zeker geholpen.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-22 16:54:39


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Online oefenen wanneer jij wil, lang geldig.

Nadia uit Zoetermeer
2017-05-21 17:08:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Asema uit Utrecht
2017-05-20 14:54:31


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-05-18 08:09:19


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Werkt direct, duidelijke uitleg bij foute antwoorden

Lotte uit Leeuwarden
2017-05-16 16:51:36


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn om te leren.
goede uitleg en goede hulp

Anoniem uit Anoniem
2017-05-14 19:45:44


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ruben van den Heerik uit Anoniem
2017-05-11 19:50:04


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Almin sedic uit Anoniem
2017-05-11 19:05:59


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Merhawi uit Anoniem
2017-05-11 17:50:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sander Kramer uit Anoniem
2017-05-11 11:07:29


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overszichtelijk

Anoniem uit Anoniem
2017-05-11 10:26:36


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jordie Koppenaal uit Anoniem
2017-05-11 09:07:08


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- meteen na het betalen, kon ik al aan de slag
- mijn examen direct gehaald door de handige tips van de oefenexamens

Tom uit Heerlen
2017-05-10 21:08:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Rhonda Foster uit Anoniem
2017-05-10 17:06:11


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, leerzame vragen. Goede feedback bij verkeerde antwoorden.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-10 16:45:36


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-05-09 20:07:17


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen Dekema uit Anoniem
2017-05-09 15:06:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sumera Celic uit Anoniem
2017-05-09 09:49:47


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Radek ruminski uit Anoniem
2017-05-08 13:48:28


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Nette examen die voor een groot deel overeenkomen met de CBR examens. Makkelijke manier om gemaakt examens terug te kijken en te zien waar de fouten zitten.

Robin uit Rotterdam
2017-05-08 12:11:40


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering.

Carlos uit Nieuwerkerk aan den IJssel
2017-05-08 08:43:44


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Manou uit Amsterdam
2017-05-07 13:14:55


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De theorie examens leken veel op die van het cbr en waren daardoor een goede voorbereiding.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-05 22:49:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Meteen te gebruiken, goeie vragen

Evy uit Deurne
2017-05-05 10:20:39


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je leert snel met het programma, ben na het leren geslaagd!
Alles word goed uitgelegd en bij alleen een samenvattings filmpje.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-04 14:56:13


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een supersnelle reactie en service na een misopvatting van mijn kant. Bedankt!

Bemelmans uit Bingelrade
2017-05-03 22:25:40


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Lijkt op echte examen, beter dan alternatieve oefensites.

Gijs uit Huizen
2017-05-03 16:59:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super duidelijke plaatjes met uitleg.
Na dit aangeschaft te hebben gelijk geslaagd.

Max uit Anoniem
2017-05-02 18:56:51


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Efficient

Celine uit Lelystad
2017-05-02 18:08:57


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefeningen, duidelijk vragen en goede uitleg overal!

Olivier uit Oss
2017-05-02 17:02:20


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel aan de slag met up-to-date vragen voor een prima prijs.

Jorg uit Best
2017-05-02 16:36:07


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat je met tijd kan oefenen.

C uit Termunterzijl
2017-05-01 21:55:52


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-05-01 17:12:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

David Scheres uit Anoniem
2017-05-01 11:50:05


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Bijna gelijk aan de examen stof

Cenne uit Amsterdam
2017-04-30 20:56:48


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Site werkt super! Niet duur en duidelijke uitleg bij de vragen.

Jeanine mak uit Vianen
2017-04-30 19:12:36


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering en duidelijke lesstof

Mike uit Anoniem
2017-04-28 09:37:53


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heb 2 dagen geleerd en die nieuwe sleepvragen hebben mijn goed geholpen om de theorie te behalen die€ 25,50 was het mijn dubbel en dwars waard geweest

E.hogenkamp uit Arnhem
2017-05-11 12:30:04


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De theorieexamens waren gelijk te gebruiken na de betaling. Hierbij waren de vragen overzichtelijk en was vrij snel duidelijk wwat voor antwoord het CBR verwacht. Zonder theorieexamenoefenen.nl was het mij nooit gelukt om in één keer te slagen. Bedankt!

Sjoerd Eshuis uit Nieuwerkerk aan den IJssel
2017-04-26 20:30:33


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prettige website

Wisse uit Rozendaal
2017-04-26 12:23:07


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefenexamens zijn meteen tot je beschikking en geven een goed beeld van het theorie examen.

Tom uit Anoniem
2017-04-25 17:06:36


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
8,5
Alles kwam er wel in voor. Kon oefenen en heb geleerd hoe je op verschillende manieren kunt kijken hoe je moet handelen

Sewruttan uit Amsterdam
2017-04-24 23:14:05


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Overzichtelijke site
- Snelle service
- Duidelijk
- Oefenexamens die aansluiten op het echte examen

Thomas uit Den Helder
2017-04-20 19:33:52


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kevin uit Hendrik-ido-ambacht
2017-04-20 19:05:31


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede examens, kwamen redelijk goed overeen met daadwerkelijke examen

Gijs uit Utrecht
2017-04-20 16:53:16


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super testen!! 1e 2 keer zonder gedaan en was ik gezakt na deze theorieoefenningen gekocht te hebben ben ik geslaagd met maar 2 Foutjes !! En dat zonder boek

Tineke uit Katwijk
2017-04-19 21:34:24


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Noelle uit Emmen
2017-04-19 21:00:55


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen uit Bosch en Duin
2017-05-04 09:00:02


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel overeenkomst met het werkelijke theorie examen!!

Anne uit Goes
2017-04-18 21:54:00


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed en duidelijk materiaal om mee te oefenen.
Hele fijne toevoeging om te toetsen of je de theorie onder de knie hebt! Ik ben er mee geslaagd!

Jolanda uit Eindhoven
2017-04-17 21:20:34


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vlotte levering cq toegang. Gebruiksvriendelijk

Erik uit Vlissingen
2017-04-16 19:35:29


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handige en overzichtelijke website om te gebruiken. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik goed.

Eileen uit Anoniem
2017-04-15 17:23:02


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handige site met veel oefening. Oefening sluit zeer goed aan op het CBR examen.

Lieke uit Nijmegen
2017-04-14 16:40:12


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Daan uit Anoniem
2017-04-13 15:06:36


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Die help jou veel beter dan een rijschool zelf

Patrick uit Arnhem
2017-04-13 12:35:29


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anne van Noppen uit Anoniem
2017-04-13 09:50:38


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fadoua Znassni uit Anoniem
2017-04-12 19:48:37


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maik weenink uit Anoniem
2017-04-12 19:07:57


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marliz Wijngaard uit Anoniem
2017-04-12 17:48:32


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marianne uit Anoniem
2017-04-12 17:05:50


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Robin Oolbekkink uit Anoniem
2017-04-12 13:50:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

RAMY uit Anoniem
2017-04-12 13:06:38


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gagan Reddy uit Anoniem
2017-04-12 09:50:52


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na betaling waren de oefeningen direct beschikbaar.
Prima te gebruiken op PC, ipad en windows 10mobile.
Vragen worden in meerdere oefen examens herhaald wat ik zelf wel prettig vond.
Vraagstelling in de oefen examens kwam overeen met het echte CBR examen. Een aantal vragen kwamen zelf aardig overeen.
Heb mn motor theorie examen ook in 1x gehaald.

Maurizio uit Paterswolde
2017-04-11 17:28:11


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ruben uit Stadskanaal
2017-04-10 22:20:18


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Niet te hoge prijs, altijd uitleg bij de vragen, goed werkend programma dat niet vastloopt

Chatlotte uit Zeeland
2017-04-09 09:24:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-04-08 17:09:39


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eveline uit Anoniem
2017-04-07 11:57:02


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle leertijd en veel vragen

Stefanie uit Maurik
2017-04-05 20:30:12


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geslaagd door deze examens te oefenen

Jop van Lier uit Meijel
2017-04-05 16:34:59


Beoordeling: 9

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ash uit Utrecht
2017-04-05 16:34:50


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg bij vragen die je fout doet

Jeroen uit Bleiswijk
2017-04-04 22:33:06


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering

Lynn uit Schaijk
2017-04-04 08:32:28


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oke goed exames sluiten goed op de werkelijkheid aan

Kees uit Ermelo
2017-04-03 17:57:48


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mij n zoon heeft ze alle 20 gemaakt en geoefend , maar heel jammer dat op zijn theorie examen er niet 1 vraag in voorkwam

Corina Keuken uit Volendam
2017-04-03 10:46:54


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fallon uit Amsteram
2017-04-01 12:31:47


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel herhaling. Heb bij de tweede poging mijn theorie wel gehaald (met maar 1/50 fout)!

Maud uit Breda
2017-03-31 13:07:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk. Je kan de examens voor een bepaalde periode zo vaak oefenen als je wil

Alice uit Winschoten
2017-03-30 18:11:33


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed materiaal, overzichtelijk, ik had zelfs ruimschoots uren over.....geslaagd voor theorie motor met nul fouten !!

Bert uit Kolham
2017-03-30 17:12:00


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Nora uit Bussum
2017-03-29 22:14:40


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eric uit Helmond
2017-03-28 19:00:08


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne wachtruimte en fijn dat ze kantine hebben

Marvin uit Spijkenisse
2017-03-28 16:54:26


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen, duidelijke antwoorden met uitleg.

Aniek uit Utrecht
2017-03-27 18:46:52


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Corstian van Ruitenburg uit S'-Gravenpolder
2017-03-26 19:54:17


Beoordeling: 8

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen komen overeen met echte examen,

Hugo uit Maastricht
2017-03-26 18:01:09


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Werkt perfect!!!
kortom geslaagd!!!

Kluitmans uit Moergestel
2017-03-24 17:15:10


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-23 10:30:08


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede en kwalitatief lesmateriaal. Echt een aanrader!

Elise uit Woerden
2017-03-23 00:07:42


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- De manier van toetsen lijkt erg op de manier van het CBR.
- Een paar van de oefenexamen vragen die ik gemaakt heb kwamen terug in mijn echte examen bij het CBR.
- Goede prijs voor het aantal examens dat je krijgt, zeker in vergelijking tot andere oefen sites.
- Handig dat je altijd bij je foute antwoorden kan en er goede uitleg bij staat waarom iets goed of fout is.

Anna uit Anoniem
2017-03-22 17:51:52


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mariël uit Siebengewald
2017-03-22 09:57:24


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sophie brugemann uit Anoniem
2017-03-22 09:06:24


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Richard Willemse uit Anoniem
2017-03-21 17:49:57


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maha Benhari uit Anoniem
2017-03-21 15:06:51


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Heba faraj uit Anoniem
2017-03-21 11:49:40


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

ALEHEGN NEGASH uit Anoniem
2017-03-21 09:49:59


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is een overzichtelijke website en het bedrijf handelt snel. Na het bestellen van het gekozen product kun je bijna meteen aan de slag. Het examen lijkt op de manier hoe het echte examen afgenomen wordt.

Meike uit Best
2017-03-20 21:33:26


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leek er veel op het echte examen, handig met de inlogcodes en erg overzichtelijk.

L uit Noord-Holland
2017-03-20 18:36:46


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik haalde bijna examen

Mitchell uit Oegstgeest
2017-03-19 21:35:39


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding voor het motortheorie examen. De oefenexamens zijn up-to-date. Mede door deze examens mijn kennis vergroot waardoor ik mijn theorie examen in één keer heb gehaald.

Tim uit Maastricht
2017-03-19 17:29:03


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, leert gemakkelijk.

Niels uit Deventer
2017-03-17 18:48:49


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-16 08:57:23


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb door deze testen goed leren omgaan met gevaarherkenning, ben ik zeer dankbaar voor.

Sonia uit Katwijk
2017-03-15 16:56:26


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb door deze oefenexamens mijn theorie gehaald!

Eline uit Hillegom
2017-03-15 16:33:37


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is heel fijn om te oefenen. het was zeker de moeite waard, want ik dacht na het boek te kennen ik zal toch maar een oefentoets doen en dit was maar goed ook. Redelijk ander soort vragen en je weet waar je op moet klikken net zoals bij het echte examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-03-15 10:06:07


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het online lesmateriaal is opgedeeld in verschillende categoriën. Per categorie kan geleerd worden en vervolgens een getoetst. Dit is een pluspunt ten opzichte van andere methodes. De methode zelf bestaat uit tekst, afbeeldingen, filmpjes, animaties en interactieve vragen. De combinatie maakt dat ik de stof makkelijker op kon nemen dan bij andere methodes. Al met al ben ik heel tevreden over deze methode en heb ik mijn theorie examen in een keer gehaald.

Wardie uit Amsterdam
2017-03-14 18:37:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel fijn en overzichtelijk oefenen. En een goede suggestie van een aanvullend pakket na het invullen van de gratis versie. Zonder dit geoefend te hebben, zou ik mijn theorie nooit in 1 keer hebben gehaald.

Y.Y. de Moel uit Utrecht
2017-03-13 20:08:53


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Examen vragen zijn qua vraagstelling gelijk aan de vragen van het CBR.
Oefen examens zijn op zowel computer als mobiel apparaat te maken.

Thijs uit Bolsward
2017-03-13 17:59:59


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-12 21:34:26


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen komen overeen met de echte examenvragen

Jurgen uit Breda
2017-03-12 17:46:52


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens waar je me kan oefenen en ook duidelijke uitleg van de juiste antwoorden bij alle vragen, waardoor je goed weet waarom je de vraag wel/niet goed hebt

Annebelle uit Rotterdam
2017-03-12 09:03:20


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Praktisch, binnen 1 minuut mee aan de slag.

Bernard uit Harskamp
2017-03-11 21:07:54


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bram uit Santpoort
2017-03-11 20:02:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk en perfect te begrijpen voor iemand die moeilijk kan leren!
En dankzij jullie ook geslaagd!

Tiffany uit Rotterdam
2017-03-11 18:01:17


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen, kwam goed overeen met de examenvragen

Amy uit Den Bosch
2017-03-11 16:33:18


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heeft mij heel erg geholpen ben hier door in een keer geslaagd

Lotte van der heijden uit Branderijmolengang 19
2017-03-10 21:22:58


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding voor het examen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-09 17:07:36


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is duidelijk, een goede voorbereiding voor de theorie en het laat je wennen aan hoe de echte examen verloopt!

Elora uit Egmond aan den Hoef
2017-03-07 16:36:44


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alhabash uit Anoniem
2017-03-07 15:48:43


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Svetlana Naruta uit Anoniem
2017-03-06 15:07:21


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed kunnen oefenen, zodra je betaalt meteen toegankelijk. En ze waren zelfs bereid om de toegangstijd nog een beetje te verlengen. Gelukkig in 1 x gehaald en was dit niet nodig.

Karina uit Arnhem
2017-03-04 14:02:40


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Sneller levering en uitleg bij foute antwoorden bij online theorie examens

Larissa uit 't Harde
2017-03-03 16:34:18


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sandra Tjintjelaar uit Anoniem
2017-03-02 19:05:24


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik begon 2 dagen van te voor met leren en heb een pakket van 20 examens gekocht. Het gaf duidelijk uitleg en de vragen werden ook meerdere keren herhaald dat vond ik heel goed.

Esmee uit Nieuwerkerk aan den IJssel
2017-03-02 16:58:28


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

De Wit uit Anoniem
2017-03-02 13:49:20


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk te gebruiken

Mees uit Overveen
2017-03-01 20:04:07


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Nette afhandeling, vriendelijk personeel

Rodo uit Amsterdam
2017-03-01 18:47:40


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Nvt

Pluspunten
Ik heb veel geleerd maar jammer ben ik gezakt

N.H uit Den bosch
2017-03-01 17:40:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jordy uit Anoniem
2017-03-01 11:49:55


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In de toetsen komen vergelijkbare vragen voor als in het echte examen

Marleen uit Zaandam
2017-02-28 22:17:35


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Komt goed overeen met echt examen! Echte aanrader!

Marriet uit Cadzand
2017-02-28 20:17:51


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en makkelijk

Niels uit DOETINCHEM
2017-02-28 18:17:00


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is echt de beste manier om te slagen. De combinatie gesproken woord met beeld werkt veel beter dan een (saai) boek.

Marja band uit Zaandam
2017-02-28 18:03:29


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na de bestelling gelijk onlogcodes gekregen. Zodat ik gelijk kon beginnen met mijn theorie oefenen.

Imane uit Rotterdam
2017-02-28 16:36:24


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk en snel en uitstekend uitgelegd

Mansoor Rahnamai uit Amersfoort
2017-02-25 23:35:57


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Simone uit Sneek
2017-02-25 19:56:29


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 4

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie voorbereiding voor examen

Sven uit Kampen
2017-02-25 17:00:46


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel

Johanna uit Amstelveen
2017-02-25 16:52:23


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Simpel, makkelijk en verrassend informatief. Juist door deze toetsvragen goed te analyseren heb ik de echte toets gehaald.

Aron uit Rotterdam
2017-02-23 12:12:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
10

Vervuurt uit Amsterdam
2017-02-21 18:51:34


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Geeft je een goed idee over een echt Theorie Examen.
- Makkelijk te gebruiken.

A uit Castricum
2017-02-20 16:28:09


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vraagstelling, veel te oefenen examens en handige uitwerkingen

Anoniem uit Halsteren
2017-02-20 09:24:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super handig deze oefenexamens. Was de eerste keer niet geslaagd voor mijn theorie en besloot dus oefenexamens te kopen. En ben de tweede keer ruim geslaagd.

Björn uit Zoetermeer
2017-02-19 18:20:08


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jamie uit Wormer
2017-02-18 11:03:04


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goedkoop

Jordy uit Borger
2017-02-16 07:13:25


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk

Mats uit Hoofddorp
2017-02-16 01:44:33


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijke en snelle service

Sandra uit Groet
2017-02-15 19:49:18


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede feedback, heldere vragen. Vergelijkbaar met theorievragen cbr

Joyce uit Leiden
2017-02-15 17:44:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed tot zeer goed

Mike uit Groningen
2017-02-14 18:06:47


Beoordeling: 7

Prijs: 6 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Relevante oefenexamens

Sybritte uit Anoniem
2017-02-10 23:05:29


Een selectie van ervaringen


Ik wou even testen of ik er klaar voor was. Maar goed dat ik een aantal oefen theorie-examens heb geoefend, want toen zag ik pas dat ik toch nog even bepaalde hoofdstukken moest gaan leren. Ik dacht dat ik er klaar voor was, maar dat was ik nog niet.
Op gegeven moment had ik met oefenen zo weinig fouten dat ik opging, en ik slaagde de eerste keer. Vooral het oefenen van de vragen via jullie website door de theorie-examens te oefenen was zeer waardevol. Bedankt!

Isa, Nijmegen
Isa oefende 20 auto theorie-examens. Ze slaagde de eerste keer.

Het herhalen van de stof door ze te oefenen via jullie theorie-examens heeft me misschien wel doen slagen de eerste keer. Na mijn bestelling had ik direct toegang dus kon ik direct aan de slag.

Bart, Heel
Bart oefende 10 motor theorie-examens. Ook hij slaagde de eerste keer voor het echte theorie-examen.

Zelf dacht ik dat ik er klaar voor was, totdat ik toch nog even een aantal bromfiets theorie-examens ging oefenen. Ik wou me goed voor bereiden en dacht ook dat ik dat had gedaan. Blijkt toch echt een pittig examen te zijn, de foute vragen heb ik nog goed geleerd en uiteindelijk ben ook ik geslaagd.

Babette, Middelburg
Babbette oefende 20 bromfiets theorie-examens.

Oefenen uit een boek met daarin oefen theorie-examens wou ik niet, ik dacht dit kan makkelijker en ging dus zoeken op het internet. Daar kwam ik jullie website tegen en kan het oefenen van de theorie-examens aanbevelen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor 20 theorie-examens en deze hebben me geholpen om te slagen. De opzet van jullie theorie-examens is inderdaad gelijk aan die van het CBR theorie-examen, al zijn de vragen natuurlijk net wat anders.

Floor, Boxtel
Floor oefende 20 auto theorie-examens.

Om me voor te bereiden op het CBR theorie-examen heb ik gebruik gemaakt van www.theorieexamenoefenen.nl. Ik was de eerste keer gezakt omdat ik eigenlijk niet geleerd had. De 2e keer wilde ik toch echt slagen, daarom heb ik gekozen voor het online theorieboek en de 20 uur examentraining. Leren ging echt boven verwachting makkelijk, vooral door de vele animaties en filmpjes die het leren toch een stuk leuker en makkelijker maken. Toen ik opging voor mijn 2e theorie-examen ben ik dan ook met slechts 1 fout geslaagd, bedankt! Jullie hebben me super geholpen.

Kay, Rotterdam

Kay leerde voor zijn auto theorie-examen. Hij was de eerste keer gezakt omdat hij überhaupt niet geleerd had, maar door het leren van het theorie-examen uit ons online theorieboek en met de online examentraining is hij de tweede keer geslaagd met slechts 1 fout. Proficiat!

Via jullie website heb ik me binnen 1 week weten voor te bereiden op mijn motor CBR theorie-examen. Leren gaat inderdaad sneller via de 3D-animaties en video's. Je krijgt veel meer als een theorieboek, omdat het dynamisch is opgebouwd! Ook vond ik de databank met moeilijke vragen en persoonlijke foutanalyse erg handig.

Jan-Willem, Rotterdam
Jan-Willem leerde via het online theorieboek + 20 uur examentraining theorie-examens. Hij slaagde de eerste keer met 3 fouten.

Toen ik voor de eerste keer op ging voor mijn CBR theorie-examen had ik geleerd uit een theorieboek. Ik zakte de eerste keer voor mijn CBR theorie-examen. Hierna ben ik gaan leren uit het online theorieboek en heb het idee dat ik de stof nu een stuk beter onder de knie heb. Vooral de 3D-animaties hebben me geholpen om de moeilijke verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uit te leggen.

Dex, Apeldoorn
Dex leerde voor zijn CBR auto theorie-examen. Dex wist ook de eerste keer te slagen voor zijn auto theorie-examen.

Ervaringen over onze service en producten zijn altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Verstuur je ervaring dan ook zeker naar onze klantenservice. Elke ervaring wordt uiteraard bekeken en gedeeld binnen ons bedrijf. Van tijd tot tijd belonen we zelfs ervaringen! Deel je ervaring met onze klantenservice.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: