Ervaringen van anderen

Jij als klant bent koning. Ook is er geen betere klant als een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij. 86% van onze klanten raad ons aan bij zijn of haar vrienden. We delen dan ook graag wat anderen over ons zeggen.


Een selectie van beoordelingen van klanten

TheorieExamenOefenen.nl

Totaal:

7.9

Gebaseerd op 692 reviews in de afgelopen 12 maanden

86%

van de klanten beveelt ons aan

Vandaag

is de laatste beoordeling


Klantbeoordelingen

Totaal: 1655, waarvan 500 laatste:


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb meerdere theorie oefen examens gedaan, maar via TheorieExamenOefenen.nl heb ik pas echt goed kunnen leren via deze site heb ik mijn theorie examen behaald! Duidelijk en ben daar vragen tegen gekomen die ik nergens anders heb kunnen leren, het mooiste is dat ik juist 3 van die vragen heb gekregen bij het examen.. Ben super blij. en mensen als je wilt slagen raad ik iedereen deze site aan. TOP!! :)

Senna uit Etten leur


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad waardoor ik het antwoord gelijk wist.

Kevin penris uit Eindhoven


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Klantenvriendelijk, duidelijk uitgelegd wat allemaal moet gebeuren via de website , modern systeem en ik heb mijn eigen plek om rustig te zitten dat is heel fijn om goed te concentreren tijdens Theorie Examen.

Maria uit Krimpen aan de Ijssel


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Supperr goeie site echt ik ben er 100% zekker van dat ik mijn examen ga halen supper goeie site echt een aanrader

Djoray uit Zwijndrecht
2016-01-25 11:12:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en snel te bestellen online

Jeroen uit Krimpen aan den IJssel
2016-01-24 17:32:51


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles wat je hier leert krijg je ook terug bij je echte examen. En alles is mooi uitgelegd en dat is erg prettig. Zeker de moeite waard

Juriaan uit Maastricht


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fatima Ikan uit Anoniem
2017-06-26 15:06:15


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lisanne uit Hoevelaken
2017-06-23 19:02:05


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jolanta uit Den Haag
2017-06-22 05:47:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

SANDRA uit DE LIER
2017-06-21 22:47:55


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De uitleg is duidelijk en begrijpelijk

Anoniem uit Anoniem
2017-06-21 21:52:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Eenvoudig te navigeren site en doordat het online is, kan je direct aan de slag!

Aäron uit Amsterdam
2017-06-21 16:51:40


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-21 09:35:35


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-20 23:30:03


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Wat een leuk bedrijf is dit, zeg. Ik heb er heel veel aan gehad.

Johannes uit Rotterdam
2017-06-20 17:28:16


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Veldhoven
2017-06-20 16:42:01


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kort voor mijn examen hier 20 examens besteld , ik heb hiermee goed kunnen oefenen , in eerste instantie komen er veel vragen steeds weer het zelfde terug en dacht dat niet goed zou zijn , maar eigenlijk heb ik hierdoor veel geleerd. Prettig dat je de examens na gemaakt te hebben toch nog opnieuw kunt nakijken, want daar leer je van. Van alle theorie examens van verschillende bedrijven vond ik deze het praktische en het meest leerzame.

B van Scherpenzeel uit Amsterdam
2017-06-18 18:56:04


Beoordeling: 8

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oefenexamens kwamen vrij goed overeen met het echte theorie examen

Christian uit Delft
2017-06-18 18:48:13


Beoordeling: 7

Prijs: 7 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne manier van oefenen.

Malenka uit Arnhem
2017-06-17 22:01:58


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-16 00:17:30


Beoordeling: 7

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super fijn om te oefenen voor examen. je hebt al snel een beeld van wat je kunt verwachten

Desiree uit Grijpskerk
2017-06-15 17:52:17


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mooie en duidelijke oefenexamens. Goed opgezet.

Anoniem uit Groningen
2017-06-15 17:00:29


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk.
Goede uitleg/verklaring.

Anoniem uit Anoniem
2017-06-13 01:22:33


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-11 22:14:23


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Nvt

Pluspunten
De prijs is vergelijkbaar met andere websites voor het oefenen van theorie-examens.
De website werkt goed en de feedback op vragen is duidelijk.
Je hebt voor lange tijd toegang tot de examens.

Wim uit Enschede
2017-06-11 19:05:23


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima oefenmateriaal!

Bianca uit Haarlem
2017-06-09 19:44:49


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 5

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is fijn dat je meteen na de betaling kan oefenen. Ik ben in 1 keer geslaagd, mede door deze oefenvragen.

Joyce uit Dordrecht
2017-06-09 17:08:24


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-09 17:00:44


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mooie examens die representatief zijn!

Linus uit Eindhoven
2017-06-08 17:35:14


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen zijn zoals het examen,
Geeft een vertrouwd gevoel

Jaimy uit Leiden
2017-06-08 17:07:32


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vragen met tijd.

Kristy uit Haule
2017-06-07 21:40:53


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Muryelle uit Schiedam
2017-06-07 17:02:21


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Hope uit Tilburg
2017-06-06 22:45:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Top! Het heeft me super goed geholpen, ik ben in 1 keer geslaagd! Zonder deze oefentoetsen was ik waarschijnlijk gezakt.

Nikki uit Zoetermeer
2017-06-06 19:19:43


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-06-06 18:49:32


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Allemaal aspecten komen ook terug in het werkelijke theorie examen.

Kay uit Anoniem
2017-06-06 17:43:48


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragem voor het examen

Romy uit Ijmuiden
2017-06-05 18:08:34


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Cees van Middendorp uit Anoniem
2017-06-04 13:50:11


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Max Van Den Berg uit Anoniem
2017-06-04 09:06:20


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Emilia de Wild uit Anoniem
2017-06-03 15:50:14


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gerite uit Anoniem
2017-06-03 11:06:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Joey van Rijn uit Anoniem
2017-06-03 09:49:54


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De software heeft mij inzicht gegeven in mijn kennen en kunnen van mijn auto theorie.

Rick uit Groningen
2017-06-02 16:42:36


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

X zhou uit Anoniem
2017-06-02 11:06:00


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg handig en eenvoudig om examens te oefenen. Alles is duidelijk vermeld

Anoniem uit Anoniem
2017-05-31 22:58:16


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je krijgt met minder dan een minuut vertraging je inlog gegevens.

Mylan uit Hilversum
2017-05-31 18:55:38


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle inlogcode, overzichtelijke examens.
Kortom: top!!

Mijn zoon is gisteren in 1 x geslaagd!!

Hanneke uit Anoniem
2017-05-31 16:47:06


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel herhaalt en net zo lang uitgelegd tot iedereen het snapte

Anoniem uit Anoniem
2017-05-30 17:21:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Thiadmar uit Leeuwarden
2017-05-29 19:40:43


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Erik uit Voorburg
2017-05-29 17:54:58


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super makkelijk en overzichtelijk om van te leren en daarom ben ik gelukkig geslaagd super erg bedankt !

Pepijn uit Berkel enschof
2017-05-27 17:25:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zonder de oefenexamens zou het niet zijn gelukt.
Na het maken van de 50 oefenexamens heb ik nu mijn theorie bromfiets certificaat op zak!

Mathijs uit Baarle nassau
2017-05-25 16:12:35


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel variatie en een goede voorbereiding voor het theorie examen!

Anoniem uit Anoniem
2017-05-25 14:43:49


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Wanneer je betaald kun je direct aan de slag. De toetsen kun je ook lang genoeg gebruiken. De toetsen hebben zeker goed geholpen om mij in 1x te laten slagen. Je kan ook goed zien welk antwoord goed is en waarom. En ziet ook direct na afloop of je geslaagd bent of niet voor je oefen examen.

Mark uit Zwolle
2017-05-24 22:18:00


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ahmed kabouh rijless uit Amsterdam
2017-05-23 15:50:34


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben in één keer geslaagd voor mijn theorie! Dus het heeft zeker geholpen.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-22 16:54:39


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Online oefenen wanneer jij wil, lang geldig.

Nadia uit Zoetermeer
2017-05-21 17:08:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Asema uit Utrecht
2017-05-20 14:54:31


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-05-18 08:09:19


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Werkt direct, duidelijke uitleg bij foute antwoorden

Lotte uit Leeuwarden
2017-05-16 16:51:36


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn om te leren.
goede uitleg en goede hulp

Anoniem uit Anoniem
2017-05-14 19:45:44


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ruben van den Heerik uit Anoniem
2017-05-11 19:50:04


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Almin sedic uit Anoniem
2017-05-11 19:05:59


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Merhawi uit Anoniem
2017-05-11 17:50:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sander Kramer uit Anoniem
2017-05-11 11:07:29


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overszichtelijk

Anoniem uit Anoniem
2017-05-11 10:26:36


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jordie Koppenaal uit Anoniem
2017-05-11 09:07:08


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- meteen na het betalen, kon ik al aan de slag
- mijn examen direct gehaald door de handige tips van de oefenexamens

Tom uit Heerlen
2017-05-10 21:08:50


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Rhonda Foster uit Anoniem
2017-05-10 17:06:11


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, leerzame vragen. Goede feedback bij verkeerde antwoorden.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-10 16:45:36


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-05-09 20:07:17


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen Dekema uit Anoniem
2017-05-09 15:06:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sumera Celic uit Anoniem
2017-05-09 09:49:47


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Radek ruminski uit Anoniem
2017-05-08 13:48:28


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Nette examen die voor een groot deel overeenkomen met de CBR examens. Makkelijke manier om gemaakt examens terug te kijken en te zien waar de fouten zitten.

Robin uit Rotterdam
2017-05-08 12:11:40


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering.

Carlos uit Nieuwerkerk aan den IJssel
2017-05-08 08:43:44


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Manou uit Amsterdam
2017-05-07 13:14:55


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De theorie examens leken veel op die van het cbr en waren daardoor een goede voorbereiding.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-05 22:49:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Meteen te gebruiken, goeie vragen

Evy uit Deurne
2017-05-05 10:20:39


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je leert snel met het programma, ben na het leren geslaagd!
Alles word goed uitgelegd en bij alleen een samenvattings filmpje.

Anoniem uit Anoniem
2017-05-04 14:56:13


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een supersnelle reactie en service na een misopvatting van mijn kant. Bedankt!

Bemelmans uit Bingelrade
2017-05-03 22:25:40


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Lijkt op echte examen, beter dan alternatieve oefensites.

Gijs uit Huizen
2017-05-03 16:59:59


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super duidelijke plaatjes met uitleg.
Na dit aangeschaft te hebben gelijk geslaagd.

Max uit Anoniem
2017-05-02 18:56:51


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Efficient

Celine uit Lelystad
2017-05-02 18:08:57


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefeningen, duidelijk vragen en goede uitleg overal!

Olivier uit Oss
2017-05-02 17:02:20


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel aan de slag met up-to-date vragen voor een prima prijs.

Jorg uit Best
2017-05-02 16:36:07


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat je met tijd kan oefenen.

C uit Termunterzijl
2017-05-01 21:55:52


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-05-01 17:12:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

David Scheres uit Anoniem
2017-05-01 11:50:05


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Bijna gelijk aan de examen stof

Cenne uit Amsterdam
2017-04-30 20:56:48


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Site werkt super! Niet duur en duidelijke uitleg bij de vragen.

Jeanine mak uit Vianen
2017-04-30 19:12:36


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering en duidelijke lesstof

Mike uit Anoniem
2017-04-28 09:37:53


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heb 2 dagen geleerd en die nieuwe sleepvragen hebben mijn goed geholpen om de theorie te behalen die€ 25,50 was het mijn dubbel en dwars waard geweest

E.hogenkamp uit Arnhem
2017-04-27 12:23:44


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De theorieexamens waren gelijk te gebruiken na de betaling. Hierbij waren de vragen overzichtelijk en was vrij snel duidelijk wwat voor antwoord het CBR verwacht. Zonder theorieexamenoefenen.nl was het mij nooit gelukt om in één keer te slagen. Bedankt!

Sjoerd Eshuis uit Nieuwerkerk aan den IJssel
2017-04-26 20:30:33


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prettige website

Wisse uit Rozendaal
2017-04-26 12:23:07


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De oefenexamens zijn meteen tot je beschikking en geven een goed beeld van het theorie examen.

Tom uit Anoniem
2017-04-25 17:06:36


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
8,5
Alles kwam er wel in voor. Kon oefenen en heb geleerd hoe je op verschillende manieren kunt kijken hoe je moet handelen

Sewruttan uit Amsterdam
2017-04-24 23:14:05


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Overzichtelijke site
- Snelle service
- Duidelijk
- Oefenexamens die aansluiten op het echte examen

Thomas uit Den Helder
2017-04-20 19:33:52


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kevin uit Hendrik-ido-ambacht
2017-04-20 19:05:31


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede examens, kwamen redelijk goed overeen met daadwerkelijke examen

Gijs uit Utrecht
2017-04-20 16:53:16


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super testen!! 1e 2 keer zonder gedaan en was ik gezakt na deze theorieoefenningen gekocht te hebben ben ik geslaagd met maar 2 Foutjes !! En dat zonder boek

Tineke uit Katwijk
2017-04-19 21:34:24


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Noelle uit Emmen
2017-04-19 21:00:55


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen uit Bosch en Duin
2017-04-19 18:40:42


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel overeenkomst met het werkelijke theorie examen!!

Anne uit Goes
2017-04-18 21:54:00


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed en duidelijk materiaal om mee te oefenen.
Hele fijne toevoeging om te toetsen of je de theorie onder de knie hebt! Ik ben er mee geslaagd!

Jolanda uit Eindhoven
2017-04-17 21:20:34


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vlotte levering cq toegang. Gebruiksvriendelijk

Erik uit Vlissingen
2017-04-16 19:35:29


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handige en overzichtelijke website om te gebruiken. Prijs-kwaliteit verhouding vind ik goed.

Eileen uit Anoniem
2017-04-15 17:23:02


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handige site met veel oefening. Oefening sluit zeer goed aan op het CBR examen.

Lieke uit Nijmegen
2017-04-14 16:40:12


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Daan uit Anoniem
2017-04-13 15:06:36


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Die help jou veel beter dan een rijschool zelf

Patrick uit Arnhem
2017-04-13 12:35:29


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anne van Noppen uit Anoniem
2017-04-13 09:50:38


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fadoua Znassni uit Anoniem
2017-04-12 19:48:37


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maik weenink uit Anoniem
2017-04-12 19:07:57


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marliz Wijngaard uit Anoniem
2017-04-12 17:48:32


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marianne uit Anoniem
2017-04-12 17:05:50


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Robin Oolbekkink uit Anoniem
2017-04-12 13:50:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

RAMY uit Anoniem
2017-04-12 13:06:38


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gagan Reddy uit Anoniem
2017-04-12 09:50:52


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na betaling waren de oefeningen direct beschikbaar.
Prima te gebruiken op PC, ipad en windows 10mobile.
Vragen worden in meerdere oefen examens herhaald wat ik zelf wel prettig vond.
Vraagstelling in de oefen examens kwam overeen met het echte CBR examen. Een aantal vragen kwamen zelf aardig overeen.
Heb mn motor theorie examen ook in 1x gehaald.

Maurizio uit Paterswolde
2017-04-11 17:28:11


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ruben uit Stadskanaal
2017-04-10 22:20:18


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Niet te hoge prijs, altijd uitleg bij de vragen, goed werkend programma dat niet vastloopt

Chatlotte uit Zeeland
2017-04-09 09:24:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-04-08 17:09:39


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eveline uit Anoniem
2017-04-07 11:57:02


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle leertijd en veel vragen

Stefanie uit Maurik
2017-04-05 20:30:12


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Geslaagd door deze examens te oefenen

Jop van Lier uit Meijel
2017-04-05 16:34:59


Beoordeling: 9

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ash uit Utrecht
2017-04-05 16:34:50


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, goede uitleg bij vragen die je fout doet

Jeroen uit Bleiswijk
2017-04-04 22:33:06


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering

Lynn uit Schaijk
2017-04-04 08:32:28


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Oke goed exames sluiten goed op de werkelijkheid aan

Kees uit Ermelo
2017-04-03 17:57:48


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mij n zoon heeft ze alle 20 gemaakt en geoefend , maar heel jammer dat op zijn theorie examen er niet 1 vraag in voorkwam

Corina Keuken uit Volendam
2017-04-03 10:46:54


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fallon uit Amsteram
2017-04-01 12:31:47


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel herhaling. Heb bij de tweede poging mijn theorie wel gehaald (met maar 1/50 fout)!

Maud uit Breda
2017-03-31 13:07:05


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk. Je kan de examens voor een bepaalde periode zo vaak oefenen als je wil

Alice uit Winschoten
2017-03-30 18:11:33


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed materiaal, overzichtelijk, ik had zelfs ruimschoots uren over.....geslaagd voor theorie motor met nul fouten !!

Bert uit Kolham
2017-03-30 17:12:00


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Nora uit Bussum
2017-03-29 22:14:40


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Eric uit Helmond
2017-03-28 19:00:08


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne wachtruimte en fijn dat ze kantine hebben

Marvin uit Spijkenisse
2017-03-28 16:54:26


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen, duidelijke antwoorden met uitleg.

Aniek uit Utrecht
2017-03-27 18:46:52


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Corstian van Ruitenburg uit S'-Gravenpolder
2017-03-26 19:54:17


Beoordeling: 8

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen komen overeen met echte examen,

Hugo uit Maastricht
2017-03-26 18:01:09


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Werkt perfect!!!
kortom geslaagd!!!

Kluitmans uit Moergestel
2017-03-24 17:15:10


Beoordeling: 10

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-23 10:30:08


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede en kwalitatief lesmateriaal. Echt een aanrader!

Elise uit Woerden
2017-03-23 00:07:42


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- De manier van toetsen lijkt erg op de manier van het CBR.
- Een paar van de oefenexamen vragen die ik gemaakt heb kwamen terug in mijn echte examen bij het CBR.
- Goede prijs voor het aantal examens dat je krijgt, zeker in vergelijking tot andere oefen sites.
- Handig dat je altijd bij je foute antwoorden kan en er goede uitleg bij staat waarom iets goed of fout is.

Anna uit Anoniem
2017-03-22 17:51:52


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mariël uit Siebengewald
2017-03-22 09:57:24


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sophie brugemann uit Anoniem
2017-03-22 09:06:24


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Richard Willemse uit Anoniem
2017-03-21 17:49:57


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maha Benhari uit Anoniem
2017-03-21 15:06:51


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Heba faraj uit Anoniem
2017-03-21 11:49:40


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

ALEHEGN NEGASH uit Anoniem
2017-03-21 09:49:59


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is een overzichtelijke website en het bedrijf handelt snel. Na het bestellen van het gekozen product kun je bijna meteen aan de slag. Het examen lijkt op de manier hoe het echte examen afgenomen wordt.

Meike uit Best
2017-03-20 21:33:26


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leek er veel op het echte examen, handig met de inlogcodes en erg overzichtelijk.

L uit Noord-Holland
2017-03-20 18:36:46


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik haalde bijna examen

Mitchell uit Oegstgeest
2017-03-19 21:35:39


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding voor het motortheorie examen. De oefenexamens zijn up-to-date. Mede door deze examens mijn kennis vergroot waardoor ik mijn theorie examen in één keer heb gehaald.

Tim uit Maastricht
2017-03-19 17:29:03


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, leert gemakkelijk.

Niels uit Deventer
2017-03-17 18:48:49


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-16 08:57:23


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb door deze testen goed leren omgaan met gevaarherkenning, ben ik zeer dankbaar voor.

Sonia uit Katwijk
2017-03-15 16:56:26


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb door deze oefenexamens mijn theorie gehaald!

Eline uit Hillegom
2017-03-15 16:33:37


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is heel fijn om te oefenen. het was zeker de moeite waard, want ik dacht na het boek te kennen ik zal toch maar een oefentoets doen en dit was maar goed ook. Redelijk ander soort vragen en je weet waar je op moet klikken net zoals bij het echte examen.

Anoniem uit Anoniem
2017-03-15 10:06:07


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het online lesmateriaal is opgedeeld in verschillende categoriën. Per categorie kan geleerd worden en vervolgens een getoetst. Dit is een pluspunt ten opzichte van andere methodes. De methode zelf bestaat uit tekst, afbeeldingen, filmpjes, animaties en interactieve vragen. De combinatie maakt dat ik de stof makkelijker op kon nemen dan bij andere methodes. Al met al ben ik heel tevreden over deze methode en heb ik mijn theorie examen in een keer gehaald.

Wardie uit Amsterdam
2017-03-14 18:37:57


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel fijn en overzichtelijk oefenen. En een goede suggestie van een aanvullend pakket na het invullen van de gratis versie. Zonder dit geoefend te hebben, zou ik mijn theorie nooit in 1 keer hebben gehaald.

Y.Y. de Moel uit Utrecht
2017-03-13 20:08:53


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Examen vragen zijn qua vraagstelling gelijk aan de vragen van het CBR.
Oefen examens zijn op zowel computer als mobiel apparaat te maken.

Thijs uit Bolsward
2017-03-13 17:59:59


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-12 21:34:26


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vragen komen overeen met de echte examenvragen

Jurgen uit Breda
2017-03-12 17:46:52


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel examens waar je me kan oefenen en ook duidelijke uitleg van de juiste antwoorden bij alle vragen, waardoor je goed weet waarom je de vraag wel/niet goed hebt

Annebelle uit Rotterdam
2017-03-12 09:03:20


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Praktisch, binnen 1 minuut mee aan de slag.

Bernard uit Harskamp
2017-03-11 21:07:54


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bram uit Santpoort
2017-03-11 20:02:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk en perfect te begrijpen voor iemand die moeilijk kan leren!
En dankzij jullie ook geslaagd!

Tiffany uit Rotterdam
2017-03-11 18:01:17


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen, kwam goed overeen met de examenvragen

Amy uit Den Bosch
2017-03-11 16:33:18


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heeft mij heel erg geholpen ben hier door in een keer geslaagd

Lotte van der heijden uit Branderijmolengang 19
2017-03-10 21:22:58


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding voor het examen

Anoniem uit Anoniem
2017-03-09 17:07:36


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is duidelijk, een goede voorbereiding voor de theorie en het laat je wennen aan hoe de echte examen verloopt!

Elora uit Egmond aan den Hoef
2017-03-07 16:36:44


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alhabash uit Anoniem
2017-03-07 15:48:43


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Svetlana Naruta uit Anoniem
2017-03-06 15:07:21


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed kunnen oefenen, zodra je betaalt meteen toegankelijk. En ze waren zelfs bereid om de toegangstijd nog een beetje te verlengen. Gelukkig in 1 x gehaald en was dit niet nodig.

Karina uit Arnhem
2017-03-04 14:02:40


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Sneller levering en uitleg bij foute antwoorden bij online theorie examens

Larissa uit 't Harde
2017-03-03 16:34:18


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sandra Tjintjelaar uit Anoniem
2017-03-02 19:05:24


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik begon 2 dagen van te voor met leren en heb een pakket van 20 examens gekocht. Het gaf duidelijk uitleg en de vragen werden ook meerdere keren herhaald dat vond ik heel goed.

Esmee uit Nieuwerkerk aan den IJssel
2017-03-02 16:58:28


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

De Wit uit Anoniem
2017-03-02 13:49:20


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk te gebruiken

Mees uit Overveen
2017-03-01 20:04:07


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Nette afhandeling, vriendelijk personeel

Rodo uit Amsterdam
2017-03-01 18:47:40


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Nvt

Pluspunten
Ik heb veel geleerd maar jammer ben ik gezakt

N.H uit Den bosch
2017-03-01 17:40:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jordy uit Anoniem
2017-03-01 11:49:55


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
In de toetsen komen vergelijkbare vragen voor als in het echte examen

Marleen uit Zaandam
2017-02-28 22:17:35


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Komt goed overeen met echt examen! Echte aanrader!

Marriet uit Cadzand
2017-02-28 20:17:51


Beoordeling: 9

Prijs: 6 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en makkelijk

Niels uit DOETINCHEM
2017-02-28 18:17:00


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is echt de beste manier om te slagen. De combinatie gesproken woord met beeld werkt veel beter dan een (saai) boek.

Marja band uit Zaandam
2017-02-28 18:03:29


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Na de bestelling gelijk onlogcodes gekregen. Zodat ik gelijk kon beginnen met mijn theorie oefenen.

Imane uit Rotterdam
2017-02-28 16:36:24


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk en snel en uitstekend uitgelegd

Mansoor Rahnamai uit Amersfoort
2017-02-25 23:35:57


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Simone uit Sneek
2017-02-25 19:56:29


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 4

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie voorbereiding voor examen

Sven uit Kampen
2017-02-25 17:00:46


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel

Johanna uit Amstelveen
2017-02-25 16:52:23


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Simpel, makkelijk en verrassend informatief. Juist door deze toetsvragen goed te analyseren heb ik de echte toets gehaald.

Aron uit Rotterdam
2017-02-23 12:12:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
10

Vervuurt uit Amsterdam
2017-02-21 18:51:34


Beoordeling: 8

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Geeft je een goed idee over een echt Theorie Examen.
- Makkelijk te gebruiken.

A uit Castricum
2017-02-20 16:28:09


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijke vraagstelling, veel te oefenen examens en handige uitwerkingen

Anoniem uit Halsteren
2017-02-20 09:24:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super handig deze oefenexamens. Was de eerste keer niet geslaagd voor mijn theorie en besloot dus oefenexamens te kopen. En ben de tweede keer ruim geslaagd.

Björn uit Zoetermeer
2017-02-19 18:20:08


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jamie uit Wormer
2017-02-18 11:03:04


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goedkoop

Jordy uit Borger
2017-02-16 07:13:25


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk

Mats uit Hoofddorp
2017-02-16 01:44:33


Beoordeling: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijke en snelle service

Sandra uit Groet
2017-02-15 19:49:18


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede feedback, heldere vragen. Vergelijkbaar met theorievragen cbr

Joyce uit Leiden
2017-02-15 17:44:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed tot zeer goed

Mike uit Groningen
2017-02-14 18:06:47


Beoordeling: 7

Prijs: 6 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Relevante oefenexamens

Sybritte uit Anoniem
2017-02-10 23:05:29


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Andrea De Vries uit Anoniem
2017-02-09 13:48:21


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kiki Glastra uit Anoniem
2017-02-09 09:49:44


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Simon Hansman uit Anoniem
2017-02-08 19:49:21


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Michael Pernot uit Anoniem
2017-02-08 15:05:46


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

De lang uit Anoniem
2017-02-08 13:06:52


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Svetlan Sengeliev uit Anoniem
2017-02-08 09:49:44


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kevin uit Anoniem
2017-02-07 19:07:42


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Enzo Boute uit Anoniem
2017-02-07 17:50:22


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

K boschma uit Anoniem
2017-02-07 15:50:15


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Dylan Bertelkamp uit Anoniem
2017-02-07 15:07:14


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yannieck Siemes uit Anoniem
2017-02-07 09:49:24


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

J. Agounad uit Anoniem
2017-02-07 09:07:47


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heldere uitleg van de materie les stof wordt duidelijk weergegeven en
De interaktieve benadering en filmpjes is best heel handig je wordt er beter bij betrokken om de lesstof beter tot je op te nemen dus een goede aanvulling bij het traditionele boek

Stefan uit Ede
2017-02-04 19:08:04


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marisol uit Schiedam
2017-02-04 18:51:38


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kan de toetsen zo vaak oefenen als je wilt en het is heel prettig dat vragen worden voorgelezen.

Linda Meijering uit Roden
2017-02-02 20:58:59


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijn dat je op deze manier kan oefenen!

Wendy uit Lekkerkerk
2017-02-01 19:47:57


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-02-01 17:08:08


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mitch uit Gronsveld
2017-02-01 16:49:15


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en makkelijk

Ma uit Nederland
2017-01-31 16:36:46


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Robertjan uit Diemen
2017-01-31 11:57:16


Beoordeling: 9

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Leendert uit Barneveld
2017-01-30 12:36:57


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bob van Weegberg uit Anoniem
2017-01-30 11:49:17


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zodra ik de toetsen kochte kreeg ik meteen een code en kon ik beginnen met leren voor mijn theorie.. fouten werden ook uitgelegt erg fijn.

Celine uit Goor
2017-01-28 16:41:40


Beoordeling: 7

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ben er door geslaagd en had er meer vertrouwen in.

Daan uit Baambrugge
2017-01-28 12:59:55


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2017-01-25 19:13:16


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Positieve dat ik hem nu in mijn zak heb
en het was makelijk leren zo bedankt

Anoniem uit Anoniem
2017-01-25 17:12:28


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Dat je gelijk aan de slag kan en je een voorbeeld toets hebt.

Youssra uit Zoetermeer
2017-01-23 15:56:26


Beoordeling: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
* prima inlogcode, werkte goed.
* duidelijk manier van vragen stellen
* resultatenoverzicht is fijn
* de uitleg erbij is fijn, leer je het op de goede manier.

Ilse uit Wijchen
2017-01-21 19:28:27


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zodra je aanmeld, krijg je direct inloggegevens om te kunnen gaan oefenen. Super fijn! Heg oefenen helpt echt!

Jorn uit Nijmegen
2017-01-19 17:47:25


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb er heel veel aan gehad de vragen oefenen want ik ben hierdoor ook geslaagd voor me theorie-examen !

Janina uit Haverhoek
2017-01-19 16:34:42


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kopi uit Echt
2017-01-18 18:08:42


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Een goede prijs kwaliteit verhouding!

Kelly uit Sint-Oedenrode
2017-01-18 18:08:01


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel goed dat je voor 20 euro zoveel vragen kan oefenen. Dit heeft mij geholpen om te slagen.

Jake van Oosten uit Maassluis
2017-01-18 09:57:07


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen worden heel anders gevraagd dan dat ik anders gewent ben van een andere site. Opzich heel goed. En ik kon heel goed en makkelijk mijn fouten inzien. Ook kan je je oude resultaten zien van je voorafgaande toetsen die je hebt gemaakt vind ik ook heel goed!

Tashira uit Ridderkerk
2017-01-18 09:19:03


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het is ontzettend fijn dat de inloggegevens zo snel beschikbaar zijn. Hierdoor kon ik ontzettend snel doorgaan met leren.

Jordy uit Aalsmeer
2017-01-17 17:34:54


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goedkoop, realistische vragen

Leonie uit Katwijk
2017-01-17 17:17:32


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik kon meteen beginnen met leren, dat was erg fijn. En ik heb hierdoor in 1 keer mijn theorie examen gehaald :)

Anoniem uit Anoniem
2017-01-16 17:33:02


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen van de oefenexamens lijken erg op die van het examen en je krijgt een goed beeld van het verloop van het examen zodat je relatief ontspannen het examen kan maken.

Nikki uit Dinxperlo
2017-01-16 17:23:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Was overzichtelijk en heb er veel aan gehad

Laura stolze uit De lier
2017-01-13 16:54:35


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 5

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levertijd en de prijs is niet hoog

Emma uit Oosterwolde
2017-01-10 22:45:26


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en super handig

Noah uit Broek op Langedijk
2017-01-10 16:33:39


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles!

Jan uit Roosendaal
2017-01-08 19:47:17


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yvonne stolk uit Anoniem
2017-01-08 17:49:03


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fely Jaboneta uit Anoniem
2017-01-08 15:48:45


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Peter vos uit Anoniem
2017-01-08 13:07:05


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Cecilia zuleta uit Anoniem
2017-01-08 11:48:42


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en goed efen materiaal

Robin uit Helmond
2017-01-08 11:16:54


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede duidelijke vragen

Tamara uit Rozenburg
2017-01-07 16:49:00


Beoordeling: 7

Prijs: 8 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fleur Cuijnen uit DEURNE
2017-01-06 16:57:53


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jort uit Erica
2017-01-04 17:04:49


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk te gebruiken!
Vragen zijn vergelijkbaar als die op het examen.
Erg handing.

Lisa uit Landsmeer
2017-01-04 16:40:38


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

M.S. Kalloe uit Anoniem
2017-01-04 09:49:08


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Djowie Snijders uit Anoniem
2017-01-03 13:50:09


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Naomi nobel uit Anoniem
2017-01-02 17:05:44


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Simon Goossen uit Anoniem
2017-01-02 13:50:07


Beoordeling: 8

Prijs: 10 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Tot nu toe heb ik met veel plezier het theorie examen geoefend. Helaas de eerste keer niet geslaagd, maar de tweede keer vast wel. Het aanbod is uitgebreid en de uitleg is duidelijk. Je krijgt kwaliteit voor hetgeen je ervoor geeft. Ben er erg blij mee, heb anderen ook op deze manier van leren en deze website, geattendeerd!

C Waroux uit Apeldoorn
2017-01-02 13:39:18


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Heleen Jongsma uit Anoniem
2016-12-29 16:23:47


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bilal uit Didam
2016-12-25 01:11:29


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel handig. Snel en veel oefenen met goede vragen en een goed systeem. Haal je theorie door heel veel te oefenen!

Stan uit Nijmegen
2016-12-24 14:17:09


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle toegang
Goede prijs

Aroemy uit Amersfoort
2016-12-21 20:19:21


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Elena Kulahina uit Eindhoven
2016-12-18 20:32:40


Beoordeling: 8

Prijs: 7 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-12-15 20:29:15


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bassel Alolabi uit Anoniem
2016-12-15 17:06:24


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jaime Dawson uit Anoniem
2016-12-15 09:07:18


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kristy Valkenaars uit Anoniem
2016-12-14 09:49:33


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sabri Gul uit Anoniem
2016-12-13 13:50:11


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Agniesz Wardzinska uit Anoniem
2016-12-13 11:07:28


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Werkt goed en klopt ongeveer wel met het cbr examen

Dylan uit Steenbergen
2016-12-10 18:05:32


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Rung Nuallaong uit Anoniem
2016-12-08 11:06:41


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Amber ramakers uit Anoniem
2016-12-07 17:49:39


Beoordeling: 10

Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sandra uit Nootdorp
2016-12-07 16:37:53


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kiki uit Lienden
2016-12-07 12:27:59


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefenexamens. Beide zoons in 1 x geslaagd.
Investering meer dan waard.

Walter Loos uit Oud-Beijerland
2016-12-06 18:52:38


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Dries uit Annen
2016-12-05 10:21:56


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Meike van der Velde uit Anoniem
2016-12-04 19:06:44


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Marise uit Anoniem
2016-12-03 17:38:07


Beoordeling: 8

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Alie uit Sellingen
2016-12-02 18:40:28


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Loek Oudeman uit Anoniem
2016-12-02 11:49:00


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ali Mohamed Ahmed uit Anoniem
2016-12-02 09:05:43


Beoordeling: 10

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jodokus uit Anoniem
2016-12-01 18:24:45


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Lijkt veel op cbr richtlijnen

Herman uit Buitenpost
2016-12-01 18:13:37


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Saidu Samura uit Anoniem
2016-12-01 11:07:18


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bob Woertman uit Anoniem
2016-11-30 13:49:12


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Petra uit Anoniem
2016-11-30 13:07:04


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yasin Ozturk uit Anoniem
2016-11-29 13:06:15


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tamara Softic uit Anoniem
2016-11-29 11:49:42


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Estrella muis uit Anoniem
2016-11-28 17:07:02


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed

Jens uit Bergeijk
2016-11-27 17:43:27


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel overzichtelijk en duidelijk leren
Examen lijkt erg op dat van het cbr

Rick uit GIESSEN
2016-11-27 16:38:31


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goeie en duidelijke theorievragen lijkt erg op her cbr examen

Anoniem uit Anoniem
2016-11-26 18:44:31


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen

Ranka uit Diemen
2016-11-25 17:22:43


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle service.

Maartje uit Groningen
2016-11-25 16:55:29


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De vragen leken heel erg op het eigenlijke examen dus was goed voorbereid.

Richard uit Deventer
2016-11-24 11:25:56


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk Website , de theorie examens helpen je echt om te oefenen en ik vind de prijzen echt mee vallen voor wat je krijgt. Ik heb er veel aan gehad , helaas ben ik nog niet geslaagd maar ben er zeker van dat ik door deze website volgende keer wel ga slagen

Anoniem uit Anoniem
2016-11-23 18:33:42


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het helpt me wel goed met het leren van mijn theorie, via een boek kan ik me niet echt concentreren, maar met behulp van dit programma ga ik mijn theorie sowieso halen

Santosh uit Den Haag
2016-11-23 15:42:46


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Basem Hussien uit Anoniem
2016-11-22 08:06:51


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Mailtjes met vragen of ik ben geslaagd.
De examens zijn fijn en een goede oefening.

Nadia uit Rotterdam
2016-11-21 17:05:05


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk bestellen en je kunt meteen aan de gang...De eerste keer geslaagd....Top!

Dani uit Arnhem
2016-11-20 22:27:49


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Zulfiye Tok uit Anoniem
2016-11-19 16:50:58


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Thomas Langenburg uit Anoniem
2016-11-18 18:50:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anna Bostantzieva uit Anoniem
2016-11-16 19:06:33


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-11-16 14:50:15


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jennne pelupessy uit Anoniem
2016-11-16 09:50:13


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel oefenen voor een betaalbare prijs

Dorien uit Bantega
2016-11-15 17:27:58


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel oefenen voor een betaalbare prijs

Dorien uit Bantega
2016-11-15 17:27:58


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Denise Heerkens uit Anoniem
2016-11-15 10:52:01


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bas Verlaat uit Anoniem
2016-11-14 19:50:03


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De tussentijdse toetsen per hoofdstuk, hoeveelheid informatie en samenvattingsfilmpjes

Tessa uit Velserbroek
2016-11-12 16:53:22


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super overzichtelijk

Sabine uit Rotterdam
2016-11-11 17:54:00


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tobias uit Ede
2016-11-10 20:45:56


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sharon Blank uit Anoniem
2016-11-10 17:58:16


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Annika van der Maarel uit Anoniem
2016-11-10 17:42:53


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sanne Derks uit Anoniem
2016-11-10 17:38:09


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jo Kamp uit Anoniem
2016-11-10 17:35:50


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed kunnen oefenen en mijn examen gehaald

Shirida uit Amsterdam
2016-11-10 05:52:55


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Dankzij dit bedrijf heb ik veel meer geleerd van mijn fouten voor het leren en heb ik meer in mijn boek gekeken.

Kerem uit Den haag
2016-11-09 17:55:36


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Topservice! Door deze toetsen ben ik geslaagd, anders had ik het echt niet gehaald. Bedankt!!

Anouk uit Kaatsheuvel
2016-11-09 06:45:52


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heel veel inzichtsvragen die ook op het examen terug komen. Heel anders dan de cdrom die bij het theorieboek zit. BLIJ dat ik een pakket gekocht heb!

Cindy uit Den Bosch
2016-11-08 18:30:12


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel een reactie en goeie examens dankzij jullie examens geslaagd

Dennis nap uit Nijkerk
2016-11-06 22:28:47


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kunt direct aan de slag.

Geslaagde uit Eindhoven
2016-11-05 21:43:30


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Denise uit Stadskanaal
2016-11-04 11:55:30


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-11-03 18:56:53


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede en duidelijke vragen

Stefanie uit Ameide
2016-11-03 17:31:57


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen en fijn kennismaken met de toetsomgeving.

Anoniem uit Anoniem
2016-11-02 23:19:05


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle service

Sofie uit Maarheeze
2016-11-02 18:09:28


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Dankzij de examentrainingen op het internet heb ik alvast kunnen wennen aan de vraag opstelling en de snelheid van het echt examen. Daarnaast vind ik het gemakkelijk dat er uitleg wordt geleverd bij de antwoorden.

Susanne uit Wolvega
2016-11-02 07:24:07


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-11-01 20:11:05


Beoordeling: 7

Prijs: 5 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel geleverd makkelijk betalen overzichtelijke navigatie op de website.

Rm uit Utrecht
2016-10-29 20:10:40


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en duidelijk, direct aan de slag

Esther uit Raamsdonksveer
2016-10-28 09:04:20


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, in 1x geslaagd!

Pieter uit Zeist
2016-10-27 08:03:25


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
-Snelle service (antwoord op e-mail)
-goede voorbereiding
-je kan een oefen-examen meerdere keren overdoen
-uitleg bij fouten
-je hebt gelijk toegang tot de oefen-examens na het betalen

Julia uit Zoeterwoude
2016-10-25 22:38:05


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Alles mooi en overzichtelijk,

Hendry uit Winkel
2016-10-25 17:05:14


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-10-24 17:35:40


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Heb veel geleerd van de examens en leerstoffen en ben in 1keer geslaagd jippieee

Esther uit Utrecht
2016-10-23 17:58:12


Beoordeling: 10

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede uitleg bij elke vraag van het examen, goede verhouding tussen de prijs en het aantal examens dat je ervoor krijgt

Anoniem uit Anoniem
2016-10-23 10:36:12


Beoordeling: 10

Prijs: 6 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Issaoui uit Veenendaal
2016-10-18 18:01:06


Beoordeling: 7

Prijs: 3 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Celine uit Elsloo
2016-10-18 14:25:10


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer actuele en goede proefexamens.

Jurjen uit Oisterwijk
2016-10-18 06:51:25


Beoordeling: 7

Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goed om te oefenen, niet echt een idee

Tessa uit Scharwoude
2016-10-17 07:24:08


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Het fijne is dat je na het kopen van je oefen examens gelijk kan beginnen met oefenen

Jesse uit Amsterdam
2016-10-15 19:16:54


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk en bijna deczelfde vragen als op de examen.

Ivo uit Haarlem
2016-10-14 20:04:04


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede vragen, mede door dit ben ik geslaagd

Julius uit Apeldoorn
2016-10-11 18:05:10


Beoordeling: 7

Prijs: 2 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Handig, goed toegespitst op hoe de examens nu zijn.

AT uit Leeuwarden
2016-10-11 16:58:45


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel van geleerd en lijkt op het echte examen

José uit Utrecht
2016-10-08 17:46:26


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Kreeg enkele dezelfde vragen

Sydney uit Arnhem
2016-10-06 18:01:57


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, veel onderdelen om te kunnen leren en goede uitleg

Stefan van Geffen uit Herwijnen
2016-10-06 17:53:43


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Rutger uit Reusel
2016-10-04 15:00:32


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Busra ayvaz uit Anoniem
2016-10-03 11:07:21


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sylvia uit Anoniem
2016-10-03 11:06:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Nikki Bos uit Anoniem
2016-10-02 19:06:10


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Joost Ruitenbeek uit Anoniem
2016-10-02 17:49:18


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen Eijsink uit Anoniem
2016-10-02 09:50:46


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Zoe Raven uit Anoniem
2016-10-02 09:07:14


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lennart wilbrink uit Anoniem
2016-10-02 09:06:04


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Met dit programma heb ik mijn theorie examen snel gehaald! Het werkt goed en het bereid je goed voor op je uiteindelijke toets. Hierdoor ga je vol vertrouwen het examen in! Ik zou het programma zeker aanraden!

Monique Schenk uit Berkel
2016-10-01 18:08:35


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg handig om je theorie te leren, en door de motivatie die eraan toegevoegd is begrijp je veel beter waarom je de vraag fout beantwoord hebt.

Intissar uit Amsterdam
2016-10-01 17:22:28


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gert uit Duiven
2016-10-01 16:56:29


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Wouter Schep uit Anoniem
2016-10-01 11:07:01


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fennie uit Anoniem
2016-10-01 11:05:52


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kim uit Anoniem
2016-09-30 19:50:19


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Darya uit Anoniem
2016-09-30 19:49:10


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

J De Ruiter uit Anoniem
2016-09-30 19:07:52


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Dinanne vroom uit Anoniem
2016-09-30 19:06:43


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yalcin soysal uit Anoniem
2016-09-30 15:51:08


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Hadeer almosalam uit Anoniem
2016-09-30 15:49:58


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bas Venhuizen uit Anoniem
2016-09-29 11:08:17


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maher Mohammad uit Anoniem
2016-09-29 11:07:07


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Carlijn Kok uit Anoniem
2016-09-28 13:07:29


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Przemek uit Anoniem
2016-09-28 13:06:19


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jaap Drent uit Anoniem
2016-09-28 11:07:56


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jerrold Meijer uit Anoniem
2016-09-28 11:06:46


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maxime uit Schinveld
2016-09-28 08:28:02


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ton Meijer uit Anoniem
2016-09-27 19:48:16


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Emina uit Anoniem
2016-09-27 19:06:27


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Mees uit Dordrecht
2016-09-26 22:19:51


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb voor 20 oefenexamens 20 euro betaald wat ik een hele goede prijs vind, ik kon meteen beginnen met oefenen en jullie zijn betrouwbaar. De antwoorden kan je gemakkelijk terug lezen

Steffie uit Helmond
2016-09-26 18:42:40


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Hidde Kuurstra uit Anoniem
2016-09-26 13:51:41


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Petra houniet uit Anoniem
2016-09-26 13:06:45


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-09-26 00:58:16


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel alles gekregen en super duidelijk!

Koen uit Rosmalen
2016-09-25 18:50:55


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

PTK Logeistiek uit Den haag
2016-09-23 17:37:59


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De theorie is goed en duidelijk geformuleerd

Rochelle uit Breda
2016-09-23 17:09:32


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 6

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering makkelijk in gebruik

Martin cardol uit Nieuw vennep
2016-09-21 16:53:18


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede voorbereiding op het echte examen. Makkelijk te begrijpen en goed mee overweg te gaan

Melissa uit 't Veld
2016-09-21 16:35:49


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Komt goed overeen met het echte examen!

Gert uit Veenendaal
2016-09-17 13:32:17


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en begrijpelijk

Luuk Koeten uit Den Helder
2016-09-15 18:38:01


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super veel verschillende oefeningen, ook fijn dat je het pakket meteen kunt gebruiken.

Anoniem uit Anoniem
2016-09-15 18:22:59


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Super dat er voor mijn moeilijk lerende pupil een verlenging van het pakket heeft plaats gevonden

De Goudse Waarden uit Gouda
2016-09-12 15:52:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jenny Beckman uit Anoniem
2016-09-07 17:07:58


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Michal Magierski uit Anoniem
2016-09-07 17:06:54


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Fiona Bouman uit Anoniem
2016-09-07 11:51:04


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Lisa uit Anoniem
2016-09-07 11:50:00


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ingrid Van Belkom uit Anoniem
2016-09-07 09:49:22


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Willian Wassenaar uit Anoniem
2016-09-07 09:48:15


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Stassen uit Anoniem
2016-09-06 19:05:12


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Roy uit Anoniem
2016-09-06 15:07:12


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Michelle uit Anoniem
2016-09-06 15:06:06


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maxime uit Anoniem
2016-09-06 13:49:54


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yunona Volkova uit Anoniem
2016-09-06 13:48:50


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Gerard Klumper uit Anoniem
2016-09-06 13:08:05


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Tijmen Elshove uit Anoniem
2016-09-06 13:06:56


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maryshan Casper uit Anoniem
2016-09-06 11:06:20


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

MDS Da Silva Queiroz uit Anoniem
2016-09-06 11:05:15


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeffrey Kleijhorst uit Anoniem
2016-09-05 19:06:56


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Evelien uit Anoniem
2016-09-05 11:06:49


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jordy 't Sas uit Anoniem
2016-09-05 11:05:40


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anisa uit Anoniem
2016-09-04 19:49:33


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sefanja - Onwezen uit Anoniem
2016-09-04 19:48:24


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jaron Lammertink uit Anoniem
2016-09-04 17:51:04


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Brigita uit Anoniem
2016-09-04 17:49:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Michelle De Jong uit Anoniem
2016-09-04 09:50:47


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Cynthia Jonkheer uit Anoniem
2016-09-02 15:06:26


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Wil oosterlen uit Anoniem
2016-09-02 13:48:28


Beoordeling: 7

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijke uitleg

Joël uit Oss
2016-09-01 18:43:42


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Friso van loen uit Anoniem
2016-09-01 17:49:06


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De 20 oefen-examens hebben mij enorm geholpen en leken erg op het examen van het CBR. De eerste keer geslaagd, en binnen 10 minuten stond ik weer buiten met slechts één foutje. Ik kan TheorieExamenOefenen.nl aan iedereen aanbevelen.

Johan uit Roermond
2016-09-01 17:47:45


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Martin van Veelen uit Anoniem
2016-09-01 11:07:35


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Michelle van lier uit Anoniem
2016-09-01 11:06:09


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Romy Roosken uit Anoniem
2016-09-01 09:07:59


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Kalle Hermeling uit Anoniem
2016-09-01 09:06:51


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Fijne up to date proef examens, snelle levering en duidelijke uitleg

Rhea uit Den Helder
2016-08-30 16:34:44


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Nuwan van buuren uit Anoniem
2016-08-30 09:05:28


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Melinda Hindori uit Anoniem
2016-08-28 15:07:49


Beoordeling: 7

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Vergelijkbare examens met cbr, veel aan gehad!

Sanne uit Borne
2016-08-28 10:18:32


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bram storosum uit Anoniem
2016-08-28 09:05:47


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jessica uit Anoniem
2016-08-26 13:49:18


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ruben Smit uit Anoniem
2016-08-26 09:48:59


Beoordeling: 8

Prijs: 5 | Kwaliteit: 3

Aanbeveling: Nvt

Pluspunten
Het handige is dat je betaald en je kan gelijk aan de slag.
Veel examens om te oefenen

Mirjam uit Pijnacker
2016-08-25 18:19:23


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijk, goede feedback bij het oefenexamen en succes bericht de dag voor je examen.

snelle levering van het product. De oefenexamens waren accuraat en vergelijkbaar met theorie-examen van het CBR.

Swen uit Oss
2016-08-25 18:05:33


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Danny Kwee uit Anoniem
2016-08-24 17:50:37


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Ivo Nelissen uit Anoniem
2016-08-24 17:49:34


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Weronika Tomaszek uit Anoniem
2016-08-24 15:50:11


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Widdershoven uit Anoniem
2016-08-23 09:07:25


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Satish soemai uit Anoniem
2016-08-22 19:07:40


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Manouk uit Anoniem
2016-08-22 19:06:36


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Karen Dikken uit Anoniem
2016-08-22 17:51:37


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bart Wijntjes uit Anoniem
2016-08-22 17:06:51


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sven Backer uit Anoniem
2016-08-22 15:06:59


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Erika v dalen uit Anoniem
2016-08-22 15:05:55


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefening, theorie gehaald

Marion uit Tilburg
2016-08-21 19:04:54


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jelsy van der Wals uit Anoniem
2016-08-21 17:50:13


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

F de groot uit Anoniem
2016-08-21 17:48:10


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel & fijn leren!

Gyselle uit Tienhoven
2016-08-21 17:27:37


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-08-21 16:14:55


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Beyna willemsen uit Anoniem
2016-08-21 15:51:00


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jules Maas uit Anoniem
2016-08-21 09:05:49


Beoordeling: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-08-20 23:39:48


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Camara uit Anoniem
2016-08-20 19:07:09


Beoordeling: 7

Prijs: 4 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede feedback. Snelle service.

Sophie uit Middelburg
2016-08-19 20:22:24


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Roos uit Anoniem
2016-08-19 13:49:31


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Robin Vogel uit Anoniem
2016-08-19 13:07:00


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anna de Vries uit Anoniem
2016-08-18 17:49:40


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-08-17 14:16:26


Beoordeling: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Zeer goed

Samara uit Deventer
2016-08-15 21:45:02


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Makkelijk, examens direct te gebruiken. Goede vragen. Een aantal kwamen terug op mijn theorie examen. Goede uitleg erbij.

Anoniem uit Den Haag
2016-08-15 19:30:39


Beoordeling: 9

Prijs: 9 |

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Evelien uit Joure
2016-08-15 14:30:10


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Elena uit Koudekerke
2016-08-15 13:40:40


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- gelijk eenvoudig toegankelijk
- overzichtelijke pagina
- goede prijs-kwaliteit verhouding
- goede voorbereiding op theorie examen.

Antje uit Groningen
2016-08-15 09:30:26


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prima prijs, alles is duidelijk, heb er goed mee kunnen oefenen

Guusje uit Laren
2016-08-14 18:51:04


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-08-14 00:10:49


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Prettig om op deze manier te oefenen, zeker goede voorbereiding

Joline uit Den Haag
2016-08-13 21:03:43


Beoordeling: 7

Prijs: 9 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Degelijke prijs gekregen voor 20 oefen examens! (20€).
Realistische toetsen die je ook kan verwachten op het CBR examen.
Uitleg na een fout beantwoordde vraag is ook erg uitgebreid en leerzaam, grootste pluspunt!

Quirijn uit Doorn
2016-08-13 20:31:33


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kan gelijk aan de slag.

Floris uit Den Haag
2016-08-13 11:15:10


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Je kunt direct gebruik van maken.
Legt duidelijk uit, bij het nakijken van de vragen.

Liza uit Nunspeet
2016-08-12 17:33:04


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Erg duidelijk en doelgericht. Genoeg opties en uitleg.

LS uit Arnhem
2016-08-11 08:19:56


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Hele goede voorbereiding van je theoriexamen in een keer geslaagd

Iris uit Angeren
2016-08-10 17:20:09


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en betrouwbaar

Michiel uit Breda
2016-08-10 16:32:22


Beoordeling: 8

Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Gelijkend op cbr examen

Willem uit Anoniem
2016-08-10 13:25:17


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
- Vanaf mijn vakantieverblijf heb ik me aangemeld en kon gelijk starten met de online cursus.
- Online hulp door middel van, Chatten met medewerk(ster).
- Duidelijke theorie uitleg en een duidelijke uitleg als ik een antwoord fout had beantwoord.
- Je kunt na het oefenen met TheorieExamenOefenen.nl, eigenlijk niet zakken, tenzij je.......

Lotte uit Millingen aan de Rijn
2016-08-10 11:30:30


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Werkt goed en snel leverbaar

Kjeld uit Grijpskerke
2016-08-09 23:54:03


Beoordeling: 8

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Remy uit Delft
2016-08-08 17:04:36


Beoordeling: 10

Prijs: 8 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
De manier van werken is fijn. Aardige mensen en goede service

Daniël uit Lemmer
2016-08-07 19:37:24


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-08-04 08:09:45


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Leerzame vragen, met duidelijke uitleg

Diyandra uit Almere
2016-08-03 16:42:55


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Maurits uit Anoniem
2016-08-02 19:08:43


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snel en qua prijs ook goed

Pascal Pelzer uit Voerendaal
2016-08-02 18:57:25


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sanae uit Zwolle
2016-08-01 22:54:10


Beoordeling: 10

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Goede oefening voor het maken van je theorie examen. Door het maken van deze oefen examens heb ik mijn theorie examen gehaald en heb ik niet hoeven leren uit een theorieboek.

Fijn dat je na aankoop, je inloggegevens binnen 10 minuten ontvangt en direct aan de slag kan gaan.

Simone uit Amsterdam
2016-08-01 10:05:32


Beoordeling: 9

Prijs: 8 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Examens oefenen en halen dat examen

Peter uit Uithoorn
2016-07-29 16:51:31


Beoordeling: 9

Prijs: 7 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Veel geleerd met de oefenexamens! Kreeg gelijk inlogcode. Goede uitleg.

Anita uit Heinkenszand
2016-07-27 18:07:52


Beoordeling: 8

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit (vrijwel net als op het echte examen) en redelijke prijs.

Sosha uit Amsterdam
2016-07-27 08:03:34


Beoordeling: 8

Prijs: 8 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-07-26 22:21:32


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Snelle levering

Alwin uit Vinkega
2016-07-26 17:56:29


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Berat uit Anoniem
2016-07-26 09:08:30


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jamie Nieuwenhuijs uit Anoniem
2016-07-26 09:06:27


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Rubens Kerkhof uit Anoniem
2016-07-25 13:49:59


Beoordeling: 9

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Koelewijn uit Anoniem
2016-07-25 13:48:48


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Darly uit Vlaardingen
2016-07-25 10:09:48


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jolanda Wilmering uit Anoniem
2016-07-24 15:49:34


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Sarah bouiga uit Anoniem
2016-07-24 13:49:45


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jayme Vis uit Anoniem
2016-07-24 13:48:42


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Shaniefa uit Goes
2016-07-22 16:42:37


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 8

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Charity uit Hengelo
2016-07-22 11:39:40


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Milan van de keer uit Anoniem
2016-07-22 09:07:34


Beoordeling: 10

Prijs: 9 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Herman uit Anoniem
2016-07-22 09:06:30


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Bas Bleijenberg uit Anoniem
2016-07-21 11:50:41


Beoordeling: 8

Prijs: 7 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Jeroen uit Den Haag
2016-07-20 23:10:08


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Emile Mahabub uit Anoniem
2016-07-20 15:50:48


Beoordeling: 7

Prijs: 6 | Kwaliteit: 7

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Anoniem uit Anoniem
2016-07-19 15:52:15


Beoordeling: 10

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Evert vd Pol uit Anoniem
2016-07-19 15:06:36


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 10

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Michelle uit Anoniem
2016-07-19 15:05:32


Beoordeling: 9

Prijs: 10 | Kwaliteit: 9

Aanbeveling: Ja

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Yan Chen uit Anoniem
2016-07-19 09:07:08


Een selectie van ervaringen


Ik wou even testen of ik er klaar voor was. Maar goed dat ik een aantal oefen theorie-examens heb geoefend, want toen zag ik pas dat ik toch nog even bepaalde hoofdstukken moest gaan leren. Ik dacht dat ik er klaar voor was, maar dat was ik nog niet.
Op gegeven moment had ik met oefenen zo weinig fouten dat ik opging, en ik slaagde de eerste keer. Vooral het oefenen van de vragen via jullie website door de theorie-examens te oefenen was zeer waardevol. Bedankt!

Isa, Nijmegen
Isa oefende 20 auto theorie-examens. Ze slaagde de eerste keer.

Het herhalen van de stof door ze te oefenen via jullie theorie-examens heeft me misschien wel doen slagen de eerste keer. Na mijn bestelling had ik direct toegang dus kon ik direct aan de slag.

Bart, Heel
Bart oefende 10 motor theorie-examens. Ook hij slaagde de eerste keer voor het echte theorie-examen.

Zelf dacht ik dat ik er klaar voor was, totdat ik toch nog even een aantal bromfiets theorie-examens ging oefenen. Ik wou me goed voor bereiden en dacht ook dat ik dat had gedaan. Blijkt toch echt een pittig examen te zijn, de foute vragen heb ik nog goed geleerd en uiteindelijk ben ook ik geslaagd.

Babette, Middelburg
Babbette oefende 20 bromfiets theorie-examens.

Oefenen uit een boek met daarin oefen theorie-examens wou ik niet, ik dacht dit kan makkelijker en ging dus zoeken op het internet. Daar kwam ik jullie website tegen en kan het oefenen van de theorie-examens aanbevelen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor 20 theorie-examens en deze hebben me geholpen om te slagen. De opzet van jullie theorie-examens is inderdaad gelijk aan die van het CBR theorie-examen, al zijn de vragen natuurlijk net wat anders.

Floor, Boxtel
Floor oefende 20 auto theorie-examens.

Om me voor te bereiden op het CBR theorie-examen heb ik gebruik gemaakt van www.theorieexamenoefenen.nl. Ik was de eerste keer gezakt omdat ik eigenlijk niet geleerd had. De 2e keer wilde ik toch echt slagen, daarom heb ik gekozen voor het online theorieboek en de 20 uur examentraining. Leren ging echt boven verwachting makkelijk, vooral door de vele animaties en filmpjes die het leren toch een stuk leuker en makkelijker maken. Toen ik opging voor mijn 2e theorie-examen ben ik dan ook met slechts 1 fout geslaagd, bedankt! Jullie hebben me super geholpen.

Kay, Rotterdam

Kay leerde voor zijn auto theorie-examen. Hij was de eerste keer gezakt omdat hij überhaupt niet geleerd had, maar door het leren van het theorie-examen uit ons online theorieboek en met de online examentraining is hij de tweede keer geslaagd met slechts 1 fout. Proficiat!

Via jullie website heb ik me binnen 1 week weten voor te bereiden op mijn motor CBR theorie-examen. Leren gaat inderdaad sneller via de 3D-animaties en video's. Je krijgt veel meer als een theorieboek, omdat het dynamisch is opgebouwd! Ook vond ik de databank met moeilijke vragen en persoonlijke foutanalyse erg handig.

Jan-Willem, Rotterdam
Jan-Willem leerde via het online theorieboek + 20 uur examentraining theorie-examens. Hij slaagde de eerste keer met 3 fouten.

Toen ik voor de eerste keer op ging voor mijn CBR theorie-examen had ik geleerd uit een theorieboek. Ik zakte de eerste keer voor mijn CBR theorie-examen. Hierna ben ik gaan leren uit het online theorieboek en heb het idee dat ik de stof nu een stuk beter onder de knie heb. Vooral de 3D-animaties hebben me geholpen om de moeilijke verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uit te leggen.

Dex, Apeldoorn
Dex leerde voor zijn CBR auto theorie-examen. Dex wist ook de eerste keer te slagen voor zijn auto theorie-examen.

Ervaringen over onze service en producten zijn altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Verstuur je ervaring dan ook zeker naar onze klantenservice. Elke ervaring wordt uiteraard bekeken en gedeeld binnen ons bedrijf. Van tijd tot tijd belonen we zelfs ervaringen! Deel je ervaring met onze klantenservice.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: