Bestelproces

Waarom moeilijk doen, als het ook gemakkelijk en snel kan? Want iets online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Iets bestellen bij TheorieExamenOefenen.nl is zo gepiept. Of je nu online het theorie-examen wilt oefenen of de theorie online wilt leren, binnen 3 stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben, hoe je wilt betalen en heb je altijd direct toegang tot het product dat je hebt gekozen. Daarnaast zijn onze producten altijd leverbaar.

Bij elke bestelling ontvang je een inlogcode. Met de persoonlijke inlogcode krijg je online toegang tot onze producten.

De 3 stappen van het bestelproces

Bestellen bij TheorieExamenOefenen.nl gaat snel en gemakkelijk. Ons bestelproces bestaat uit 3 duidelijke stappen:

Stap 1: kies je product

1
2
3

Kies het product dat je wilt hebben door op de gele knop "Bestel nu" te klikken. Vervolgens vul je je gegevens in en reken je veilig en snel af via je eigen bank met iDeal, Paypal of Creditcard. iDeal PayPal

Stap 2: bekijk je email

1
2
3

Als de iDeal, PayPal of Creditcard transactie succesvol is afgerond krijg je direct een persoonlijk inlogcode toegestuurd via de email, waarmee je direct toegang hebt tot het gekozen product. Deze persoonlijke inlogcode staan ook op de bestelpagina. Onthoudt de inlogcode goed! Schrijf hem a.u.b. ergens op. Mocht je je inlogcode of wachtwoord kwijt zijn, dan kun je deze altijd 24/7 online opnieuw opvragen.

Stap 3: start direct!

1
2
3

Eigenlijk is er geen stap 3. Je kunt namelijk direct aan de slag! Ga naar www.TheorieExamenOefenen.nl en klik rechts boven op de knop "Inloggen" en vul hier je persoonlijke inlogcode in om te starten.
Mocht je te weinig oefen theorie-examens hebben, dan kun je deze altijd eenvoudig bijbestellen.

Begin vandaag nog met oefenen of leren voor je theorie-examen.
Heb je nog vragen over het bestellen? Neem dan direct contact met onze klantenservice op.


Bestelling wijzigen

Heb je zojuist je bestelling afgerond en ben je iets vergeten. Of blijk je het product eigenlijk niet nodig te hebben. Geen probleem! Neem direct contact met ons op. Zolang je inlogcode nog niet geactiveerd is kunnen wij je bestelling direct voor je wijzigen of annuleren.

Herroepingsrecht

Indien je een product aanschaft die toegang biedt tot digitale inhoud van deze website geldt het herroepingsrecht alleen als je nog geen gebruik hebt gemaakt van het product. Het recht op herroeping vervalt als je toegang hebt gehad tot het product door in te loggen op de website.
Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je contact met ons op te nemen. Dit contact dient op korte termijn na de levering van het product te worden gelegd, via het online contactformulier met een duidelijke opmerking waarom je gebruik wil maken van het herroepingsrecht.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: