Veel gestelde vragen (FAQ)

Heb je een vraag? Wellicht is je vraag vaker gesteld en vind je op deze pagina snel een antwoord!

Hieronder vind je de veel gestelde of meest gestelde vragen terug, geordend onder de categoriëen: Algemene, Product, Bestellen en betalen en Overige vragen.

Op de website TheorieExamenOefenen.nl kun je online oefenen en leren voor je auto, motor of scooter theorie-examen. Wil je ook in één keer slagen? Oefen en leer dan hier gemakkelijk en snel voor je CBR theorie-examen aan de hand van oefen theorie-examens of door de theorie te leren.

Theorie-examen oefenen?
Wij bieden software aan waarmee jij online tientallen theorie-examens kunt oefenen. Zo kun je bijvoorbeeld testen of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen, kijken hoe het echte CBR theorie-examen inelkaar zit of uitvinden wat voor vragen ze precies stellen op het echte CBR theorie-examen door theorie-examens te oefenen. Oefen theorie-examens voor het CBR theorie-examen.

Theorie leren?
Voordat je aan het CBR theorie-examen begint is het belangrijk dat je de theorie goed leert. Het CBR theorie-examen test of jij de kennis beheerst om te kunnen auto, motor of scooter rijden. Van de kandidaten die opgaan voor het theorie-examen, slaagt minder dan de helft voor het eerste theorie-examen (bron: CBR, 2018). Zorg er dus voor dat jij wel in één keer slaagt en leer goed voor je auto, motor of scooter theorie-examen, dit bespaard je niet alleen tijd en moeite, maar ook geld. Begin daarom vroeg met leren, want dat scheelt je zo een aantal rijlessen. Leer de theorie voor het theorie-examen.

Wil je meer over ons bedrijf, het team of de website weten? Bekijk dan de pagina bedrijfsinformatie.

Eigenlijk is het antwoord op deze vraag heel simpel en logisch, toch gaan vooral veel jongeren hier de mist in omdat ze denken dat alleen oefenen voor het theorie-examen voldoende zal zijn om te slagen. Voordat je aan het CBR theorie-examen begint is het echter belangrijk dat je de theorie goed leert. Je moet de stof natuurlijk wel onder de knie hebben, anders slaag je gewoonweg niet. Dit betekend dus dat je de theorie moet leren, bijvoorbeeld via ons online theorieboek. Dit online theorieboek staat vol met 3D-animaties, video's en afbeeldingen die de theorie op een makkelijke en leuke manier uitleggen om je gemakkelijker de theorie te leren.

Als je de stof eenmaal onder de knie hebt, begin je met oefenen en leer je dus bijvoorbeeld hoe het CBR theorie-examen in zijn werk gaat en wat voor type vragen ze stellen. Door het theorie-examen te oefenen test jij of je klaar bent voor het echte CBR theorie-examen, dus of je goed genoeg geleerd hebt. Als je de stof niet beheerst, dus nog niet voldoende hebt geleerd, slaag je niet voor het CBR theorie-examen. Oefen daarom dus altijd een tiental theorie-examens zodat je goed voorbereidt bent voordat je het echte CBR theorie-examen gaat afleggen bij het CBR. Een pittig examen, oefen dus goed.

Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar je inlogcode opvragen mocht je deze kwijt of vergeten zijn. Klik rechts boven op de knop "Inloggen". Er verschijnt een scherm waarmee je kunt inloggen. Klik vervolgens in dit scherm op de knop "Inlogcode vergeten?". Vul vervolgens je e-mailadres in en je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail waarin je inlogcode staat vermeld zodat je direct weer kunt inloggen en weer aan de slag kunt.

Kun je bovenstaande knop en/of scherm niet vinden? Klik dan hier om je inlogcode opnieuw te versturen naar je e-mailadres.

Direct na het afrekenen van je bestelling ontvang je een persoonlijke inlogcode. Met deze inlogcode kun je inloggen. Om in te loggen klik rechts boven op de knop "Inloggen". Er verschijnt hierna een scherm waarmee je kunt inloggen. Vul vervolgens in dit scherm je inlogcode in en je kunt direct aan de slag met het oefenen en/of leren voor je theorie-examen.

Kun je de knop "Inloggen" niet vinden? Klik dan hier om naar de pagina te gaan om in te loggen.

Natuurlijk is betalen via onze website veilig en betrouwbaar. We maken gebruik van SSL en van de veilige betaalmethoden: iDeal, PayPal en Creditcard. Wil je meer weten of betalen veilig is op deze website, ga dan naar de pagina met meer informatie over: veilig betalen.

Voor zowel onze theorie-examens als op het online theorieboek en onze examentraining heb je direct toegang. Dus na het afrekenen van je bestelling heb je hoe dan ook direct toegang tot je gekozen product op onze website. Direct toegang = direct oefenen en/of leren!

Nee wij zijn geen lid of een bedrijf van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid). Onze theorie-examens die wij aanbieden zijn echter wel vergelijkbaar met het echte CBR theorie-examen. Onze theorie-examens bevatten namelijk dezelfde soort vragen en de online software heeft dezelfde werking als het echte CBR theorie-examen. Ook worden wij op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het CBR en hierbuiten op het gebied van theorie, theorie en theorie-examens. Onze producten zijn daarom altijd up-to-date volgens de laatste CBR methode (March, 2024).

Als je de product pagina bekijkt, klik je eerst op de "Bestel nu" knop. Vervolgens verschijnt er een scherm waarop je je gegevens invult en je betaalmethode kiest. Klik vervolgens op de knop "Bevestig bestelling" waarna je naar de betaalpagina wordt geleidt. Als je betaald hebt, heb je je bestelling succesvol afgerond. Je ontvangt dan direct een inlogcode via de e-mail om gebruik te gaan maken van je bestelling. Je kunt nu dus direct starten met het oefenen en/of leren van het CBR theorie-examen!

Als voorbereiding op je CBR theorie-examen is het allereerst van belang dat je de theorie goed leert. Als je de stof niet beheerst, dus nog niet hebt geleerd, slaag je niet voor het CBR theorie-examen. Kies dan voor een optimale voorbereiding met online leren: een online theorieboek + 20 uur examentraining. Dit is de beste voorbereiding op het CBR auto theorie-examen. Met dit pakket kun je gemakkelijk en snel leren en voldoende oefenen. Een optimale voorbereiding!

Heb je al geleerd en heb je morgen je CBR theorie-examen? Kies dan voor een pakket van 10 theorie-examens. Heb je meer tijd? Neem dan een pakket van 20 theorie-examens zodat je je goed voor kunt bereiden en slaagt. Bestellen = direct toegang.

De theorie-examens die wij aanbieden zijn niet alleen realistische simulaties van het echte CBR theorie-examen, ze zijn ook altijd up-to-date. Wij worden namelijk op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het CBR en hierbuiten op het gebied van de theorie en de theorie-examens. Ook worden we op de hoogte gehouden van de laatste verkeerswetgeving. Onze producten zijn daarom altijd up-to-date volgens de laatste CBR methode (March, 2024) en de Nederlandse wetgeving.

Zowel de werking van onze theorie-examens als het soort vragen zijn vergelijkbaar met het soort vragen dat het CBR stelt op het echte theorie-examen. Ook krijg je na het maken van elk examen de uitslag te zien om te kijken of je geslaagd of gezakt was voor het echte theorie-examen. Daarnaast zie je welke vraag je goed of fout beantwoord hebt, want je wilt natuurlijk wel weten wat je fout of goed gedaan hebt. Natuurlijk komen onze theorie-examens niet 100% overeen met het CBR theorie-examen, want het echte CBR theorie-examen is natuurlijk geheim. Wel bieden we dus realistische simulaties aan van het CBR theorie-examen.

Zowel het online theorieboek, als de theorie-examen training zijn altijd volledig up-to-date. Wij worden namelijk op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen het CBR en hierbuiten op het gebied van theorie, theorie en theorie-examens. Ook worden we op de hoogte gehouden van de laatste verkeerswetgeving. Onze producten zijn daarom altijd up-to-date volgens de laatste CBR methode (March, 2024) en Nederlandse wetgeving.

Voor al onze producten heb je 3 maanden lang toegang tot je gekozen bestelling. Deze periode van 3 maanden gaat in nadat je je bestelling succesvol hebt afgerond op onze website. Na deze 3 maanden kunt u deze periode verlengen.

De klant is koning. Ook is er geen betere klant als een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij. We delen dan ook graag wat anderen over ons zeggen. Bekijk dan ook zeker even de pagina: ervaringen van anderen.

In al onze theoriepakketten zit een online auto theorieboek. Dit online theorieboek bevat alle benodigde theorie voor het CBR auto theorie-examen is een volwaardig theorieboek, net zoals je deze in de winkel vindt. We bieden het online theorieboek en de theorie-examen training aan in 3 verschillende theoriepakketten om te leren voor het CBR theorie-examen van March, 2024. Er is een theoriepakket voor ieder niveau en budget. Al onze theoriepakketten bieden een optimale voorbereiding op het CBR theorie-examen. Wij bevelen het product met 20 uur examentraining aan om te leren. Voor een optimale voorbereiding op het CBR auto theorie-examen kies je dit pakket.

Als je de stof goed geleerd hebt slaag je vaak. Daarnaast is het belangrijk om de theorie-examens goed te oefenen. Test dan ook altijd voordat je het echte CBR theorie-examen gaat afleggen of je er klaar voor bent door een tiental theorie-examens te oefenen. Hiervoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Je online voorbereiden door te oefenen en te leren voor je CBR theorie-examen kan op onze website hoe jij dit wilt! Onze online software werkt zowel via je desktop of laptop als tablet. Het maakt zelfs niet uit of je Windows, Linux of Mac gebruikt, met onze online software leer en oefen je via elke browser met elk apparaat. Je hebt dus geen super nieuwe computer nodig om onze software te kunnen gebruiken. Jouw computer, laptop of desktop is dus ook geschikt voor onze online software om te leren en te oefenen voor het CBR theorie-examen.

Bij al onze producten heb je na het afrekenen direct toegang tot het gekozen product. Je ontvangt dan ook direct via de e-mail een mail met daarin je inlogcode om gebruik te maken van je gekozen bestelling. Je hoeft dus niet te wachten na het bestellen, maar je kunt dus direct starten met de voorbereiding op je CBR theorie-examen!

Bij al onze producten, dus zowel voor onze online leer als oefen producten, heb je na het afrekenen direct toegang tot het product. Je ontvangt dan ook direct via de e-mail een mail met daarin je inlogcode om gebruik te maken van je gekozen bestelling. Je hoeft dus niet te wachten na het bestellen, maar je kunt dus direct starten met de voorbereiding op je CBR theorie-examen! Kortom je kunt direct starten met het leren en/of oefenen van je CBR theorie-examen.

Wij nemen uw privacy zeer serieus en respecteren daarom de pri­vacy van alle gebruik­ers van onze site. Daarnaast dragen wij er zorg voor dat de persoonlijke gegevens welke je op onze website invult, vertrouwelijk worden behandeld. Wij verkopen uw gegevens dan ook niet. De gegevens die u invult tijdens het bestelproces zijn veilig bij ons. Meer weten over onze Privacy Policy? Lees hiervoor de pagina met meer informatie over onze Privacy Policy en Disclaimer.

Natuurlijk zijn wij te vinden en ook actief op verschillende social media. Zo zijn wij te vinden op Facebook en Google+. Ben je tevreden over onze producten, deel dit dan zeker even op onze Facebook of Twitter pagina! Er is geen betere klant als een blije klant. Van blije klanten worden we namelijk zelf ook blij.

Stel je vraag dan aan onze klantenservice. Wij zijn niet bang voor lastige vragen. Stel vragen over het bestellen gerust. We bijten niet. Suggesties zijn ook altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Onze klantenservice zal er dan zorg voor dragen om je vraag zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 24 uur) te beantwoorden.

Wij nemen uw privacy zeer serieus en respecteren daarom de pri­vacy van alle gebruik­ers van onze site, en wij dragen dan ook zorg dat de per­soon­lijke infor­matie die u ons ver­schaft, altijd vertrouwelijk wordt behan­deld. Uw privacy gegevens zijn veilig bij ons en worden zoals aangegeven gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. Meer weten over onze Privacy Policy? Lees hiervoor de pagina met meer informatie over onze Privacy Policy en Disclaimer.

Ja, net zoals op andere websites zijn ook bij ons op al onze pagina's de Algemene Voorwaarden van toepassing. Meer weten over de onze Algemene Voorwaarden? Lees hiervoor de pagina met meer informatie over onze Algemene Voorwaarden.

Om je te helpen de juiste pagina te vinden en om te navigeren op TheorieExamenOefenen.nl hebben we een sitemap gemaakt voor zowel de zoekmachines als voor u als daadwerkelijke gebruiker van de website. Bekijk de Sitemap.

Stel je vraag dan aan onze klantenservice. Geef hierbij ook aan dat je geen antwoord op je vraag kon vinden bij de veel gestelde vragen. Zo kunnen wij niet alleen u beter helpen, maar ook toekomstige bezoekers van onze website.

Wij zijn niet bang voor lastige vragen. Stel ze gerust. We bijten niet. Suggesties zijn ook altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Onze klantenservice zal er dan zorg voor dragen om je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Ook klachten gaan wij uiteraard niet uit de weg. Schroom dan ook niet om contact met onze klantenservice op te nemen als jij het ergens niet mee eens bent of een klacht hebt. Verstuur altijd je klacht naar onze klantenservice. Deze zal vrvolgens binnen 24 uur reageren op je klacht en zo snel mogelijk je klacht naar alle tevredenheid proberen op te lossen.

Suggesties zijn altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Verstuur je suggestie naar onze klantenservice, mocht je een antwoord willen of vereist je suggestie een reactie, dan zal onze klantenservice binnen 24 uur reageren. Elke suggestie wordt uiteraard bekeken en gedeeld binnen ons bedrijf, en mocht deze interessant genoeg zijn zal deze direct worden doorgevoerd. Van tijd tot tijd belonen we zelfs interessante suggesties!

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: