Bedrijfsinformatie

TheorieExamenOefenen.nl is een jonge start-up. Wij hebben zelf nog voor het auto theorie-examen uit een theorieboek moeten leren. Van leren voor het theorie-examen, tot het daadwerkelijk slagen voor het theorie-examen, wij hebben het zelf ook allemaal doorlopen en zelf ook veel geleerd. Met deze kennis helpen wij jou in de vorm van onze producten. Onze producten bereiden jou namelijk optimaal en snel voor om in één keer te laten slagen voor het theorie-examen op het CBR.

Waar wij in geloven

Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat er immers om dat je verantwoord leert rijden. Helaas zakken vooral jongeren voor het theorie-examen omdat ze het examen onderschatten of gewoonweg niet goed leren. Wij streven ernaar om het slagingspercentage van het theorie-examen te verhogen door je op een snelle, gemakkelijke en leuke manier voor te bereiden zodat je een optimale slaagkans hebt. Dit doen we natuurlijk door allerlei informatie over het theorie-examen te verzamelen, maar vooral met onze online oefen en leer pakketten.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen is deze website ontwikkeld met het oog op zeer strenge kwaliteitsnormen. De theorie en theorie-examens zijn dan ook altijd up-to-date met de nieuwste verkeersregels en wetten (April, 2024).

Klantenservice

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst of deze niet bij de meest gestelde vragen staat. Wellicht is je vraag namelijk al gesteld en vind je hier snel een antwoord op je vraag. Zo niet, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar. TheorieExamenOefenen.nl is namelijk niet bang voor lastige vragen. Stel ze gerust. We bijten niet.
Suggesties zijn ook altijd welkom. Daar worden wij vrolijk van en onze webshops vast en zeker nog beter. Alle vragen zijn welkom, just shoot .
Kortom, wil je contact met ons? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Bedrijfsgegevens

Onze bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: TheorieExamenOefenen.nl
Postcode: 5995 AA
Straat: Haagweg 1
Plaats: Kessel
Website:
Email: Email ons
Klantenservice: Klantenservice
Facebook: Facebook profiel
Google+: Google+ profiel
Telefoon: +31 6 5759 6173
KVK: 72043202
BTW: NL858960461B01
Locatie van het bedrijf TheorieExamenOefenen.nl
Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: