Mijn CBR

Mijn CBR is een dienst van het CBR waarmee je eenvoudig en snel alles met betrekking tot het CBR kunt regelen (onder andere kun je hier je theorie-examen aanvragen). Om in te loggen op Mijn CBR ga je naar mijn.cbr.nl en log je in met je DigiD. Mocht je (nog) geen DigiD hebben, ga dan naar de website van DigiD om deze aan te maken of op te vragen via: digid.nl.

Voordat je het theorie-examen aanvraagt via Mijn CBR:

Let goed op je gegevens als je een openbare computer gebruikt. Gebruik daarnaast nooit de DigiD inloggegevens van een ander, ook niet van je ouders, kinderen, broer of zus. Je DigiD is strikt persoonlijk!

Kun je geen DigiD aanvragen? Je kunt ook een aanvraagformulier voor een auto, bromfiets/scooter of motor theorie-examen aanvragen via de klantenservice van het CBR. Werkt "Mijn CBR" niet? Wellicht ligt dit aan de internetbrowser die je gebruikt. Mijn CBR ondersteunt de internetbrowsers Chrome, Internet Explorer 8.0, 9.0 en 10.0 en Firefox 5.0+.

LET OP: voordat je het theorie-examen aanvraagt, is het slim om alvast de theorie goed onder te knie te hebben door deze al (deels) geleerd te hebben of zelf al oefen theorie-examens gemaakt te hebben.

Waar kan ik Mijn CBR voor gebruiken?

Theorie-examen aanvragen

Nadat je goed geoefend hebt, kun je het CBR theorie-examen gaan aanvragen. Dit kun je zelf doen door naar mijn.cbr.nl te gaan en daar in te loggen. Je kunt hier een theorie-examen aanvragen voor de auto, bromfiets/scooter of motor. Mocht je een individueel examen willen aanvragen of een theorie-examen met een tolk willen aanvragen, dan kan alleen je rijschool het theorie-examen voor je aanvragen.

DigiD logos

Theorie-examen resultaat inzien

Ook kun je via Mijn CBR alle resultaten inzien voor de CBR theorie-examens die je hebt afgelegd. Hierbij kun je de categorie opvragen waarvoor je theorie-examen hebt gedaan, de datum van het theorie-examen inzien, het resultaat bekijken en de geldigheidsduur van het resultaat bekijken. Ook vind je daar een overzicht van je behaalde certificaten en diploma's.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: