Wat dien je mee te nemen naar je bromfiets theorie-examen?

1. Neem een geldig identiteitsbewijs mee.
Je mag de volgende legitimatiebewijzen meenemen naar het theorie-examen:

  • Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart);
  • Nederlands paspoort of een paspoort of ID-kaart van de landen van de EU en de EER. Voor de paspoorten van alle andere landen geldt dat ze voorzien moeten zijn van een geldige sticker voor verblijf; noodpaspoorten mogen alleen gebruikt worden als reisdocument en niet als legitimatie;
  • Nederlands reisdocument voor vluchtelingen;
  • Nederlands reisdocument voor vreemdelingen;
  • Verblijfsdocumenten en W-document;
  • Nederlands rijbewijs.

Als je geen geldig legitimatiebewijs hebt meegenomen naar je bromfiets theorie-examen, mag je ook geen theorie-examen afleggen op een CBR examencentrum. Je krijgt in dit geval ook géén geld terug. Vergeet je legitimatiebewijs dan ook niet, dat zou zonde van je voorbereiding en gemaakte kosten zijn.

Voordat je dit examen gaat afleggen: oefen gratis een compleet examen

2. Neem je reserveringsnummer mee.
Het reserveringsnummer kun je vinden in de bevestigingsmail die je van het CBR hebt gekregen nadat je via Mijn CBR de aanvraag voor het bromfiets theorie-examen ingediend hebt. In deze bevestiging staat ook praktische informatie, denk hierbij aan de examentijd, de examendatum en het adres waar je examen moet doen.


Meer informatie over het bromfiets theorie-examen?

Wil je meer weten over het bromfiets theorie-examen? Bekijk dan ook eens de volgende pagina's over het bromfiets CBR theorie-examen:

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: