Theoriecursus motor

Er zijn verschillende bedrijven/rijscholen die theoriecursussen aanbieden in Nederland. Veelal zijn dit rijscholen die zelf een theoriecursus verzorgen. Tijdens een theoriecursus brengt een rijinstructeur of leraar je op schoolse en klassikale wijze in een relatief korte tijd de theorie bij. De meeste rijscholen, en andere aanbieders van de theoriecursussen, bieden een theoriecursus aan waarbij je twee of meerdere dagen volledig op de theorie focust. Je kunt natuurlijk ook vanuit huis in je eigen tempo oefenen en leren met onze theoriepakketten:

Daarnaast hebben we de meeste aanbieders van deze theoriecursussen voor je vergeleken en op een rij gezet. Welke cursus is nou het best en/of het meest interessant? Er zijn namelijk nogal wat verschillen in de kwaliteit en de kosten van de theoriecursussen.

Een theoriecursus volgen in:

In een aantal grote steden in Nederland hebben we de verschillende aanbieders vergeleken en ook de desbetreffende prijzen erbij gezet. Klik op een van de steden om meer informatie te krijgen over het volgen van een theoriecursus in die stad. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Ga dan naar “Theoriecursus Nederland”.


Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: