Theoriecursus Arnhem

Zoek je een theoriecursus in Arnhem en omstreken of wil je theorielessen in Arnhem gaan volgen om je zo voor te bereiden op het theorie-examen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Er zijn veel verschillende bedrijven / rijscholen die theoriecursussen in Arnhem aanbieden. Je hebt dus voldoende keuze. Theoriecursussen zijn echter meestal vrij duur en van tevoren weet je vaak niet waarvoor je nu precies gaat betalen. Daarom hebben wij alle theoriecursussen in Arnhem voor je vergeleken. Het resultaat van deze vergelijking vind je op deze pagina.

Theoriecursussen in Arnhem vergeleken

Wij hebben voor jou onderstaande vergelijking gemaakt van theoriecursussen in Arnhem en omgeving. Zoals je ziet verschillen ze behoorlijk in kwaliteit en prijs, dus oordeel zelf.

Aanbieder Prijs (laag » hoog) Type theoriecursus
TheorieExamenOefenen.nl - Online, dus ook in Arnhem.
Vanuit thuis, in je eigen tempo.
€ 34,95 of
€ 39,95
Auto theoriecursus

Meer informatie
Auto Theorie Centrum in Arnhem € 99 Auto theoriecursus
Theorieschool in Arnhem € 99 Auto theoriecursus
Slaagzeker in Deventer € 100 Auto theoriecursus
Verkeerschool Theo Peters in Arnhem € 120 Auto theoriecursus
DAM in Arnhem € 122 Auto theoriecursus
Autotheorierijschool in Arnhem € 125 Auto theoriecursus
Rijschool Ferry in Arnhem € 125 Auto theoriecursus
Rijschool de Tulp in Arnhem € 125 Auto theoriecursus
Theoriecity in Arnhem € 125 Auto theoriecursus
Theorievoldoende in Arnhem € 125 Auto theoriecursus
Verkeersschool Dick Joosten in Arnhem € 125 Auto theoriecursus
Autorijschool Start & Finish in Arnhem € 129 Auto theoriecursus
RijschoolRandweg in Deventer € 140 Auto theoriecursus
Mijn theoriecursus in Arnhem € 150 Auto theoriecursus

Als je bovenstaande vergelijking bekijkt, dan zie je natuurlijk wel dat het prijsverschil in Arnhem behoorlijk is en het verstandiger is om voor onze online theorie leer pakketten te kiezen. Onze theorie leer pakketten zijn namelijk vergelijkbaar met een theoriecursus die wordt gegeven door een leraar op een rijschool. Voor de prijs van een losse theorieles betaal je vaak net zoveel als voor een compleet theoriepakket dat je via onze website kunt volgen, vanuit je luie stoel, wanneer jij dat wilt en in je eigen tempo!

Onze online theoriepakketten zijn een volwaardige cursus voor het auto theorie-examen die je thuis in je eigen tempo kunt volgen zonder dat je de theorie schools en klassikaal in korte tijd uitgelegd krijgt.

Voordelen van onze online theorie leer pakketten

Het grootste verschil tussen een traditionele theoriecursus en onze pakketten is dat je bij een theoriecursus te maken hebt met een rijschoolinstructeur of andere persoon die je de theorie schools zal bijbrengen in Arnhem. Met onze theorie leer pakketten heb je echter de beschikking over een online theorieboek en krijg je daarnaast online theorie-examen training. Hierdoor hoef je je dus niet in een kort tijdsbestek de theorie eigen te maken, maar kun je in je eigen tempo leren vanuit huis. Het online theorieboek bevat alle benodigde theorie en is dus een volwaardig theorieboek. De online theorie-examen training test vervolgens of jij klaar bent voor het CBR theorie-examen. Met deze training breng je wat je geleerd hebt in de praktijk en oefen je meerdere theorie-examens.

Een ander handig voordeel van onze pakketten is dat je gemiddeld tot 3 keer sneller leert. Je kunt dus in je eigen tempo leren en daarnaast leer je ook nog eens sneller dan bij andere theoriecursussen. Dit komt mede door het gebruik van 3D-animaties, video’s en afbeeldingen die de stof op een gemakkelijke en leuke manier uitleggen. Ook analyseert onze online theorie-examen training welk type vragen je precies fout beantwoordt, zodat jij dit type vragen later opnieuw kunt maken en eventueel kunt leren.

Voordelen van onze theoriecursus

  • Geen torenhoge kosten, goedkoop en kwalitatief hoogstaand ten opzichte van andere aanbieders
  • Geen saaie klassikale theorielessen
  • Leer in je eigen tempo de theorie vanuit huis
  • Leer de theorie tot 3x sneller aan de hand van animaties en video’s
  • Persoonlijke analyse van je fouten
  • Altijd up-to-date volgende de laatste CBR-methode
  • Speciaal pakket voor mensen die wat meer moeite hebben met leren
  • Direct toegang tot het online leerpakket

Start nu met leren!

Overtuigd van de voordelen van onze theoriecursus?
Je kunt nu direct van start met onze theoriecursus:
Meer informatie over de auto theoriecursus

Nog niet overtuigd van onze theoriecursussen? Lees dan eens de ervaringen van onze klanten. We hebben inmiddels al tienduizenden enthousiaste klanten mogen verwelkomen.

Op zoek naar een motor of bromfiets theoriecursus?

Ben je op zoek naar een motor of bromfiets theoriecursus? Bekijk dan de pagina over bromfiets of motor theoriecursussen in Arnhem.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: