Theoriecursus Amsterdam - bromfiets

Zoek je een theoriecursus in Amsterdam en omstreken of wil je theorielessen in Amsterdam gaan volgen om je zo voor te bereiden op het theorie-examen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Er zijn veel verschillende bedrijven / rijscholen welke theoriecursussen in Amsterdam in Nederland aanbieden. Je hebt dus voldoende keus, echter zijn theoriecursussen vaak vrij duur en van te voren weet je ook vaak niet waarvoor je nou precies gaat betalen. Daarom hebben wij alle theoriecursussen in Amsterdam voor je vergeleken. Het resultaat van deze vergelijking vind je dan ook op deze pagina.

Theoriecursussen in Amsterdam vergeleken

Wij hebben voor je onderstaande vergelijking gemaakt van theoriecursussen in de omgeving van Amsterdam. Zoals je ziet verschillen ze behoorlijk in kwaliteit en prijs, dus oordeel zelf.

Aanbieder Prijs (laag » hoog) Type theoriecursus
Overal beschikbaar in Nederland
(online, dus ook in Amsterdam)
€ 34,95 of
€ 39,95
Bromfiets theoriecursus

Meer informatie
Verkeersschool Nelen in Amsterdam € 85 Bromfiets theoriecursus
Whiteway in Amsterdam € 100 Bromfiets theoriecursus
Theorie Opleiding Centrum in Amsterdam € 105 Bromfiets theoriecursus
Theoriehuis in Amsterdam € 105 Bromfiets theoriecursus
Amsterdamse Verkeersopleidingen in Amsterdam € 125 Bromfiets theoriecursus
TheoriecursusAmsterdam in Amsterdam € 125 Bromfiets theoriecursus
Verkeersschool Caland in Amsterdam € 125 Bromfiets theoriecursus
RijschoolAmsterdam in Amsterdam € 139 Bromfiets theoriecursus
AAK rijopleidingen in Amsterdam € 149 Bromfiets theoriecursus
Meteoor rijschool in Amsterdam € 150 Bromfiets theoriecursus

Als je bovenstaande vergelijking bekijkt, dan zie je natuurlijk wel dat het prijsverschil in Amsterdam behoorlijk is en het verstandiger is om voor onze online theorie leer pakketten te kiezen. Onze theorie leer pakketten zijn namelijk vergelijkbaar met een theoriecursus gegeven door een leraar op een rijschool. Voor de prijs van een losse theorieles betaal je vaak net zoveel als een compleet theoriepakket die je via onze website kunt volgen, vanuit je luie stoel, wanneer jij dat wilt en in jouw eigen tempo!

Onze online theoriepakketten zijn een volwaardige cursus voor het bromfiets theorie-examen die je thuis in eigen tempo kunt volgen zonder dat je de theorie schools en klassikaal binnen een kort tijdsbestek uitgelegd krijgt.

Voordelen van onze online theorie leer pakketten.

Het grootste verschil tussen een traditionele theoriecursus en onze pakketten is dat bij een theoriecursus je een rijschoolinstructeur of ander persoon hebt welke je de theorie schools zal bij brengen in Amsterdam. Met onze theorie leer pakketten heb je echter een online theorieboek en krijg je daarnaast online theorie-examen training. Hierdoor hoef je dus niet in een kort tijdsbestek je de theorie eigen te maken, maar kun je dus in je eigen tempo leren vanuit thuis. Het online theorieboek bevat alle benodigde theorie en is dus een volwaardig theorieboek. De online theorie-examen training test hierna of jij klaar bent voor het CBR theorie-examen. Met deze training breng je wat je geleerd hebt in de praktijk en oefen je meerdere oefen theorie-examens.

Een ander handig voordeel van onze pakketten is dat je gemiddeld tot 3 keer sneller leert. Je kunt dus in je eigen tempo leren en daarnaast leer je dus ook nog sneller. Dit komt mede door het gebruik van 3D-animaties, video’s en afbeeldingen die de stof op een gemakkelijke en leuke manier uitleggen. Ook analyseert onze online theorie-examen training welk type vragen je precies fout maakt, zodat jij dit type vragen later opnieuw kunt maken en eventueel kunt leren.

Voordelen van onze “theoriecursus”

  • Geen absurde kosten, goedkoop en kwalitatief hoogstaand tegenover andere aanbieders
  • Geen saaie klassikale theorielessen
  • Leer in je eigen tempo de theorie vanuit huis
  • Leer tot 3x sneller de theorie aan de hand van animaties en video’s
  • Persoonlijke analyse van je fouten
  • Altijd up-to-date volgende de laatste CBR methode
  • Speciaal pakket voor mensen welke wat meer moeite hebben met leren
  • Direct toegang tot het online leer pakket

Start nu met leren!

Overtuigd van de voordelen van onze theoriecursus?
Je kunt nu direct van start met onze theoriecursus:
Meer informatie over de bromfiets theoriecursus

Nog niet overtuig van onze theoriecursussen? We hebben inmiddels al tienduizenden enthousiaste klanten mogen verwelkomen, lees dan eens de ervaringen van onze klanten.

Op zoek naar een auto of motor theoriecursus?

Ben je dus op zoek naar een auto of motor theoriecursus? Bekijk dan de pagina over het auto of het motor theoriecursus in Amsterdam.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: