CBR Amsterdam

Informatie over CBR Amsterdam

Hieronder volgende de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Amsterdam.

Naam: CBR examencentrum Amsterdam
Bron: CBR

Postcode: 1043 CA
Plaats: Amsterdam
Telefoon: 088 227 77 00
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: Koop uw Gezondheidsverklaring op Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of aan de balie van dit examencentrum. Het centrum is op werkdagen geopend tussen 08. 30 en 16. 30 uur. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer (bushalte voor het pand, en 10 minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk). Parkeren: aan de achterzijde van het pand of - op drukke dagen - bij voetbalvereniging SDW aan de Seineweg. Houd er ook rekening mee in uw reistijd dat onze beveiligers/receptiemedewerkers u kunnen vragen elders te parkeren.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Amsterdam

Slaag jij op het CBR in Amsterdam?

Theorie-examen aanvragen in Amsterdam?

Ook op het CBR examencentrum in Amsterdam kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je deze wil afleggen dien je deze te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat via de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Amsterdam.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Amsterdam? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren. Je rijschool kan hier echter wel extra kosten voor in rekening brengen.

Mocht je een vraag over het reserveren hebben van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Amsterdam. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint. Oefen daarom goed, het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Amsterdam

CBR examencentrum Amsterdam

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij waar je je theorie-examen gaat afleggen. Om op een andere locatie je theorie-examen af te leggen bekijk je de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: