CBR Breda

Informatie over CBR Breda

Hieronder volgende de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Breda.

Naam: CBR examencentrum Breda
Bron: CBR

Postcode: 4817 NL
Plaats: Breda
Telefoon: 088 227 77 00
Openingstijden: Bekijk de openingstijden in Breda
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: Tegenover de entree van het examencentrum liggen gereserveerde parkeerplaatsen voor examenvoertuigen. Daar is ook een invalideparkeerplaats. Kandidaten voor het theorie-examen graag parkeren op de grote parkeerplaats bij het Amrâth Hotel Brabant. U kunt bij dit examencentrum geen Gezondheidsverklaring kopen. Koop uw Gezondheidsverklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of bij een ander examencentrum.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Breda

Slaag jij op het CBR in Breda?

Theorie-examen aanvragen in Breda?

Ook op het CBR examencentrum in Breda kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je deze wil afleggen dien je deze te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat via de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Breda.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Breda? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren. Je rijschool kan hier echter wel extra kosten voor in rekening brengen.

Mocht je een vraag over het reserveren hebben van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Breda. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint. Oefen daarom goed, het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Breda

CBR examencentrum Breda

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij waar je je theorie-examen gaat afleggen. Om op een andere locatie je theorie-examen af te leggen bekijk je de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: