CBR Eindhoven

Informatie over CBR Eindhoven

Hieronder volgen de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Eindhoven.

Naam: CBR examencentrum Eindhoven
Bron: CBR

Postcode: 5652 AW
Plaats: Eindhoven
Telefoon: 088 227 77 00
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: Koop uw Gezondheidsverklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of aan de balie van dit examencentrum. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Parkeren: gratis op het eigen CBR parkeerterrein (gastenplekken). Examenvoertuigen hebben voorrang op de parkeerruimte. Op drukke dagen is deze vol en kunt u parkeren langs de openbare weg (Hoevenweg). Houd er ook rekening mee in uw reistijd dat onze beveiligers/receptiemedewerkers u kunnen vragen elders te parkeren. Het centrum is op werkdagen geopend tussen 08. 30 en 16. 30 uur.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Eindhoven

Slaag jij op het CBR in Eindhoven?

Theorie-examen aanvragen in Eindhoven?

Ook op het CBR examencentrum in Eindhoven kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je dit examen kunt afleggen, dien je het te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat op de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Eindhoven.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Eindhoven? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren, maar deze brengen hier extra kosten voor in rekening.

Mocht je een vraag hebben over het reserveren van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Eindhoven. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint, want het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Eindhoven

CBR examencentrum Eindhoven

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij om te kiezen waar je je theorie-examen gaat afleggen. Als je je theorie-examen op een andere locatie wilt afleggen, bekijk dan de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: