CBR Groningen

Informatie over CBR Groningen

Hieronder volgende de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Groningen.

Naam: CBR examencentrum Groningen
Bron: CBR

Postcode: 9743 AL
Plaats: Groningen
Telefoon: 088 227 77 00
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: U kunt bij dit examencentrum geen Gezondheidsverklaring kopen. Koop uw Gezondheidsverklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of een ander examencentrum. Let op! Op de zuidelijke ringweg van Groningen vinden omvangrijke wegwerkzaamheden plaats tot 2022. Houd in deze periode rekening met een langere reistijd naar het CBR-examencentrum in Groningen. Kijk voor meer informatie op: www. Groningenbereikbaar. Nl.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Groningen

Slaag jij op het CBR in Groningen?

Theorie-examen aanvragen in Groningen?

Ook op het CBR examencentrum in Groningen kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je deze wil afleggen dien je deze te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat via de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Groningen.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Groningen? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren. Je rijschool kan hier echter wel extra kosten voor in rekening brengen.

Mocht je een vraag over het reserveren hebben van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Groningen. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint. Oefen daarom goed, het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Groningen

CBR examencentrum Groningen

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij waar je je theorie-examen gaat afleggen. Om op een andere locatie je theorie-examen af te leggen bekijk je de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: