CBR Groningen

Informatie over CBR Groningen

Hieronder volgende de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Groningen.

Naam: CBR examencentrum Groningen Voorkant CBR examencentrum Groningen
Bron: CBR

Postcode: 9743 AL
Plaats: Groningen
Telefoon: 0900 0210
Openingstijden: Bekijk de openingstijden in Groningen
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: U kunt bij dit examencentrum geen Eigen verklaring kopen. Koop uw Eigen verklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of een ander examencentrum.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Groningen

Slaag jij op het CBR in Groningen?

Theorie-examen aanvragen in Groningen?

Ook op het CBR examencentrum in Groningen kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je deze wil afleggen dien je deze te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat via de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Groningen.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Groningen? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren. Je rijschool kan hier echter wel extra kosten voor in rekening brengen.

Mocht je een vraag over het reserveren hebben van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Groningen. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint. Oefen daarom goed, het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Groningen

CBR examencentrum Groningen

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij waar je je theorie-examen gaat afleggen. Om op een andere locatie je theorie-examen af te leggen bekijk je de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: