CBR Haarlem

Informatie over CBR Haarlem

Hieronder volgen de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Haarlem.

Naam: CBR examencentrum Haarlem
Bron: CBR

Postcode: 2035 XB
Plaats: Haarlem
Telefoon: 088 227 77 00
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: Deze locatie is rolstoeltoegankelijk. Parkeren voor theoriekandidaten: Hockeyclub Saxenburg. Boerhaavelaan 41, 2035 RB Haarlem. Parkeren is gratis en dichtbij het examencentrumU kunt bij dit examencentrum geen Gezondheidsverklaring kopen. Koop uw Gezondheidsverklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of bij een ander examencentrum.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Haarlem

Slaag jij op het CBR in Haarlem?

Theorie-examen aanvragen in Haarlem?

Ook op het CBR examencentrum in Haarlem kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je dit examen kunt afleggen, dien je het te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat op de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Haarlem.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Haarlem? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren, maar deze brengen hier extra kosten voor in rekening.

Mocht je een vraag hebben over het reserveren van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Haarlem. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint, want het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Haarlem

CBR examencentrum Haarlem

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij om te kiezen waar je je theorie-examen gaat afleggen. Als je je theorie-examen op een andere locatie wilt afleggen, bekijk dan de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: