CBR Zwolle

Informatie over CBR Zwolle

Hieronder volgende de naam, postcode, straat, plaats, telefoon, openingstijden en route van het CBR in Zwolle.

Naam: CBR examencentrum Zwolle Voorkant CBR examencentrum Zwolle
Bron: CBR

Postcode: 8042 PD
Plaats: Zwolle
Telefoon: 0900 0210
Openingstijden: Bekijk de openingstijden in Zwolle
Route: Plan je route via Google Maps of via 9292OV
Je kunt hier: Je theorie-examen afleggen
Overige informatie: U kunt bij dit examencentrum geen Eigen verklaring kopen. Koop uw Eigen verklaring via Mijn CBR, bij een gemeente die deze mogelijkheid biedt of bij een ander examencentrum. Kandidaten theorie en cursusdeelnemers: Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer. Parkeren: bij Punterweg 9-11 (op 200m). Examenvoertuigen hebben namelijk voorrang op de - zeer beperkte - parkeerruimte bij het examencentrum. Houd er ook rekening mee in uw reistijd dat onze beveiligers/receptiemedewerkers u kunnen vragen elders te parkeren.
Bron: CBR

Zo gaat het op het CBR in Zwolle

Slaag jij op het CBR in Zwolle?

Theorie-examen aanvragen in Zwolle?

Ook op het CBR examencentrum in Zwolle kun je je theorie-examen afleggen. Voordat je deze wil afleggen dien je deze te reserveren of aan te vragen. Het reserveren van een theorie-examen bij het CBR gaat via de volgende 2 manieren:

- Manier 1: zelf je theorie-examen reserveren in Zwolle.
Het makkelijkste is om zelf je CBR theorie-examen te reserveren. Reserveer zelf via "Mijn CBR" op CBR.nl je theorie-examen. Ook kun je via deze website de reservering wijzigen of raadplegen. Kortom, wil je het CBR theorie-examen aanvragen voor de CBR examenlocatie Zwolle? Geen probleem. Bekijk de pagina theorie-examen reserveren om een theorie-examen te reserveren.

- Manier 2: je rijschool reserveert je theorie-examen.
Ook je rijschool kan een theorie-examen reserveren. Je rijschool kan hier echter wel extra kosten voor in rekening brengen.

Mocht je een vraag over het reserveren hebben van een theorie-examen bij het CBR, dan kun je het beste even bellen met CBR Zwolle. Bekijk hier wat je mee dient te nemen naar het CBR theorie-examen. Belangrijk is ook om goed te oefenen voordat je aan het CBR theorie-examen begint. Oefen daarom goed, het is een moeilijk examen. Bekijk of je klaar bent voor het echte theorie-examen door een theorie-examen te oefenen.

Locatie CBR Zwolle

CBR examencentrum Zwolle

Op een andere locatie je theorie-examen afleggen?

Je bent natuurlijk vrij waar je je theorie-examen gaat afleggen. Om op een andere locatie je theorie-examen af te leggen bekijk je de lijst met CBR examencentra.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: