Een leuke afwisseling voor onder het leren

Ben je hard aan het leren en oefenen van je theorie-examen? Dan hebben wij een leuke afwisseling voor je! De online hit serie “Marrokaan geeft rijles” is maandag namelijk verkozen tot winnaar van de TV-beelden in de categorie “Made for Web”. In deze hit serie worden vooroordelen op humoristische wijze op de hak genomen, waarbij ze volgens de vakjury: “authentiek, verrassend en elke keer weer de juiste snaar weten te raken”.

Hit serie

De online hit serie is alleen te bekijken via het internet op YouTube kanaal “Merarbi”. Inmiddels is er een tweede seizoen uitgekomen en heeft dit YouTube kanaal meer dan 240.000 volgers en worden de filmpjes uit deze serie honderduizenden keren bekeken.

Video

Bekijk hieronder een grappig en leuk filmpje van de online hit serie “Marrokaan geeft rijles” ter afwisseling:

Prijs

De prijs die deze serie heeft ontvangen in de categorie “Made for Web” focust op programma’s en series die speciaal zijn ontwikkeld en geproduceerd voor het niet traditionele televisiescherm. De prijs “De TV-Beelden” werd bekent gemaakt tijdens een gala in Amsterdam. Andere winnaars in andere categorieen van de prijs waren: “Wie is de Mol”, “Utopia”, “Everhybody dance now” en “Ramses”.


Laatst gewijzigd:
« Ga terug naar het nieuws / blog overzicht

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: