Een leuke afwisseling voor onder het leren (2)

Door het grote aantal leuke reacties op de grappige filmpjes hebben we besloten vaker leuke filmpjes en video’s te gaan plaatsen op onze website. Dit keer een meisje van nog geen 15 maakt verschillende rijinstructeurs helemaal gek. Ze doet net alsof ze voor het eerst in de auto zit tijdens haar eerste rijles, echter is ze in realiteit een professionele autocoureur.

Rijinstructeurs hebben de schrik van hun leven

Je zal het maar overkomen als rijinstructeur. Een schattig meisje welke nauwelijks ouder dan 15 lijkt stapt in je auto voor haar eerste rijles. Ze lijkt de auto totaal niet onder controle te hebben totdat ze er ineens vandoor stuift. Dit mega grappige filmpje is inmiddels al miljoenen keren bekeken, niet voor niets!

De video

Bekijk hieronder het filmpje:

Schattig meisje blijkt professionele autocoureur

4 Verschillende instructeurs komen in deze video aan bod waarbij ze allen de schrik van hun leven krijgen! “You almost killed me” schreeuwt een rijinstructeur na de rijles, gelukkig voor hen bleek de gehele rijles in scene gezet en kon het meisje auto rijden, en hoe! Het schattige meisje is vermomt en blijkt in werkelijkheid een professionele autocoureur te zijn, Leona Chin. Om de rijinstructeurs ervan te overtuigen had ze een Sponge Bob shirt aangetrokken en haar haren in een staartje gedaan. De grote bril en de teddy beer in beeld maken het beeld compleet. Zeker het bekijken waart onder een pauze bij het oefenen of leren van je theorie-examen.


Laatst gewijzigd:
« Ga terug naar het nieuws / blog overzicht

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: