Gratis proefexamen oefenen

Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen slagen voor het theorie-examen. Wij geloven er namelijk in dat een goede rijopleiding een investering in je eigenveiligheid is. Belangrijk in een goede rijopleiding is dat je niet alleen de praktijk goed onder de knie hebt, maar ook de theorie in zijn geheel beheerst. Wat veel mensen vergeten is dat de theorie erg belangrijk is voor veel verkeerssituaties in de praktijk. Hoe je correct handelt in het verkeer hangt mede af van hoe goed je de theorie beheerst. In onze ogen zakken nog te veel mensen voor dit examen, mede doordat ze gewoonweg de theorie nog niet genoeg onder de knie hebben.

Gratis je slagingskans verhogen?

Het maken van een aantal (gratis) oefenexamens helpt je slagingskans te verhogen. Je ziet zo niet alleen hoe het theorie-examen in zijn werk gaat, maar je ziet daarnaast ook op welke onderdelen je kennis goed is, en op welke onderdelen je toch nog even verder moet leren. De vragen met betrekking tot voorrang zijn voor velen moelijker, en hier worden dan ook over het algemeen vrij veel (onnodige) fouten gemaakt. Wij streven er dus naar dat het slagingspercentage in Nederland wat betreft het theorie-examen omhoog gaat, en dat ook jij zult slagen voor je theorie-examen! Belangrijk is dus dat je het examen niet onderschat. Wist je bijvoorbeeld dat slechts minder dan de helft slaagt voor het theorie-examen?

Oefen en leren voor het theorie-examen moet daarom leuk zijn!

Zelf hebben wij natuurlijk in het verleden ook het theorie-examen afgelegd. We hebben namelijk ons autorijbewijs. Met deze kennis hebben wij deze website ontwikkeld om jou te helpen slagen voor dit examen. Dit doen wij doordat we allerlei informatie over het theorie-examen hebben verzameld en op een leuke manier aan je willen presenteren aan de hand van afbeeldingen, video’s en 3d animaties. Dit is natuurlijk een stuk leuker leren en oefenen, dan alle theorie te moeten lezen uit een saai theorieboek.

Maak gratis een proefexamen

Belangrijk voor ons is om jou kennis te laten maken met onze producten via het gratis proefexamen. Dit proefexamen kun je geheel gratis 1 maal oefenen om zo onze theorie-examen software geheel gratis uit te proberen. Zo kun je direct zien of jij klaar bent voor het theorie-examen op het CBR, terwijl je daarnaast direct kennis maakt met onze software. Het resultaat van dit gratis proefexamen is direct in te zien, zo kun je dus van je goed en fout beantwoorde vragen leren. Ook staat er bij elke vraag een uitgebreide vraag een uitgebreide motivatie waarom elk antwoord goed of fout is. Daarnaast wordt tijdens het auto proefexamen het onderdeel gevaarherkenning behandeld. Dit is voor velen een moeilijk onderdeel.

Het gehele proefexamen is dus gratis te oefenen, wacht je nog op?


Laatst gewijzigd:
« Ga terug naar het nieuws / blog overzicht

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: