Je theorie leren wordt weer leuk door online te leren!

Sommigen kiezen er nog steeds voor om uit een theorieboek de benodigde theorie te leren voor het CBR theorie-examen. Dit terwijl het leren, maar ook het oefenen, niet saai hoeft te zijn. We krijgen van bezoekers van onze website vaak te horen dat het leren uit een theorieboek saai en moeilijk was, of dat de stof uit het theorieboek niet duidelijk uitgelegd is en dus vragen oproept. Daarnaast moet je wel discipline hebben om echt even voor die 200+ bladzijden te gaan zitten. Gelukkig zijn er inmiddels een aantal online e-learning systemen op de markt waarmee jij je stukken beter voor kan bereiden op je theorie-examen.

Waarom is leren uit een theorieboek niet slim?

Je bent natuurlijk vrij om wel of geen theorieboek aan te schaffen. Vaak kan je na wat rond vragen bij vrienden of vriendinnen wel een theorieboek regelen. Houdt er dan wel rekening mee dat als het theorieboek ouder dan 1 jaar is er inmiddels veel veranderd kan zijn en de stof dan dus veranderd is. Ook als je moeite hebt met leren, dyslexie of ADHD hebt, maakt het leren uit een theorieboek niet makkelijker. Veelal wordt de theorie namelijk puntsgewijs uitgelegd en moet je de belangrijkste feitjes tussen lappen tekst uitvissen.

Leer snel en gemakkelijk (met e-learning)!

Inmiddels hebben wij al meer dan tienduizenden klanten en deze dus allemaal opgeleid voor het theorie-examen. Wij hebben dan ook in de loop van de tijd een unieke methode ontwikkeld waardoor je sneller en leuker slaagt! In al onze theorie pakketten zit een online theorieboek. Dit online theorieboek bevat alle benodigde theorie en is een volwaardig theorieboek, net zoals je deze in de winkel vindt of van je vrienden of vriendinnen kan lenen. Echter bevat ons online theorieboek slechts 14 hoofdstukken en is elk hoofdstuk zo gemakkelijk mogelijk opgebouwd om je gemakkelijker en sneller te laten leren en slagen.

Daarnaast past ons e-learning platform zich aan op jou. Als jij moeite hebt met voorrang, dan zal je vaker voorrangsregels terug zien komen in de oefenexamens. In plaats van verouderde afbeeldingen gebruiken wij 3D animaties, video’s en leuke afbeeldingen waarmee jij de stof je nog sneller eigen kan maken. Zo worden bijvoorbeeld met 3D-animaties lastige verkeersregels en verkeerssituaties op eenvoudige wijze uitgelegd.

Wil je online leren via e-learning, in plaats van uit een saai theorieboek? Leer dan online voor je theorie-examen.

Waar bestaat de online e-learning methode uit?

Onze online leer pakketten bestaan uit 4 delen. Het eerste deel is het online theorieboek. Dit wordt gevolgd door deel 2,3, en 4 waarin de geleerde theorie direct wordt geoefend om te kijken of je goed genoeg geleerd hebt, niet dat je pas op het CBR erachter komt dat je toch nog wat meer tijd had moeten besteden aan het leren van de theorie. Deel 2 bevat daarom 20 oefen theorie-examens en deel 3 bevat een databank met vragen die vaak fout worden beantwoord op het CBR theorie-examen. Deel 4 bevat een gedeelte met uitgebreide foutanalyse waarmee je precies weet wat en waar je fouten maakt. De fout beantwoorde vragen kan je vervolgens later bekijken en opnieuw maken.

Onderschat het theorie-examen niet!

Of je nou kiest om de theorie te leren uit een theorie boek of online het theorie-examen leert, het is en blijft belangrijk dat je het theorie-examen niet onderschat. Gemiddeld zakt namelijk meer dan de helft voor dit examen. Begin daarom op tijd en leer in je eigen tempo. Je kan er beter even goed voor zitten en uitgebreid de stof behandelen, dan dat je zakt en een tweede of derde keer het theorie-examen moet gaan leren. Dit bespaart je niet alleen moeite en tijd, maar ook geld voor eventuele CBR herexamens. De kandidaten die een pakket bij ons kopen ervaren onze e-learning paketten als leuk, leerzaam en makkelijk.


Laatst gewijzigd:
« Ga terug naar het nieuws / blog overzicht

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: