Theorieles of theoriecursus volgen?

Om het rijbewijs te behalen voor de auto, motor of bromfiets moet je natuurlijk ook slagen voor het CBR theorie-examen. Je dient dan ook goed de theorie te kennen. Vandaag de dag hoef je echter echt niet meer naar een rijschool om theorieles te volgen. Naast dat je er veel tijd aan kwijt bent zijn er vaak ook behoorlijke kosten mee gemoeid met het volgen van theorielessen. Het volgen van theorielessen of een theoriecursus kan je zomaar 150 euro kosten. Zonde geld wat ons betreft. Mocht je benieuwd zijn naar de prijzen van theoriecursussen bij jou in de buurt, bekijk dan zeker even de pagina over theoriecursussen. Op deze pagina vind je aanbieders van theoriecursussen bij jou in de buurt en hebben we de aanbieders voor jou op een rijtje gezet en ze vergeleken.

De theoriecursus

Veelal komt tijdens een theoriecursus, in een vrij korte tijd, de stof benodigd voor het theorie-examen op je af. Veel rijscholen bieden dan ook de mogelijkheid aan om in 2 dagen je theorie-examen te halen aan de hand van een theoriecursus of door het volgen van theorielessen. De 1e dag start vaak met het leren van de theorie, veelal start je dan vroeg in de ochtend in een theorielokaal en stop je ook laat die dag met leren. Een leraar zal je die dag dan op klassikale wijze de theorie proberen bij te brengen. De 2e dag is vaak vooral gericht op het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt door te oefenen. Vaak werk je dan die dag veel oefenexamens door zodat jij de theorie in de praktijk kunt brengen en ook een beeld krijgt van het CBR examen. Belangrijk is echter wel dat je niet alleen de antwoorden op de vragen leert, maar ook daadwerkelijk verantwoord leert rijden zodat je na het behalen van je rijbewijs op een veilige manier aan het verkeer kunt deelnemen.

Leer lekker zelf, vanuit huis!

Zoals je leest stamp je dus veel theorie in korte tijd. Dit is echter niet geschikt voor elke examenkandidaat, sommige leerlingen hebben namelijk meer tijd nodig om de stof goed in zich op te nemen. Je kunt daarom veel beter in je eigen tempo leren. Op onze website kun je dan ook leren en oefenen voor het CBR theorie-examen door gebruik te maken van ons online theorieboek (e-learning), de online examentraining of onze oefenexamens. De examens die je bij ons kunt oefenen zijn vergelijkbaar als die je op het CBR krijgt. Onze pakketten om de theorie te leren zijn echter geen 150 euro, maar je kunt al aan de slag voor 24,95 euro (!). Daarnaast hoef je geen saaie klassikale theorielessen te volgen en kun je leren in je eigen tempo vanuit huis. Daarnaast hebben we een speciaal pakket voor mensen die wat meer moeite hebben met leren. Natuurlijk heb je altijd direct toegang tot het online theorieboek en de online examentraining!

Kortom bespaar je dat geld, en leer makkelijk en snel online.


Laatst gewijzigd:
« Ga terug naar het nieuws / blog overzicht

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: