Theoriecursus Amersfoort

Zoek je een theoriecursus in Amersfoort en omstreken of wil je theorielessen in Amersfoort gaan volgen om je zo voor te bereiden op het theorie-examen? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Er zijn veel verschillende bedrijven / rijscholen welke theoriecursussen in Amersfoort in Nederland aanbieden. Je hebt dus voldoende keus, echter zijn theoriecursussen vaak vrij duur en van te voren weet je ook vaak niet waarvoor je nou precies gaat betalen. Daarom hebben wij alle theoriecursussen in Amersfoort voor je vergeleken. Het resultaat van deze vergelijking vind je dan ook op deze pagina.

Theoriecursussen in Amersfoort vergeleken

Wij hebben voor je onderstaande vergelijking gemaakt van theoriecursussen in de omgeving van Amersfoort. Zoals je ziet verschillen ze behoorlijk in kwaliteit en prijs, dus oordeel zelf.

Aanbieder Prijs (laag » hoog) Type theoriecursus
Overal beschikbaar in Nederland
(online, dus ook in Amersfoort)
€ 34,95 of
€ 39,95
Auto theoriecursus

Meer informatie
Bruinsma in Amersfoort € 100 Auto theoriecursus
Theorie Opleiding Centrum in Amersfoort € 105 Auto theoriecursus
QuickRijbewijs in Amersfoort € 107 Auto theoriecursus
Autorijschool Allicht in Amersfoort € 125 Auto theoriecursus
Rijschool Hufman in Amersfoort € 125 Auto theoriecursus
Rijschool Van der Heijden in Amersfoort € 125 Auto theoriecursus
VRC Rijopleidingen in Amersfoort € 125 Auto theoriecursus
Verkeersschool Moerkerk in Amersfoort € 125 Auto theoriecursus
Rijschool Omka in Amersfoort € 130 Auto theoriecursus
TheorieCentrum Amersfoort in Amersfoort € 130 Auto theoriecursus
De Groot Verkeersopleidingen in Amersfoort € 150 Auto theoriecursus
Rijschool Speed in Amersfoort € 150 Auto theoriecursus

Als je bovenstaande vergelijking bekijkt, dan zie je natuurlijk wel dat het prijsverschil in Amersfoort behoorlijk is en het verstandiger is om voor onze online theorie leer pakketten te kiezen. Onze theorie leer pakketten zijn namelijk vergelijkbaar met een theoriecursus gegeven door een leraar op een rijschool. Voor de prijs van een losse theorieles betaal je vaak net zoveel als een compleet theoriepakket die je via onze website kunt volgen, vanuit je luie stoel, wanneer jij dat wilt en in jouw eigen tempo!

Onze online theoriepakketten zijn een volwaardige cursus voor het auto theorie-examen die je thuis in eigen tempo kunt volgen zonder dat je de theorie schools en klassikaal binnen een kort tijdsbestek uitgelegd krijgt.

Voordelen van onze online theorie leer pakketten.

Het grootste verschil tussen een traditionele theoriecursus en onze pakketten is dat bij een theoriecursus je een rijschoolinstructeur of ander persoon hebt welke je de theorie schools zal bij brengen in Amersfoort. Met onze theorie leer pakketten heb je echter een online theorieboek en krijg je daarnaast online theorie-examen training. Hierdoor hoef je dus niet in een kort tijdsbestek je de theorie eigen te maken, maar kun je dus in je eigen tempo leren vanuit thuis. Het online theorieboek bevat alle benodigde theorie en is dus een volwaardig theorieboek. De online theorie-examen training test hierna of jij klaar bent voor het CBR theorie-examen. Met deze training breng je wat je geleerd hebt in de praktijk en oefen je meerdere oefen theorie-examens.

Een ander handig voordeel van onze pakketten is dat je gemiddeld tot 3 keer sneller leert. Je kunt dus in je eigen tempo leren en daarnaast leer je dus ook nog sneller. Dit komt mede door het gebruik van 3D-animaties, video’s en afbeeldingen die de stof op een gemakkelijke en leuke manier uitleggen. Ook analyseert onze online theorie-examen training welk type vragen je precies fout maakt, zodat jij dit type vragen later opnieuw kunt maken en eventueel kunt leren.

Voordelen van onze “theoriecursus”

  • Geen absurde kosten, goedkoop en kwalitatief hoogstaand tegenover andere aanbieders
  • Geen saaie klassikale theorielessen
  • Leer in je eigen tempo de theorie vanuit huis
  • Leer tot 3x sneller de theorie aan de hand van animaties en video’s
  • Persoonlijke analyse van je fouten
  • Altijd up-to-date volgende de laatste CBR methode
  • Speciaal pakket voor mensen welke wat meer moeite hebben met leren
  • Direct toegang tot het online leer pakket

Start nu met leren!

Overtuigd van de voordelen van onze theoriecursus?
Je kunt nu direct van start met onze theoriecursus:
Meer informatie over de auto theoriecursus

Nog niet overtuig van onze theoriecursussen? We hebben inmiddels al tienduizenden enthousiaste klanten mogen verwelkomen, lees dan eens de ervaringen van onze klanten.

Op zoek naar motor of bromfiets theoriecursus?

Ben je dus op zoek naar een motor of bromfiets theoriecursus? Bekijk dan de pagina over het bromfiets of het motor theoriecursus in Amersfoort.

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: