Interessante video praktijkexamen motor

De zomer komt er weer aan. Dat betekent dat er ook weer meer en meer mensen kennis gaan maken met het motorrijden. Daardoor wordt het drukker bij het CBR, want deze motorrijders in spe moeten dus ook het motor theorie-examen gaan afleggen bij het CBR. En niet alleen bij het theorie-examen geeft dit problemen, want ook de reserveringstermijnen voor het afleggen van het motor praktijkexamen schieten omhoog.

Zoals we daarom al aangaven in onze vorige blog is het daarom slim om tijdens de voorbereiding op je theorie-examen, ook al na te gaan denken met je rijschool over de datum van je praktijkexamen, zodat je niet in de knoopt komt met de opgelopen reserveringstermijnen.

Over het AVB en AVD motor praktijkexamen

Zoek je even wat afleiding van de motortheorie? Bekijk dan hoe de motor AVB (Algemene Voertuig Beheersing) en AVD (Algemene Verkeers Deelname) praktijkexamens in zijn werk gaan. Zo krijg je alvast een idee hoe deze examens op het CBR worden afgenomen.
Het CBR heeft deze video gemaakt op basis van de feedback van motorrijders welke geslaagd waren voor hun theorie-examen. Op basis van hun aanbevelingen zijn bepaalde onderdelen dan ook uitgelicht in deze video. Zo kun jij je nog beter voorbereiden op dit examen!

De video over het motor praktijkexamen

Bekijk hieronder de video:


En nu weer verder met het leren van de motor theorie. Hoe beter je oefent en leert, hoe groter je kans van slagen. Door goed het motor theorie-examen te oefenen krijg je een beter beeld van hoe dit theorie-examen precies in zijn werk gaat. We hebben ook een interessante video van het motor theorie-examen: hoe verloopt het motor theorie-examen.


Laatst gewijzigd:
« Ga terug naar het nieuws / blog overzicht

Slaag in één keer voor je theorie-examen!
Ik wil graag mijn theorie-examen: